Nieuws

Gewijzigd uurtarief

17 februari 2021

De wereld veranderd, wij veranderen mee. Al jaren bouwen, bedenken en creëren wij de mooiste projecten voor maar €65,- per uur. Vanaf april 2021 veranderd dat naar €70,- excl. btw. per uur. Hieronder meer.

Gewijzigd uurtarief: waarom?

Onze kosten stijgen snel. Administratiesoftware, internet maar ook fotoapparatuur en de huur van servers en personeel is steeds duurder. De afgelopen tijd hebben we ons uurtarief niet aangepast. Hierdoor houden we nu per uur minder over dan voorheen. De markt om ons heen is ook veranderd; soms vraagt een beginnend ondernemer al meer dan wij met onze kwaliteit, persoonlijke service en ervaring.

We verhogen ons uurtarief om een robuust bedrijf te kunnen blijven voeren en te corrigeren voor gestegen kosten. Zelfs met het nieuwe uurtarief zitten we aan de goedkope kant voor fotografie, webdesign, etc. In de facturen van februari en maart 2021 vind u hierover ook een melding.

Hopelijk blijft u ons de kans geven om ons te bewijzen. Dat is het dubbel en dwars waard!

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

Say hi!