Als een Rode Lap

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie smeden wij websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Fotograaf eigen stock website: zelf foto's verkopen

Als fotograaf ben je steeds op zoek naar manieren om je foto's te laten renderen. Photostock, stock of fotostock websites zijn hiervoor een populaire methode. Het nadeel hiervan je dat je, afhankelijk van of je je foto's exclusief of niet-exclusief aanbied, maar 10% tot 60% van de opbrengst krijgt. De eigenaar van de stock website verdient in de meeste gevallen het meeste aan jouw foto's. Wij maken zelf ook foto's en weten hoe frustrerend dit is.

Begin je eigen stock website

De oplossing is simpel; u kunt nog steeds uw foto's aanbieden op de reguliere photostock websites op niet-exclusieve basis. Daarnaast kunt u door ons een eigen fotostock website laten bouwen waarvan 100% van de opbrengst van je foto's naar u gaat. Op deze manier kunt u klanten naar uw eigen fotostock-website verwijzen, zonder tientallen procenten winst te moeten afstaan. Tevens kunt u zelf de licentie/voorwaarden bepalen waaronder u uw materiaal ter beschikking stelt aan uw klanten.

Wij bouwen uw fotostock website op basis van Wordpress en Woocommerce met een aantal plug-ins die e.e.a. geschikt maken om foto's te verkopen. We voorzien u tevens van een webhostingpakket dat geschikt is voor de verwerking en opslag van je foto's. Foto's nemen namelijk veel ruimte in en tevens moet de server geschikt zijn om grote foto's te voorzien van een watermerk: dit kost veel rekenkracht. Na oplevering van de website hoeft u enkel nog uw foto's te uploaden, in de juiste categorie te plaatsen, van trefwoorden te voorzien, etc. U krijgt hierover uitleg middels een tutorial video.

De website is na oplevering geheel uw eigendom. Geen vage constructies met leasegelden, abonnementen, etc. 

Eigen fotostock met iDeal

Uiteraard koppelen we de iDeal betaalmethode aan uw website. Uw klanten kiezen een foto, betalen deze met iDeal (of creditcard, Paypal of overschrijving: dat installeren we namelijk ook) en krijgen direct een downloadlink aangeboden waarmee ze de foto zonder watermerk kunnen downloaden. iDeal, creditcard, overschrijving en Paypal koppelen we via Mollie: dat stelt ons namelijk in staat om de betalingen te automatiseren. U kunt gratis zelf een Mollie ID aanmaken. Mollie schrijft de inkomsten dagelijks over naar uw bankrekening en houden (op moment van schrijven) 0,29 euro in per transactie.

Voorbeeldwebsite eigen stock website

Wij verkopen zelf ook onze foto's via een eigen fotostock website, die we onze 'beeldbank' noemen. Deze is op dezelfde manier opgebouwd, met Wordpress en Woocommerce. Onze klanten kunnen hier onze foto's kopen en zelfs een abonnement afsluiten waarmee ze gratis toegang krijgen tot het beeldmateriaal in de beeldbank. Al deze functionaliteit kunnen we ook voor u bouwen. Onze beeldbank, die als voorbeeld kan dienen voor uw eigen fotostock website, is hier te zien:

https://www.alseenrodelap.nl/beeldbank/

Kosten eigen fotostock website

We bouwen uw website op maat, zoals we elke website bouwen. We rekenen geen abonnementskosten voor de website, gewoon een eenmalig bedrag voor het bouwen van de website. Op de lange termijn is dit dus goedkoper dan het leasen van een website.

Bouwkosten (incl €450,- voor Woocommerce plug-ins): €1499,-
Webhostingpakket jaarlijkse kosten: €120,-
Optioneel: technisch onderhoud: €349,-
Prijzen zijn exclusief btw.

Interesse? Neem direct contact op.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren