Alseenrodelap_logo_2017.png

Bedankt en tot in 2017!

In het afgelopen jaar hebben velen gebruik gemaakt van onze diensten. Bijvoorbeeld door onze webhostingdienst te gebruiken om een website dag en nacht op volle snelheid aan uw klanten te presenteren. Of omdat we domeinnamen hebben vastgelegd.

Of omdat we een website hebben gebouwd, foto's hebben genomen, onderhoud aan een website hebben uitgevoerd, of nog veel meer. Ook zijn een aantal websites die door ons gebouwd zijn dit jaar, ondanks sterke concurrentie al op de eerste pagina in Google beland. Fijn dat we dat mochten doen!

Aan het einde van het jaar hebben we tot slot ook onze eigen website nog een flinke update gegeven. Het nieuwe uiterlijk reflecteert meer dan voorheen ons streven naar hoogwaardige dienstverlening.

2017, wat te verwachten?

In 2017 gaan we daar graag mee verder. De vooruitzichten zijn erg goed; vrijwel zonder actieve reclame vinden steeds meer (voornamelijk) bedrijven hun weg naar ons, met een gestage groei van het klantenbestand tot gevolg. Dat motiveert om door te gaan en om te blijven verbeteren waar mogelijk.

Er wijzigen een aantal puntjes:

 • De prijs van .nl domeinnamen stijgt van €12,- naar €15,- excl. btw.
  Vanaf eind januari 2017. Waarom? Omdat de prijs van inkoop stijgt en omdat blijkt dat veel klanten aanvullende hand- en spandiensten als vanzelfsprekend zien zoals het aanmaken van forwarders, het koppelen van domeinnamen aan elkaar, het aanmaken van emailadressen, etc. In tegenstelling tot prijsvechters leveren we deze service graag, maar wel kostendekkend. Op domeinnamen zit nagenoeg geen marge, dus is een kleine prijsstijging helaas onvermijdelijk. U bent natuurlijk vrij om uw domeinnaam te verhuizen naar een prijsvechter maar houd er a.u.b. rekening mee dat u dan waarschijnlijk alle instellingen en koppelingen (DNS) zelf dient te beheren.
   
 • De opslagruimte van het basis webhostingpakket wordt kosteloos verhoogd van 1500MB naar 2000MB.
  Waarom? De prijs van opslag daalt en dat berekenen we zo door. Zo kunt u nog meer afbeeldingen, bestanden en backups bewaren op uw webhostingpakket. Deze wijziging wordt in januari doorgevoerd.
   
 • Het uurtarief voor los- of meerwerk wijzigt voor het eerst sinds jaren van €45,- naar €50,- per uur.
  Als er voor u afwijkende afspraken gelden dan bent u reeds geïnformeerd. Aangezien de uurtarieven van concurrenten veel sneller zijn gestegen is dit nog steeds een zeer concurrerend tarief.

Heeft u vragen of opmerkingen over de wijzigingen? U kunt altijd reageren op deze email of uw vraag sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hopelijk mogen we in 2017 weer iets voor u betekenen. In elk geval hartelijk bedankt voor het gestelde vertrouwen, en een fijne jaarwisseling toegewenst!

P.S. Deze tekst is op 28-12 ook per email naar alle klanten verstuurd.

 • Geschreven op .
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw