Groot of klein: wij zijn er voor elke groeigerichte onderneming of organisatie.

Modern webdesign, professionele fotografie en video's, grafisch ontwerp en zelfs muziek.

Hosting Waalwijk

Bent u gevestigd in de regio van Waalwijk / Tilburg / Den Bosch? Laat uw website dan hosten door een webhoster uit Waalwijk! Als een Rode Lap is gevestigd in Waalwijk en verzorgd webhosting voor bedrijven, verenigingen en overheid in die regio. 

Webhosting uit Waalwijk

Omdat we in Waalwijk gevestigd zijn kunnen we zonder moeite extra aandacht geven aan klanten in deze regio. We kunnen binnen no-time bij u op de stoep staan en we kunnen naast de standaard webhosting pakketten ook maatwerk leveren zoals VPS'sen, dedicated servers en server management. 

Datacenter

De server infrastructuur bevindt zich in het DCG datacenter te Amsterdam, omdat zich daar het grootste internet knooppunt van Nederland bevind; vrijwel alle internetverkeer van de providers komt daar samen. De hardware wordt beheerd door lokaal personeel met een 24/7 storingsreactie terwijl alles vanuit Waalwijk wordt beheerd.

Hosting met de focus op snelheid en kwaliteit

Uw website moet snel op het scherm van uw bezoekers getoont worden. Dat vergt achter de schermen nogal wat van de webserver, daarom dat we geïnvesteerd hebben in een state-of-the-art platform. Waar budget-webhosters hierop besparen hebben wij alles zodanig geoptimaliseerd dat uw bezoekers niks te kort komen op uw website. Ook aan backups, extra software en veiligheid is gedacht. Hosting uit Waalwijk geeft uw website een enorme boost.

Prijsopgave voor webhosting uit Waalwijk

Bekijk onze webhosting pagina voor de prijzen van onze webhosting paketten. We kunnen ook maatwerk verzorgen en we denken graag met u mee. Neem contact op voor hosting Waalwijk.

 Offerte aanvragen 

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.