Toegankelijkheid

Skip to main content

Loveshoot

Speciaal voor stelletjes: een 1,5 uur durende loveshoot op een mooie locatie door fotograaf Elco. Inclusief foto's en een prachtige loveclip van 20 seconden.

Loveshoot

Fotograaf Elco heeft een jarenlange ervaring met o.a. bruiloften en stelletjes. Tijdens een loveshoot gaat hij 1,5 uur met jullie op pad in een mooie omgeving om jullie prachtig op beeld vast te leggen. Op foto en op film.

Ieder stelletje is uniek, dat maakt loveshoots ook zo leuk om te doen. Onze loveshoots zijn ongedwongen en ontspannen. Jullie genieten anderhalf uur van elkaar in een mooie omgeving en de fotograaf legt de mooiste momenten vast op beeld.

Onze loveshoots zijn voornamelijk in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch maar we zijn hierin flexibel. Populaire loveshoot plekjes zijn de Loonse en Drunense duinen, vestingstad Heusden en de binnenstad van Den Bosch.


Wat krijg je bij een loveshoot?

We gaan samen anderhalf uur op pad. Daarin maakt fotograaf Elco tientallen foto's waaruit handmatig de mooiste 20 foto's geselecteerd worden. Die worden vervolgens prachtig nabewerkt. Ook worden tussen de foto's door stukjes film opgenomen om achteraf te monteren tot een prachtige loveclip van zo'n 20 seconden. Heel shareable op social media, of om in kleine kring te delen en bewaren voor jullie zelf.

  • 20 foto's

    De 20 mooiste foto's uit de loveshoot. Een mix van zwart-wit en kleur. De meeste foto's in liggende oriëntatie, sommige in staande oriëntatie.

  • Loveclip

    Een 4K loveclip van 20 seconden met stukjes slow-motion. Jullie liefde spettert van deze loveclip af.


Wat kost een loveshoot?

Een professionele loveshoot met 20 foto's en een loveclip is bij ons heel betaalbaar. Een loveshoot kost bij ons maar €129,- inclusief btw en reiskosten binnen Waalwijk/Tilburg/Den Bosch.

€129,-

Vooraf te voldoen via iDeal.
Foto's en loveclip worden digitaal aangeboden.


Jullie eigen loveshoot?

Neem snel contact met ons op en geef gelijk enkele voorkeursdatums op evenals een voorkeurslocatie als je die al weet.

Voorbeelden

Niek en Britt

Een 15-seconden loveclip van Niek en Britt, een jong stel uit Tilburg, tijdens een warme zomeravond in mei 2020.