Webdesign

Uw website is een springplank voor uw succes. Uw digitale multifuntionele uithangbord. Wij verzorgen alles onder 1 dak.
Webdesign

Mooie, effectieve websites

Spiegeltje, wie heeft de mooiste website van het land?

Website bouwers

Met onze jarenlange ervaring bouwen wij prachtige websites voor organisaties, bedrijven en overheden. Dat doen we al vanaf €699!

Een website is meer dan een digitale pagina, het is uw uithangbord op het internet! Het is daarom een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Onze websites zijn erg functioneel en ook nog eens op maat ontworpen vanaf eenmalig €699.

We kijken graag vrijblijvend naar uw wensen en voorzien u snel van een offerte. Betrek ons nu bij uw project.

Joomla en Wordpress

Wij maken graag gebruik van Joomla of Wordpress. Dat zijn allebei CMS'en: funderingen waarop we uw website bouwen en waarmee u na oplevering zelf uw website kunt aanpassen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Voor welk CMS kiest u? Zie onze vergelijking tussen Joomla en Wordpress. In het kort: Joomla heeft standaard meer functionaliteit maar Wordpress wordt soms als makkelijker in gebruik ervaren. Komt u er niet uit? Laat u door ons adviseren.

Webdesign
Een website met Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Een website met
Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Op maat gemaakt

Speciaal voor u.

Uniek

Onze websites kunnen op maat ontworpen worden op basis van uw wensen. U kunt ons hierin sturen of juist de vrije hand geven. Tijdens het bouwen is er voldoende ruimte voor feedback.

U wilt dat uw bezoekers uw website onthouden. Daarom mag er geen tweede website zoals die van u zijn. U wilt onderscheiden van uw concurrentie. Daarom bouwen wij uw website vanaf het 'op maat' pakket geheel naar uw wensen en zorgen we ervoor dat het ontwerp afgestemd is op uw doelgroep en op uw content. Met een uniek vormgegeven website behaalt u het maximale rendement.

Onze stijl

Wij bouwen moderne, rustig ogende websites met de hoofdrol voor uw content. Typografie en beeldmateriaal spelen een belangijke rol. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren en gebruiken we uw huisstijl als basis. Zo ontstaat er 1 herkenbaar geheel waarin de bezoeker makkelijk navigeert en snel de weg vindt.

Website op maat ontworpen

Webdesign kosten

Voor elk budget een oplossing.

Maatwerk

Voor elk budget hebben wij een oplossing. Natuurlijk is elk project uiteindelijk maatwerk. De onderstaande pakketten geven u een goede indicatie van de mogelijkheden en de prijs.

Pakketten

De onderstaande pakketten geven u een prijsindicatie. Het verschil tussen de eerste 2 pakketten zit hem in wel of geen ontwerp op maat. U levert bij deze pakketten zelf de content voor de eerste maximaal 10 pagina's die wij voor u plaatsen.

Bij het laatste pakket maken/schrijven wij uw content (tekst, foto, video) en kunnen we desgewenst samen met u een strategiesessie houden.

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Welk pakket u ook kiest, we denken graag met u mee. Betrek ons in een vroeg stadium al bij uw project.

Extra diensten

Laat u volledig ontzorgen.

Alles onder 1 dak

We zien dat de kwaliteit omhoog gaat als we alles in-house verzorgen en onze creativiteit combineren met eigen technische hoogstandjes.

Misschien heeft u ook foto's of video's nodig worden en u wilt natuurlijk uw bezoekers tellen conform de GDPR/AVG. Misschien wilt u uw positie in Google ook laten verbeteren. Wij verzorgen het allemaal onder 1 dak. Dat heeft als voordeel dat u alleen met ons afspraken hoeft te maken en dat we alles met elkaar kunnen integreren.

Zij gingen u voor

Allemaal tevreden klanten.

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Webdesign tevredenheid
 • Meer websites
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies
Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact