Welkom

Alle informatie over Joomla 3.5

Joomla 3.5 stable is de meest recente stabiele versie (21 maart 2016) van het Joomla CMS. Joomla 3.5 biedt enkele belangrijke verbeteringen ten opzichte van Joomla 3.4. Hieronder lees je alle informatie over Joomla 3.5. Heb je daarna toch nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Joomla 3.5 informatie

Het ontwikkelteam van Joomla heeft sinds het uitkomen van Joomla 3.4 gewerkt aan Joomla 3.5. Op 7 november 2015 kwam de eerste beta uit van Joomla 3.5 waarmee de ontwikkelaars hoopten op feedback vanuit de community. Iedereen kon de beta uitproberen en zo alvast proeven van de nieuwe functies van Joomla 3.5. In totaal zijn er 5 beta versies van Joomla 3.5 geweest waarna een release candidate en op 21 maart 2016 uiteindelijk de stabiele versie uitgebracht werd, Joomla 3.5 stable.

Joomla 3.5 vs Joomla 3.4

Joomla 3.5 heeft in vergelijking met Joomla 3.4 minder overbodige componenten zoals com_messages, alles is door templates te overriden met een nieuwe uitgebreide API, de Joomla media manager is verbeterd en ondersteund nu ook drag-and-drop en afbeeldingsbewerkingen. Joomla 3.4 werkte alleen op PHP 5.6 of lager, terwijl Joomla 3.5 ook op PHP 7 werkt.

Joomla 3.5 en PHP7

PHP 7 biedt ten opzichte van zijn voorgangers een behoorlijke snelheidswinst, Zend zegt zelfs:

"U kan tot 2x snellere prestaties en 50% beter geheugengebruik verwachten dan met PHP 5.6, zodat u meer gebruikers gelijktijdig kan bedienen zonder nieuwe hardware toe te voegen".

Zorg dus dat uw webhoster op PHP 7 overstapt en profiteer van de compatibiliteit van Joomla 3.5 met PHP 7. Onze webhosting pakketten zijn uiteraard PHP 7 compatibel.

Joomla 3.5 functies

De nieuwe functies in Joomla 3.5 zijn de volgende:

  • Enkele basiscomponenten passen volgens de nieuwe filosofie niet in Joomla maar worden als losse extensie aangeboden, waaronder com_messages.
  • Templates kunnen vanaf heden alles in Joomla overriden.
  • Nieuwe mediamanager met drag & drop, nieuw uiterlijk en afbeeldingsbewerkingen zoals crop.
  • Compatibel met PHP 7.
  • Nieuw email systeem; mailt u als er bijvoorbeeld een update beschikbaar is.
  • Betere overzichten in o.a. artikelbeheer.

Joomla 3.5 download

Wij raden u aan om Joomla altijd alleen vanaf de originele Joomla website te downloaden, of om Joomla direct vanuit Installatron te installeren. Alleen dan weet u zeker dat u Joomla download zonder virussen of malware. Ga naar de downloadpagina van Joomla om Joomla te downloaden.

Joomla 3.5 webdesign

Wij ontwerpen al 15 jaar websites waarvan vele op basis van het Joomla CMS, een meer ervaren Joomla webdesigner zult u niet snel vinden. Ook Joomla 3.5 heeft geen geheimen voor ons, laat ons uw Joomla 3.5 website ontwerpen. Neem direct contact op voor Joomla 3.5 webdesign of bekijk meer informatie over webdesign.

Joomla 3.5 templates

Zowel Rockettheme als Yootheme, waar we veel meer werken, hebben hun laatste templates geschikt gemaakt voor Joomla 3.5. U kunt ons altijd om advies vragen als het gaat om Joomla 3.5 templates, neem daarvoor contact op.

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden