Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Instellingen email (imap / pop / smtp / ssl /tls / poorten)

Gebruik de onderstaande instellingen op uw email in te stellen in Outlook of andere emailsoftware of bekijk uw email via webmail. Emailadressen en wachtwoorden kunt u zelf beheren in Directadmin. Wij kunnen uw wachtwoorden niet zien dus als u een wachtwoord vergeet dient u die zelf opnieuw aan te maken.

Wanneer u gebruik maakt van deze instellingen wordt emailverkeer tussen uw PC/Mac en onze server versleuteld, waardoor het niet af te luisteren is op openbare Wifi netwerken.

De onderstaande instellingen zijn voor het IMAP protocol; het POP protocol is immers verouderd. Het wordt echter nog wel ondersteunt, daarvoor gebruikt u geen versleuteling en poort 110 voor inkomende mail.

INKOMENDE MAIL IMAP

Server inkomende email: mail.alseenrodelap.nl
Email protocol: IMAP
Poort inkomende email imap: 993
SSL: Ja
Gebruikersnaam: uw volledige email adres

UITGAANDE MAIL SMTP

Server uitgaande email: mail.alseenrodelap.nl
Poort uitgaande email: 465 (TLS)
TLS: Ja (geeft dit fouten? Probeer dan poort 587)
Authenticatie: gebruikersnaam en wachtwoord
Gebruikersnaam: uw volledige email adres

Instellen in Outlook: handleiding (microsoft.com).

Soms blokkeren internetproviders bepaalde poorten, en sommige instellingen staan diep verborgen in Outlook. Het kan daarom vergen dat u experimenteert met de diverse instellingen. In elke Outlook versie zijn de schermen weer net wat anders waardoor we geen standaard handleiding kunnen schrijven, maar bovenstaande gegevens zijn de basis.

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren