Als een Rode Lap.

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie smeden wij websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Joomla hulp

Heeft u een Joomla website en heeft u Joomla hulp nodig? Bijvoorbeeld bij problemen van technische aard, bij uw Joomla template of bij Joomla hosting? Wij hebben reeds jarenlange ervaring met Joomla en zijn voor Joomla hulp de specialist bij uitstek.

Joomla hulp van technische aard

Wij kunnen van dienst zijn bij de installatie van Joomla of bij problemen met Joomla van technische aard. Joomla bestaat uit vele componenten, bestanden, modules en plug-ins. Alles is geschreven in PHP en werkt samen met de webserver zoals Apache en met een database (MySQL). Wij hebben verstand van al deze zaken en kunnen daarom prima Joomla hulp verlenen van technische aard.

Hulp met Joomla webdesign

Zit er iets niet goed in uw Joomla template? Worden elementen van uw Joomla website niet of niet goed weergegeven, bijvoorbeeld na een Joomla update of bijvoorbeeld omdat uw Joomla template verouderd is? Wij kunnen Joomla hulp verlenen voor Joomla webdesign (uw template). Dat kan bestaan uit het opnieuw ontwerpen van de Joomla template, maar vaak ook door het plaatsen van snelle oplossingen waardoor een element weer goed wordt weergegeven.

JOOMLA HULP BIJ EEN STORING

Krijgt u een foutcode te zien in Joomla? Uw Joomla website werkt niet? Een error in Joomla of zelfs een witte pagina met een storingsbericht? Allerlei oorzaken kunnen daaraan ten grondslag liggen zoals een probleem met de webserver, een verouderde versie van PHP, verbindingsproblemen met de MySQL database, een niet ingestelde SMTP server voor mails, een corrupt geraakte database of een gebruikersfout in Joomla. In onze jarenlange ervaring hebben we al vele storingen voorbij zien komen en verholpen. Voor hulp bij een Joomla storing kunt u ons daarom altijd contacteren. Stuur in uw bericht gelijk ook de inloggegevens (FTP, database, controlepaneel) mee zodat we direct kunnen kijken of we het probleem kunnen oplossen.

De kosten van Joomla hulp

Wanneer u direct de benodigde gegevens mee stuurt en wij het probleem in enkele minuten kunnen oplossen, rekenen wij niets. U hoort het goed! Dat doen we in de hoop dat u in de toekomst weer aan ons denkt vooor Joomla webdesign, hosting of iets anders. Wanneer de oplossing lastiger is bedragen de kosten van Joomla hulp €50,- excl. btw. per uur.

 Joomla hulp aanvragen 

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline