Welkom

Cinemagraph laten maken

Een cinemagraph lijkt heel erg op een foto. Met één verschil; in de foto zit een subtiel bewegend element verwerkt. Zodanig dat je er eigenlijk wel uren naar zou kunnen staren. Een cinemagraph, of bewegende foto, valt direct op en is daarom zeer geschikt voor digitale reclame voor uw bedrijf en voor gebruik op Social Media.

Hoe ziet een cinemagraph er uit?

Hieronder een voorbeeld waarin je de windmolen alleen in de reflectie ziet bewegen.

(alleen de reflectie beweegt)

molen cinemagraph(alleen de reflectie beweegt)

Wat is een cinemagraph?

Voor het maken van een Cinemagraph maken we met een speciaal gestabiliseerde camera met los sensorhuis, op een driepoot, een video van een scene. Het is zeer belangrijk dat de camera 100% stil staat om een mooie Cinemagraph te maken, vandaar de stabilisatie. Als de camera niet helemaal stil staat zie je dat in de overgang van bewegende delen naar stilstaande delen.

Als we de video klaar hebben bewerken we deze in speciaal aangeschafte software van het Amerikaanse Flixel, genaamd Cinemagraph Pro. In Cinemagraph Pro ontleden de video en ontwikkelen we de bewegende en stilstaande delen van het beeld, die vervolgens samengevoegd worden in 1 beeld. Vervolgens plaatsen we het in een zichzelf herhalende loop en exporteren we de Cinemagraph. Dat doen we als MP4 bestand voor weergave op grote schermen en in GIF formaat voor weergave op kleine schermen en in mobiele browsers.

- video vòòr bewerking:

(alles beweegt)

Cinemagraph DenBosch muzikant2 onbewerkt(alles beweegt)

- cinemagraph na bewerking:

(alleen de muzikant beweegt)

Cinemagraph DenBosch muzikant2 onbewerkt(alleen de muzikant beweegt)

Wat kost een cinemagraph?

Een cinemagraph heeft u al vanaf 200 euro en hoe meer we er voor u mogen maken, hoe lager de prijs per stuk ligt. Eventueel zijn ook andere videobewerkingen in de cinemagraph mogelijk. Onze voorrijkosten bedragen €0,50 per km, heen en retour.

Cinemagraph laten maken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Ook een Cinemagraph laten maken? Neem contact op.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

Contact

 

Klanten

Logo Den Bosch
Logo Avans
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel