Toegankelijkheid

Skip to main content

Snelle Joomla hosting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw Joomla website snel werkt. Zeker a...

Snelle Joomla hosting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw Joomla website snel werkt. Zeker als er meerdere extensies en plugins geladen gebruikt worden in uw Joomla website dan is snelle Joomla hosting een must.

Hoe verzorgen wij snelle Joomla hosting?

Ons serverplatform is geoptimaliseerd voor Joomla en staat in een Nederlands datacentrum van TransIP in Amsterdam. Dat verzekert u van snelle verbindingen vanaf uw Joomla hosting pakket naar heel Europa en daar buiten. We maken gebruik van moderne en up-to-date software zoals PHP 8 zodat alle websites continu het meeste halen uit nieuwe ontwikkelingen op gebied van snelheid en veiligheid. Ook hebben we opcache geïmplementeerd voor een snelheidsboost. Uiteraard maken we gebruik van ruime en snelle SSD schijven om snelle Joomla hosting te verzorgen.

Waar budget webhosters honderden klanten op 1 server zetten houden wij op elke server liever wat ruimte over. Zo werken alle Joomla hostingpakketten ook onder piekbelasting betrouwbaar en snel op onze snelle Joomla hosting pakketten.

Wij meten voortdurend de snelheid van onze snelle Joomla hosting. Deze data stellen we ook publiek beschikbaar op onze server status monitor pagina. Zo kunt u zelf zien hoe snel onze snelle Joomla hosting is.

Hoe snel is onze snelle Joomla hosting?

Bij budget webhosting duurt het vaak 2 tot 3 seconden alvorens een Joomla website geladen is. Dat komt omdat de achterliggende PHP code berekend moet worden en alle data verzonden moet worden. Op een trage of volle server duurt het berekenen lang en door een afgeknepen verbinding gaat het downloaden traag.

Op onze snelle quadcore servers met SSD schijven gaat het berekenen supersnel en op onze Gbit verbindingen is ruimte te over. Gemiddeld is een Joomla website daardoor ongeveer in 1 seconde geladen. Voor een bezoeker die meerdere pagina's bekijkt scheelt dat dus veel. Een snelle website voelt prettiger aan en dat vergroot de kans dat de bezoeker over gaat tot een contactverzoek of aanschaf.

Snelle Joomla hosting zorgt voor meer omzet

Het is algemeen bekend dat bezoekers wegklikken op langzame websites. Een snelle Joomla website zorgt dus voor minder wegklikkende bezoekers en uiteindelijk meer omzet. Met snelle Joomla hosting verbetert u uw ROI en omzet per bezoeker.

In een webshop die snel laadt kan een bezoeker binnen een bepaalde tijd bijvoorbeeld meer producten bekijken dan in een langzame webshop. Een snelle Joomla website geeft daarnaast een gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Ook u kunt dit bereiken met onze snelle Joomla hosting dienst. Kijk voor meer informatie en prijzen op onze webhosting pagina.

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen?

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact op.

Contact