Webshop met iDeal

Iedereen kan verkopen

Een moderne webshop met alle veelgebruikte functionaliteit, voorzien van alle gemakken en eenvoudig in gebruik, zowel voor u als voor uw klanten. Natuurlijk met onze support op de achtergrond, mocht er toch eens iets mis gaan.

Webshop met iDeal

Verkoop en maak winst

Of u nou fietsen, zelfgemaakte kaarsen of digitale producten verkoopt; het gaat allemaal als wij uw webshop voor u bouwen. Dat doen we met Wordpress en Woocommerce als basis; een zeer solide basis wel te verstaan. Bewezen betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en zeer flexibel in te richten. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er al een perfect systeem bestaat?

Waarom wij?

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kosteneffectief, in een korte periode, een professionele webshop te bouwen die geheel naar uw wensen ingericht is. Daarnaast zijn we multidisciplinair; u kunt bij ons ook gelijk terecht voor productfoto's, een bedrijfsfilm, optimalisatie voor Google, Adwords, webhosting en nog veel meer. Doe het in 1x goed; wordt klant bij ons.


 • Meestal binnen 4 weken klaar
 • Zelf nieuwe producten toevoegen
 • Op elk schermformaat even mooi
 • In een veilige Nederlandse cloud gehost
 • Altijd dezelfde contactpersoon voor uw vragen
 • Jarenlange ervaring en tevreden klanten

Bouwstenen

Wordpress is de basis; hiermee kunt u oneindig zelf pagina's toevoegen. Daarop installeren we Woocommerce; hierin kunt u eenvoudig producten toevoegen. Woocommerce wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen webshops en is de professionele software bij uitstek.
Voor de iDeal koppeling installeren wij een plug-in die uw Mollie account (gratis) aan de webshop koppelt en iDeal betaalmogelijkheid biedt evenals Creditcard, Paypal, bankoverschrijving, etc.  
Uw webshop wordt vervolgens voorzien van uw kleuren, uw logo en eventuele kleine aanpassingen aan uw huisstijl.


Extra's
 • Ontwerp geheel op maat
 • Lidmaatschappen: korting op basis van lidmaatschap
 • Productvariaties
 • Productbundels
 • Track & trace koppeling
 • Bookings: laat klanten reserveringen plaatsen
 • Merkpagina's
 • Wenslijsten voor klanten
 • Social log-in: inloggen met social media accounts
 • Variabele verzendkosten
 • Nieuwsbrief koppeling met Mailchimp
 • en veel meer...

Werkwijze

Alles begint met het contactverzoek waarin u ons vertelt wat uw wensen zijn. Indien mogelijk sturen we u binnen een dag een offerte toe. We komen natuurlijk ook graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om uw wensen en de offerte te bespreken. 
Na uw akkoord kunnen we meestal binnen 4 weken uw webshop kant-en-klaar opleveren. In de tussentijd stemmen we regelmatig de vorderingen met u af.
Graag zouden we de software achter uw webshop vervolgens ook up-to-date blijven houden voor de veiligheid en voor uw gemak.

Voorbeeld webshop

We exploiteren zelf ook een webshop op basis van Wordpress / Woocommerce om stockfoto's te verkopen aan klanten. Die kunnen direct met iDeal betalen waarna ze toegang krijgen tot de downloadbare bestanden. De opmaak van de webshop is eenvoudig gehouden, maar de techniek is evenmin gelijk aan onze andere webshops.

Trots op


960x960 Samenzienwemeer
960x960 Sietar
960x960 Station88
960x960 Tillift
960x960 Tt
960x960 Pd
960x960 Jurivies
960x960 Rhvb
960x960 Coatcontrol
960x960 Fijnland
960x960 Formuliermetideal
960x960 Hannah
960x960 Caribbeanmusthaves
960x960 Bad Koning

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van webshops die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Wat kost een webshop?


Een basis webshop met iDeal begint vanaf €999,-. Hierbij zorgen we voor een webshop op basis van Wordpress en Woocommerce en draagt u vervolgens zelf zorg voor de invulling. U krijgt van ons digitale bronnen aangereikt voor uitleg over Woocommerce en Wordpress voor zelfeducatie. Uw webshop wordt door ons voorzien van uw logo, kleurstelling en kleine aanpassingen op basis van uw huisstijl.

Aanvullend is veel mogelijk; een ontwerp geheel op maat, een cursus, extra functionaliteit etc.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.

Wordpress en Woocommerce cursus


Wordpress en Woocommerce zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, intimiderend zijn om ermee te werken. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u digitaal mee door alle schermen en voor u relevante opties.

Aanvullende diensten

TRANSPARANTE TARIEVEN


Webhosting

Biedt de ruimte voor uw website.
Vanaf €120,-

+

Domeinnamen

Maken uw website bereikbaar.
Vanaf €15,-

+

Fotografie

Foto's vertellen uw verhaal.
Vanaf €50,- p/uur

+

Video's

Video's houden bezoekers langer vast.
Vanaf €50,- p/uur

+

Onderhoud

Maak uw website minder gevoelig voor bugs.
Vanaf €379,- p/jaar

+

Adverteren

Wij helpen u op Social media en Google.
Vanaf €50,- p/uur

+

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw