Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Illustrator

Welkom bij de Illustrator expert uit Waalwijk (Noord Brabant). Sinds jaar en dag werk ik met Illustrator om vectorillustraties te ontwerpen en om logo's om te zetten naar vector zodat die te gebruiken zijn om elk denkbaar formaat. Heeft u een logo dat te klein is voor drukwerk? Laat ons met behulp van Adobe Illustrator uw logo vergroten tot het juiste formaat.

Wat is Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator is een grafisch bewerkingsprogramma waarin voornamelijk wordt gewerkt met vector graphics. Dat zijn graphics die zodanig opgebouwd zijn dat ze onbeperkt vergroot en gemanipuleerd kunnen worden. Dat is minder geschikt voor grafische elementen met duizenden verschillende kleuren, hoeken, lijnen en andere details (zoals foto's, schilderijen, etc) maar wel heel geschikt voor bijvoorbeeld logo's, reclame en drukwerk.

Logo vergroten

Heeft u een bestaand logo dat te klein blijkt voor publicatie op groot formaat of voor bijvoorbeeld drukwerk? In veel gevallen kunnen wij uw logo door middel van bewerking in Adobe Illustrator omzetten naar een vectorbestand waarna het logo oneindig te vergroten is. Het laten vergroten van uw logo duurt is in de meeste gevallen mogelijk en kunnen wij binnen enkele dagen doen. Laat uw logo vergroten voor drukwerk of grootformaat publicatie. Neem direct contact op.

Op zoek naar een Illustrator specialist?

Wij helpen u graag met alle werkzaamheden die gedaan kunnen worden in Illustrator. Neem direct contact op.

 Offerte aanvragen 

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.