Over de klant

BoVeSaW B.V. is specilist in cellenbeton. Dat wordt bijvoorbeeld geleverd als bouwblokken waarmee o.a. woningen en bedrijven worden gebouwd. Vanwege de goede isolatie van de blokken en de makkelijke manier van bouwen zit dit bedrijf echt in een groeimarkt.

De samenwerking

Jaren geleden mochten wij de eerste echte website bouwen voor BoVeSaW B.V. Vooral simpel van aard en puur bedoelt om 'een' stek te hebben op het internet. Na enige tijd kwam toch de behoefte om het bedrijf professioneel te positioneren op het internet en kregen wij de opdracht om een professionele website te bouwen. Uiteraard verzorgen wij ook de updates, webhosting, DNS en domeinnaam.

De klant

Materiaal

WEBSITE

Een website met een unieke manier van scrollen op de homepage, op basis van het Joomla CMS.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap. Ging super snel en zij denken meer in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen !

G. Lawrence, BoVeSaW B.V.

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden