Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Uw website is down of geeft een foutmelding

Het spijt ons dat er iets niet werkt. Is het alleen uw website of zijn er meer storingen? Kunt u wel uw email bereiken?

Neem contact op en vertel ons en wat er precies niet werkte. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag om de storing te verhelpen. Als blijkt dat de storing het gevolg is van een door uzelf (of uw medewerkers) veroorzaakte fout die redelijkerwijs te voorzien was, dan vragen wij uw goedkeuring om tegen uurtarief de storing of fout te verhelpen. Als de fout bij ons ligt gaan we direct aan de slag om het probleem te verhelpen.


Lukt er iets niet? Wij helpen u graag.

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren