Budget website laten maken

Aansprekende digitale producties.

Een budget website is speciaal bedoeld voor ondernemers die net beginnen en die weinig budget over hebben voor een website. Een budget website laten maken is heel simpel en u uw website wordt al binnen enkele dagen opgeleverd! Meer weten? Neem contact op!

 

We zijn gespecialiseerd in het programmeren, ontwerpen en bouwen van budget websites. Onze websites zijn 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en om ze actueel te houden kun je ons per e-mail wijzigingen sturen. En we doen meer; je kunt bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting.

 

Wie zijn we

De naam Als een Rode Lap werd geboren in de zoektocht naar een pakkende naam die stond voor uitdagendheid, gedrevenheid. Onze diensten brengen doelgroepen in beweging zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Het bedrijf wordt door één professional gedreven: Elco. Om hem heen bevind zich een netwerk van specialisten die diverse disciplines tot in de puntjes beheersen, die per project ingevlogen kunnen worden. Denk daarbij aan tekstschrijvers, grafisch vormgevers, sparringpartners, videobewerkers.

Webdesigner uit Waalwijk

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die reeds door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. Je hebt altijd 1 contactpersoon die op de hoogte is en die je project van binnen en van buiten kent.

Alle kennis is opgedaan in het 'veld' en we hebben absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak hard aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Bekijk ons portfolio of wat klanten schrijven.

Over ons

Een budget website laten maken?

Een budget website maken wij geheel in html5. We gebruiken geen CMS zoals Joomla of Wordpress, alleen html. Het nadeel hiervan is dat u niet kunt inloggen op uw website om pagina's te wijzigen, maar het voordeel is dat u geen onderhoudspakket nodig heeft omdat er geen CMS achter zit dat verouderd, en dat uw website super snel werkt. En natuurlijk de lage kosten. Moet er toch iets gewijzigd worden op uw website? Dan doen wij dat graag voor u.

Omdat we uw website opbouwen met alleen html en omdat we de invulling/opmaak simpel houden, kost een budget website een fractie van een volledige website op basis van Joomla of Wordpress.

De prijs van een budget website

Een budget website laten maken kost bij ons maar eenmalig €50,- excl. btw. Echt maar zo goedkoop! Voor dit bedrag bouwen wij uw budget website op ons goedkoopste webhosting pakket. Bij dit webhosting pakket, dat maar €120,- excl. btw. per jaar kost, heeft u wel genoeg ruimte (4GB) voor e-mails. Bij uw webhosting pakket kiest u zelf uw .nl, .com of .net domeinnaam voor €15,- excl. btw. per jaar. U kunt ook emailadressen zoals Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmaken! Niet langer een onprofessioneel Hotmail of Gmail account voor zakelijke emails. Op deze manier heeft u zonder hoge jaarlijkse kosten toch een prima budget website.
  • Gemiddeld al binnen 10 werkdagen opgeleverd
  • U stuurt ons per mail uw teksten en afbeeldingen
  • Responsive: op elk schermformaat goed te bekijken
  • Altijd een vast persoon voor uw vragen

Wat krijgt u als u een budget website laat maken?

Een budget website laten maken door ons? Dat doen wij graag. Een budget website wordt opgebouwd uit 1 lage pagina waarvoor u de teksten en afbeeldingen per email naar ons kunt sturen.

  • Bovenaan: een introductie van uw bedrijf,
  • In het midden: informatie en eventueel foto's,
  • Onderaan: uw contactgegevens en emailadres.
Budget website laten maken

Hoe kunt u een budget website laten maken?

Heel simpel! Met de onderstaande knop komt u in een bestelformulier. Hier kunt u het budget webhosting pakket bestellen, aanvinken dat u er een budget website op wilt laten maken, en de gewenste domeinnaam opgeven. U kunt direct betalen met iDeal of bankoverschrijving. Na betaling leveren wij uw webhostingpakket met budget website binnen 10 werkdagen op.

De teksten en afbeeldingen die u wilt laten plaatsen op uw website kunt u vervolgens per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw bestelling.

Nog een keer hoe goedkoop dit is:

  • Budget website laten maken: €50,- excl. btw. eenmalig.
  • Webhosting pakket: €120,- excl. btw. per jaar.
  • Domeinnaam (.nl, .com, .net): €15,- excl. btw. per jaar.

Vragen? Ga naar het contactformulier. Snel aan de slag? Klik op de knop!
Budget website laten maken
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!