Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Veel SPAM in uw mailbox? Activeer Spamassassin!

Al onze webhosting pakketten zijn standaard voorzien van de Spamassassin spamfilter. Wanneer u merkt dat u veel spam ontvangt kunt u deze inschakelen en configureren naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de treshold instellen; elke email krijgt van Spamassassin een bepaalde score. Hoe meer de email op een spambericht lijkt, hoe hoger de score. De treshold fungeert als een virtuele drempel; alles boven de treshold waarde wordt verwijderd of daarvan wordt het onderwerp aangepast.

Hoe stel ik Spamassassin in?

Log in op directadmin (link onderaan onze website). Ga naar uw domeinnaam en u ziet in het scherm 'Spamassassin' staan:

Spamassassin instellen

In het volgende scherm kunt u diverse instellingen wijzigen. U kunt de spamfilter zo streng instellen als u zelf wilt. Spam kunt u naar een spammap laten doorsturen, u kunt het onderwerp van het bericht laten wijzigen of u kunt spamberichten helemaal blokkeren. Dit laatste wordt niet aangeraden omdat er nu eenmaal altijd het risico blijft bestaan dat een bericht onterecht als spam wordt aangemerkt en u dit dan niet meer kunt achterhalen.

Ook kunt u emailadressen black- of whitelisten als berichten structureel onterecht als spam of juist onterecht als 'goed' bericht worden aangemerkt.

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren