Skip to main content

Webdesign

Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites die aansluiten bij uw doelgroep en de basis vormen van uw online identiteit.

Prachtig webdesign

Spiegeltje, wie bouwt de mooiste websites van het land?

Webdesign uit Rosmalen

Voor grote en kleine bedrijven en organisaties. Betaalbaar en mooi webdesign.

Wij bouwen websites sinds 2011

Al bijna 15 jaar verzorgen wij webdesign voor organisaties, bedrijven en overheden. We bouwen prachtige websites en houden onze klanten ook na oplevering dichtbij voor onderhoud en doorontwikkeling. Ook alles dat bij een website hoort zoals domeinnamen, webhosting en content nemen we u graag uit handen als u dat wilt.

Uw website is meer dan een digitale pagina: het is uw uithangbord op het internet en een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Uw website moet voor u werken, niet andersom. Onze websites zijn erg functioneel, mooi, gebruiksvriendelijk en ook nog eens betaalbaar. Daarnaast kunt u onze websites na oplevering indien gewenst zelf actueel houden middels Joomla of Wordpress. We kijken graag vrijblijvend naar uw wensen. Kom met ons in contact voor webdesign, we stellen onszelf graag voor!

Joomla en Wordpress

Webdesign met een modern CMS.

Joomla en WordPress zijn twee van de meest gebruikte platformen voor webdesign. Joomla heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je je website kan ontwerpen. Naast vele gratis plugins en extensies, biedt het veel functies voor SEO. Ook WordPress is een extreem effectief platform. Het bevat vele krachtige tools waarmee je jouw site kunt vormgeven en kunt verbeteren. Bovendien biedt het een grote selectie thema's, plug-ins en andere verbeteringen waarmee je je site verder kan aanpassen naar je wensen. Voor welk CMS kiest u? Zie onze vergelijking tussen Joomla en Wordpress.

Elk scherm is belangrijk

Responsive webdesign.

Responsive webdesign is een benadering voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites die zich aanpassen aan verschillende schermformaten en apparaten. Met de groei van mobiel internetgebruik is het belangrijker dan ooit dat websites gemakkelijk toegankelijk zijn op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en desktopcomputers.

Door gebruik te maken van responsive webdesign kan een website automatisch reageren op het schermformaat van het apparaat waarop het wordt bekeken. Dit betekent dat de lay-out van de website zich aanpast aan de grootte van het scherm en dat de inhoud gemakkelijk te lezen en te navigeren is. Hierdoor wordt de gebruikerservaring verbeterd en blijven bezoekers langer op de website.

Responsive webdesign
Een website met Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Let's do that.

Een website met
Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Let's do that.

Op maat gemaakt

Speciaal voor u.

Webdesign op maat

Webdesign op maat is een belangrijke investering voor bedrijven en organisaties die zich willen onderscheiden van hun concurrenten en een professionele online aanwezigheid willen hebben. Met een op maat gemaakte website kunnen bedrijven hun merk versterken, de gebruikerservaring verbeteren en hun online doelen bereiken.

Er mag geen tweede website zoals die van u zijn. U wilt zich onderscheiden van uw concurrentie. Daarom verzorgen wij webdesign op maat en zorgen we ervoor dat het ontwerp afgestemd is op uw doelgroep en op uw content. Met een uniek vormgegeven website behaalt u het maximale rendement en wordt uw website onthouden door bezoekers. Herinnert uw klant zich tijdens het keuzemoment nog uw website? Dan biedt dat een enorme voorsprong.

Zet de toon

Met een op maat ontworpen website.

Het hebben van een op maat ontworpen website heeft veel voordelen. Ten eerste kan het ontwerp van de website worden aangepast aan de visuele identiteit en het merk van het bedrijf, waardoor het bedrijf een consistente en professionele uitstraling heeft op alle online platforms. Ten tweede kan de website worden geoptimaliseerd voor de specifieke doelgroep van het bedrijf, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd en de conversieratio's worden verhoogd. Ten slotte biedt een aangepaste website meer flexibiliteit en schaalbaarheid dan standaardsjablonen, waardoor bedrijven kunnen groeien en veranderen zonder beperkt te worden door de beperkingen van een standaardontwerp.

Webdesign kosten

Voor elk budget een oplossing.

Wat kost webdesign? Het antwoord op die vraag is voor elke klant anders. De kosten voor webdesign hangen namelijk af van het gewenste ontwerp op maat, de functionaliteit die we mogen inbouwen, het aantal pagina's, een SLA of webhosting. Voor ieder budget hebben wij een oplossing. Neem daarom contact op, vermeld zo gedetailleerd mogelijk uw wensen en u ontvangt snel een vrijblijvende offerte op maat.

Webdesign op maat

Extra diensten

Van a-tot-z volledig ontzorgd

Veel meer dan alleen webdesign

Door alles in-house te verzorgen brengen we de kwaliteit nog verder omhoog. Het stelt ons in staat om creativiteit te combineren met technische hoogstandjes.

Misschien wilt u ook foto's of video's laen maken. En heeft u nog webhosting nodig of een SLA. En u wilt natuurlijk uw bezoekers tellen conform de GDPR/AVG. Misschien wilt u uw positie in Google ook laten verbeteren. U kunt dit bij verschillende bedrijven weg leggen, maar wij verzorgen het allemaal onder 1 dak. Dat heeft als voordeel dat u alleen met ons afspraken hoeft te maken en dat we alles met elkaar kunnen integreren.

Zij gingen u voor

Allemaal tevreden klanten.

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Webdesign tevredenheid
 • Meer websites (openklappen)
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies