Budget website laten maken.

  • Een budget website is speciaal bedoeld voor startende ondernemers en ondernemers met weinig budget voor een website. Een budget website laten maken is heel simpel en u uw website wordt gemiddeld al binnen twee weken opgeleverd!
  • Een budget website laten maken kost eenmalig €200 en jaarlijks €120 voor hosting en €15 voor de domeinnaam. Inclusief voldoende ruimte om door te groeien, voor e-mail en afbeeldingen.
  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Budget website laten maken

Een budget website laten maken? Speciaal voor kleine en startende ondernemers die geen budget hebben voor een uitgebreide website met CMS en ontwerp op maat, maar die toch een website willen hebben zonder reclame en met een eigen e-mail adres. Budget webdesign met een budget website is vanaf nu voor iedereen binnen handbereik.

Wie zijn wij

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, grafisch ontwerp en fotografie. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Budget website laten maken?

Een budget website maken wij geheel in html5. We gebruiken geen CMS zoals Joomla of Wordpress, alleen html. Het nadeel hiervan is dat u niet kunt inloggen op uw website om pagina's te wijzigen, maar het voordeel is dat u geen onderhoudspakket nodig heeft omdat er geen CMS achter zit dat verouderd, en dat uw website super snel werkt. En natuurlijk de lage kosten. Moet er toch iets gewijzigd worden op uw website? Incidentele kleine wijzigingen kunt u ons mailen en voeren wij kosteloos door.

Omdat we uw website opbouwen met alleen html en omdat we de invulling/opmaak simpel houden, kost een budget website een fractie van een volledige website op basis van Joomla of Wordpress.
Cursus

Kosten van een budget website

Een budget website laten maken kost bij ons maar eenmalig €200,- excl. btw. Echt maar zo goedkoop! Voor dit bedrag maken wij uw budget website op ons goedkoopste webhosting pakket. Bij dit webhosting pakket, dat maar €120 excl. btw. per jaar kost, heeft u wel genoeg ruimte (4GB) voor e-mails en afbeeldingen. Bij uw webhosting pakket kiest u zelf uw .nl of .com domeinnaam voor €15 excl. btw. per jaar. U kunt vervolgens kosteloos emailadressen zoals This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.' aanmaken! Niet langer een onprofessioneel Hotmail of Gmail account voor zakelijke emails. Op deze manier heeft u zonder hoge jaarlijkse kosten toch een prima budget website.

Recente websites

Wij pronken graag met websites die wij eerder al gebouwd hebben. Webdesign is een vak apart en dat wij dat goed onder de knie hebben blijkt wel uit ons portfolio. U zit bij ons altijd goed: voor websites met een ontwerp op maat en een CMS, of juist om een budget website te laten maken.

Recente websites

Budget webdesign informatie

Hieronder beantwoorden we diverse vragen over het laten maken van een budget website. Heeft u meer vragen over budget webdesign? Contact is altijd vrijblijvend, neem contact op.

 

Hoe wordt mijn budget website vormgegeven?

Uw budget website bestaat uit een zogenaamde one-page website (een lange pagina). Bovenaan bevind zich de homepage, daaronder een informatiepagina, daaronder een pagina met eventuele producten of diensten en als laatste een pagina met openingstijden en/of contactgegevens. Dit levert u allemaal per e-mail aan. Heeft u een logo? Dan plaatsen wij die gratis en u mag indien u een voorkeur heeft een accentkleur opgeven.

Hoe lang duurt het maken van mijn budget website?

Een budget website laten maken duurt niet lang; gemiddeld hebben wij een budget website al binnen 2 weken klaar omdat we werken met een professionele maar eenvoudige vormgeving en omdat we geen CMS gebruiken. Binnen 2 weken kunt u de link naar uw budget website dus verspreiden bij uw klanten, op social media en naar relaties.

Wat kost een budget website?

Een budget website kost eenmalig €200 excl. btw. voor het bouwen en vervolgens jaarlijks €120 excl. btw. voor de webhosting en €15 excl. btw. voor de .nl of .com domeinnaam. Een onderhoudspakket o.i.d. is niet nodig omdat er geen CMS geïnstalleerd wordt op budget websites. Een budget website laten maken was nog nooit zo goedkoop!

Hoe bestel ik een budget website?

Neem contact op en geef aan dat u een budget website wilt laten maken. Wij vragen u vervolgens om uw logo en de teksten voor op de pagina's toe te sturen. Vervolgens krijgt u van ons een factuur die per overschrijving of per iDeal betaald kan worden, waarna wij uw website gemiddeld binnen 2 weken opleveren.

Kan ik achteraf ook op jullie rekenen?

Uiteraard! Wij gaan voor service en een langdurige klantrelatie zodat u in de toekomst weer bij ons aanklopt. Wij helpen u ook achteraf graag met uw website en e-mail. Als er iets gewijzigd moet worden op uw website dan kunt u dat sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kleine incidentele wijzigingen zijn altijd gratis.

Zit er een CMS in mijn budget website?

Nee, in de budget websites die wij maken zit geen CMS. Dat is omdat een CMS de prijs van budget webdesign zou verhogen. Daarnaast moet een CMS ook onderhouden worden. Door geen CMS te gebruiken bespaart u jaarlijks kosten op het onderhoudspakket. Wijzigingen die u wilt laten doorvoeren stuurt u naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kleine incidentele wijzigingen zijn altijd gratis.

Kan ik zelf een domeinnaam kiezen?

U kunt een domeinnaam kiezen die nog niet in gebruik is of u kunt uw bestaande domeinnaam laten verhuizen. Wanneer u contact op neemt kunt u laten weten welke domeinnaam u graag zou willen laten registreren of verhuizen.

Hoeveel e-mail adressen kan ik aanmaken?

Binnen het 'basis' webhostingpakket dat u bij uw budget website krijgt kunt u onbeperkt e-mail adressen aanmaken. Dus bijvoorbeeld eentje voor algemene informatie, eentje voor u zelf, eentje voor al uw collega's, of voor de verkoopafdeling, etc. Op alle e-mailadressen zit ook nog eens een spamfilter.

Hoe snel vinden zoekmachines mijn budget website?

Wij melden uw website na oplevering aan bij Google waarna u gemiddeld binnen een maand vindbaar bent. Hoe hoog u staat in de zoekresultaten hangt vervolgens af van de kwaliteit van uw teksten en bijvoorbeeld hoeveel andere websites naar uw website linken.

Kunnen jullie ook mijn logo maken?

Natuurlijk kunnen we dat! Logo ontwerp zit niet standaard in budget webdesign, maar afhankelijk van uw wensen kunnen we dit tegen een vriendelijke prijs verzorgen. Laat dit weten als u contact op neemt.

Werkt een budget website op alle schermformaten?

Budget websites die wij bouwen zijn responsive. Dat betekend dat elke budget website werkt op zowel grote als kleine schermen, dus ook op telefoons. Wel zo handig als uw bezoekers informatie opzoeken via hun mobiele telefoon.

Kan ik doorgroeien?

Uw budget website is op een later moment altijd uit te bouwen met meer pagina's. Wilt u een CMS koppelen voor extra functionaliteit en waarmee u zelf uw pagina's kunt beheren dan moeten we een nieuwe website bouwen, maar zeker als u al een budget website heeft doen we dat zeer prijsvriendelijk.


Offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over budget webdesign? Informatie over budget webdesign opvragen?
Webdesign informatie
  • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

  • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

  • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

  • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

  • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.