Welkom

Hosting met gratis SSL

Als een Rode Lap uit Waalwijk biedt vanaf heden hosting met gratis SSL aan. Bij alle hostingpakketten kunt u op geautomatiseerde wijze gratis SSL certificaten aanvragen. Hosting met gratis SSL is beschikbaar vanaf €120,- excl. btw. per jaar. Met hosting met gratis SSL spelen we in op een groeiende behoefte van klanten om een beveiligde verbinding op te zetten.

Hosting met Let's Encrypt

Over hosting met gratis SSL

Sinds enkele jaren bieden wij SSL certificaten aan van o.a. Comodo. Dat doen we nog steeds vanwege de betrouwbaarheid en service van die partij, maar daarnaast bieden we in onze hostingpakketten ook gratis SSL certificaten van Let's Encrypt aan. De gratis SSL certificaten van Let's Encrypt zijn in ons Directadmin controlepaneel op geautomatiseerde wijze te installeren. Hosting met gratis SSL op zijn best!

De voordelen van hosting met gratis SSL

Met hosting met gratis SSL certificaten spelen we in op een groeiende behoefte van klanten en bewegen we mee met een nieuwe beweging in de markt. Er is steeds meer aandacht voor veiligheid en voor maatregelen die afluisteren van http-verkeer voorkomen. Dat gaat zo ver dat Google websites met een SSL certificaat zelfs hoger plaatst in de zoekresultaten. De voordelen van hosting met gratis SSL certificaat liggen dus voor de hand. Naast de betere positie in zoekmachines straalt het slotje in de adresbalk, die automatisch verschijnt bij hosting met gratis SSL certificaat, vertrouwen uit en zijn klanten eerder geneigd om bijvoorbeeld tot een aankoop over te gaan.

Hoe werkt hosting met gratis SSL

Bij al onze webhostingpakketten wordt Directadmin geleverd als controlepaneel. In Directadmin kunt u op user level naar uw domeinnaam gaan en vervolgens onderaan de pagina naar 'SSL certificates'. Kies voor een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt met de optie 'Free & automatic certificate from Let's Encrypt'. Na installatie is uw hosting met gratis SSL certificaat direct actief. Meer lezen over onze hosting pakketten?

Joomla hosting met gratis SSL

Op zoek naar Joomla hosting met gratis SSL? Met Joomla hosting met gratis SSL zorgt u voor een beveiligde verbinding van uw bezoekers en uw eigen browser met uw website. Bij als onze Joomla hosting pakketten zit gratis SSL inbegrepen in het controlepaneel.

Wordpress hosting met gratis SSL

Ook bij al onze Wordpress hosting pakketten zit gratis SSL inbegrepen. Op zoek naar Wordpress hosting met gratis SSL? Zoek niet verder!

Contact

Wilt u hosting met gratis SSL aanvragen? Neem direct contact op!

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

Vul uw e-mail adres in.
Vul uw bericht in
Invalid Input

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden