Toegankelijkheid

Skip to main content

Goedkope Joomla website

Goedkope Joomla website

Op zoek naar een goedkope Joomla website? Heeft u niet het budget voor een op maat ontworpen website maar wel de wens voor een professionele Joomla website? Bij onze goedkope Joomla website krijgt u een Yootheme of Rockettheme template naar keuze, een eigen domeinnaam en e-mail adressen. En natuurlijk een goede webdesigner die u vooruit helpt.

Goedkoop Joomla webdesign

Veel beginnende bedrijven en ZZP'ers zoeken manieren om zichzelf op professionele wijze aan klanten te kunnen presenteren. Een mooi digitaal uithangbord op het internet is daarvoor de eerste stap, maar een uitgebreide en op maakt vormgegeven website kost veel geld. Gelukkig hoeft Joomla webdesign hoeft niet duur te zijn.
Voor goedkoop Joomla webdesign gebruiken we een standaardtemplate die niet op maat vormgegeven wordt maar die wel mooi, professioneel en modern oogt. Daarin plaatsen we uw logo, we passen her en der de kleurstelling aan, en vervolgens kunt u zelf in het CMS op eenvoudige wijze uw pagina's aanmaken en content plaatsen.

Bekijk de Yootheme templates en de Rockettheme templates.

Voor een goedkope Joomla website hebben wij voor u de perfecte deal.

Joomla website prijs

De kosten van een goedkope Joomla website zijn bij ons laag.

EENMALIG: €200,- excl. btw.
JAARLIJKS: €234,- excl. btw.

Voor eenmalig €200,- excl. btw. installeren we Joomla op uw webhosting pakket, installeren we een Yootheme of Rockettheme Joomla template naar keuze (kosten inbegrepen) en maken we tot 5 pagina's voor u aan inclusief de contactpagina met automatische mail functie. Dus bijvoorbeeld de homepage, een informatiepagina, een pagina met uw producten/diensten, een blogpagina en een contactpagina. U krijgt de toegang tot Joomla om vervolgens zelf uw pagina's te kunnen actualiseren en om de functionaliteit van Joomla te gebruiken.

In de jaarlijkse €234,- zijn inbegrepen:

  • Hosting met 4GB ruimte + 10GB dataverkeer + e-mail (uwnaam @ uwdomeinnaam.nl) t.w.v. €120,-.
  • Let's Encrypt SSL certificaat (groen slotje in adresbalk).
  • Domeinnaam registreren of verhuizen (.com of .nl) t.w.v. €15,-.
  • Up-to-date houden van uw Joomla CMS (geen eventuele plug-ins).

In de goedkope Joomla website zit dus al het noodzakelijke inbegrepen voor een goede start, zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras. Natuurlijk kunt u ook met uw goedkope Joomla website rekenen op onze jarenlange Joomla ervaring en behulpzaamheid.

Doorgroeien met Joomla

In tegenstelling tot veel andere websites geeft onze goedkope Joomla website u de mogelijkheid om door te groeien. Groeit uw bedrijf en veranderen uw behoeften? Dan kunt u ons op een later moment  alsnog een Joomla ontwerp op maat laten maken, extra pagina's laten toevoegen en plug-ins laten installeren voor extra functionaliteit, etc. Dit allemaal met behoud van uw bestaande pagina's, content en de opgebouwde positie in Google.

U kunt uw goedkope Joomla website dus zien als een goede start in de tijd dat u toch al zoveel andere kosten heeft en wellicht nog weinig inkomsten, maar wel eentje die u ook in de toekomst mogelijkheden biedt om digitaal te groeien.

Goedkope joomla website laten maken

Neem direct contact met ons op voor het bouwen van een goedkope Joomla website. U kunt ons vrijblijvend uw vragen stellen en wij voorzien u indien mogelijk binnen een dag van een heldere offerte voor een goedkope Joomla website.

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen?

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact op.

Contact