Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Hosting Waalwijk

Bent u gevestigd in de regio van Waalwijk / Tilburg / Den Bosch? Laat uw website dan hosten door een webhoster uit Waalwijk! Als een Rode Lap is gevestigd in Waalwijk en verzorgd webhosting voor bedrijven, verenigingen en overheid in die regio. 

Webhosting uit Waalwijk

Omdat we in Waalwijk gevestigd zijn kunnen we zonder moeite extra aandacht geven aan klanten in deze regio. We kunnen binnen no-time bij u op de stoep staan en we kunnen naast de standaard webhosting pakketten ook maatwerk leveren zoals VPS'sen, dedicated servers en server management. 

Datacenter

De server infrastructuur bevindt zich in het DCG datacenter te Amsterdam, omdat zich daar het grootste internet knooppunt van Nederland bevind; vrijwel alle internetverkeer van de providers komt daar samen. De hardware wordt beheerd door lokaal personeel met een 24/7 storingsreactie terwijl alles vanuit Waalwijk wordt beheerd.

Hosting met de focus op snelheid en kwaliteit

Uw website moet snel op het scherm van uw bezoekers getoont worden. Dat vergt achter de schermen nogal wat van de webserver, daarom dat we geïnvesteerd hebben in een state-of-the-art platform. Waar budget-webhosters hierop besparen hebben wij alles zodanig geoptimaliseerd dat uw bezoekers niks te kort komen op uw website. Ook aan backups, extra software en veiligheid is gedacht. Hosting uit Waalwijk geeft uw website een enorme boost.

Prijsopgave voor webhosting uit Waalwijk

Bekijk onze webhosting pagina voor de prijzen van onze webhosting paketten. We kunnen ook maatwerk verzorgen en we denken graag met u mee. U kunt ons zelfs gratis uw website laten verhuizen. Neem contact op voor hosting Waalwijk.

Heeft u vragen? Wij horen graag uw wensen! Neem contact op.

Kom in contact

Wat kunnen we voor u betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Vul het formulier in voor snel contact met ons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact