Alseenrodelap.nl

  • Wij maken prachtige foto's en video's van elk moment, object of evenement. Van strakke reclame tot landschap en architectuur en zelfs bruiloften. Met professionele fullframe apparatuur en de juiste kennis maken we fantastisch beeldmateriaal.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Als een Rode Lap
Instagram @alseenrodelap.nl - Als een Rode Lap

@alseenrodelap.nl

Volg Alseenrodelap.nl op Instagram of Facebook voor mooie creatieve beelden in je tijdlijn, voornamelijk uit de regio Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

@alseenrodelap.nl

Als een Rode Lap
Instagram


DJI 0022

DJI 0022

DJI 0011

DJI 0011

DSC00536

DSC00536

DSC00518

DSC00518

DSC00497

DSC00497

DSC00483

DSC00483

DJI 0055

DJI 0055

DJI 0002

DJI 0002

DSC6007

DSC6007

DSC5996

DSC5996

Foto's

Sinds 2005 ben ik, Elco, fotograaf en videograaf. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met apparatuur, licht en composities en vrijwel alle combinaties van camera instellingen. Hiermee maak ik steeds de mooiste beelden. Van producten, van huizen, steden en landschap, maar bijvoorbeeld ook bruiloften. Voornamelijk in de regio Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

Wie zijn wij

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, grafisch ontwerp en fotografie. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Om de mooiste foto's te maken, gebruiken wij professionele apparatuur van Sony zoals twee fullframe Sony S7II's (24,3MP), objectieven van o.a. Zeiss, een Sony FDR-AX53 (4K, stabilized), Vanguard statieven, twee Edelkrone Motion Box'en + tilt kit, Nissin flitsers en meer. En dat is alleen nog maar de hardware, naast onze speciale software.

Met deze hard- en software kunnen we niet alleen normale foto's maken, we zijn ook meesters in strobefotografie (strobist), timelapse en cinemagraphs.

Technieken

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.