Welkom

Hosting met SSL certificaat

De AVG verplicht u om, als op uw website persoonsgegevens ingevuld kunnen worden, een certificaat te installeren. Wij bieden hosting met een SSL certificaat zodat u aan die verplichting kunt voldoen. Hosting met een SSL certificaat is bij ons ook nog eens voordelig, snel en betrouwbaar. Hosting met SSL certificaat nodig? Welkom!

Hosting met SSL certificaat

Over ons

Welkom bij Als een Rode Lap uit Waalwijk. Wij zijn al jarenlang de webhoster bij uitstek voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Voor vele bedrijven en zelfs overheden mogen wij hosting verzorgen. Sinds enkele jaren leggen we ons ook toe op hosting met SSL certificaten. Wij zijn van mening dat elke website een versleutelde verbinding zou moeten accepteren om de privacy op het internet te vergroten en daarom maken we hosting met een SSL certificaat bereikbaar voor iedereen. Overigens; ook Google vind het belangrijk en laat websites op hosting met een SSL certificaat hoger scoren in de zoekresultaten.

Hoe werkt hosting met SSL Certificaat?

In ons Directadmin controlepaneel kun je per (sub)domeinnaam SSL inschakelen en vervolgens certificaten aanvragen. Het SSL certificaat wordt dan via Let's Encrypt automatisch aangevraagd en op je hosting pakket geïnstalleerd. Hosting met SSL certificaat doe je bij ons dus eenvoudig zelf.

Hosting met SSL certificaat voor u geregeld

Geen zin in gedoe? Wij kunnen het SSL certificaat ook installeren. Dat doen we dan handmatig en we zorgen ervoor dat het certificaat telkens op tijd verlengt wordt. Het enige dat u hoeft te doen is deze service aanvragen en wachten totdat uw website ineens met een groen slotje getoont wordt. Als wij uw certificaat moeten installeren en elk kwartaal verlengen vragen we €50,- excl. btw. per jaar voor deze service. Hosting met SSL certificaat kunt u dus veilig en goedkoop bij ons uit handen geven.

Wat kost hosting met SSL certificaat?

Ons goedkoopste hosting pakket met SSL certificaat kost €120,- excl. btw. per jaar. U krijgt dan 4GB aan ruimte en 10GB dataverkeer. Ruim voldoende dus voor de gemiddelde website en e-mails. Dit hosting pakket komt met de mogelijkheid om zoals hierboven omschreven een SSL certificaat te installeren of dat door ons te laten doen. Meer lezen over onze hosting pakketten?

Contact

Wilt u hosting met SSL certificaat aanvragen? Neem direct contact op!

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden