Welkom

Fotobewerking Shrek gezicht

Nieuw en erg leuk: Shrek fotobewerking. Wij bewerken een foto zodanig dat het gezicht van de persoon op de foto op dat van Shrek lijkt! Iemand een Shrek gezicht geven is niet duur.

Shrek gezicht fotobewerking

We deden het al langer, maar vanwege grote vraag richten we er hier apart aandacht aan: een gezicht veranderen in Shrek! We maken de huidskleur Shrek-groen, zetten Shrek oren op het hoofd en laten de ogen en lippen de eigen kleur. Door dit op een nette, professionele manier te doen ontstaat een erg leuk Shrek gezicht. Bijvoorbeeld voor op een verjaardagstaart, een foto, noem maar op. Iemand een Shrek gezicht geven was nog nooit zo makkelijk; wij doen alles.

Wat kost Shrek gezicht fotobewerking?

Iemand een Shrek gezicht geven is niet duur! Tenzij u speciale wensen heeft bewerken wij foto's met een Shrek gezicht voor maar 32,50 euro incl. btw.

Shrek fotobewerking werkwijze

  1. Mail de foto en uw wensen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  2. U ontvangt een factuur met iDEAL betaallink.
  3. Na betaling wordt uw foto binnen enkele dagen bewerkt.

Voorbeeld van SHREK FOTOBEWERKING

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden