Welkom

Uw partner uit Waalwijk voor succesvolle websites, hosting, grafisch ontwerp, fotografie en videoproductie. Wij weten hoe we uw doelgroep in beweging moeten brengen en doen dat ook nog eens voordelig.

Joomla hulp

Heeft u een Joomla website en heeft u Joomla hulp nodig? Bijvoorbeeld bij problemen van technische aard, bij uw Joomla template of bij Joomla hosting? Wij hebben reeds jarenlange ervaring met Joomla en zijn voor Joomla hulp de specialist bij uitstek.

Joomla hulp van technische aard

Wij kunnen van dienst zijn bij de installatie van Joomla of bij problemen met Joomla van technische aard. Joomla bestaat uit vele componenten, bestanden, modules en plug-ins. Alles is geschreven in PHP en werkt samen met de webserver zoals Apache en met een database (MySQL). Wij hebben verstand van al deze zaken en kunnen daarom prima Joomla hulp verlenen van technische aard.

Hulp met Joomla webdesign

Zit er iets niet goed in uw Joomla template? Worden elementen van uw Joomla website niet of niet goed weergegeven, bijvoorbeeld na een Joomla update of bijvoorbeeld omdat uw Joomla template verouderd is? Wij kunnen Joomla hulp verlenen voor Joomla webdesign (uw template). Dat kan bestaan uit het opnieuw ontwerpen van de Joomla template, maar vaak ook door het plaatsen van snelle oplossingen waardoor een element weer goed wordt weergegeven.

JOOMLA HULP BIJ EEN STORING

Krijgt u een foutcode te zien in Joomla? Uw Joomla website werkt niet? Een error in Joomla of zelfs een witte pagina met een storingsbericht? Allerlei oorzaken kunnen daaraan ten grondslag liggen zoals een probleem met de webserver, een verouderde versie van PHP, verbindingsproblemen met de MySQL database, een niet ingestelde SMTP server voor mails, een corrupt geraakte database of een gebruikersfout in Joomla. In onze jarenlange ervaring hebben we al vele storingen voorbij zien komen en verholpen. Voor hulp bij een Joomla storing kunt u ons daarom altijd contacteren. Stuur in uw bericht gelijk ook de inloggegevens (FTP, database, controlepaneel) mee zodat we direct kunnen kijken of we het probleem kunnen oplossen.

De kosten van Joomla hulp

Wanneer u direct de benodigde gegevens mee stuurt en wij het probleem in enkele minuten kunnen oplossen, rekenen wij niets. U hoort het goed! Dat doen we in de hoop dat u in de toekomst weer aan ons denkt vooor Joomla webdesign, hosting of iets anders. Wanneer de oplossing lastiger is bedragen de kosten van Joomla hulp €50,- excl. btw. per uur.

 Joomla hulp aanvragen