Stockmuziek

  • Ga je een film(pje) maken? Een bedrijfsvideo? Een presentatie? Met Stockmuziek ontvang je hoge kwaliteit muziek en worden je video's niet gemarkeerd op Youtube en Vimeo vanwege auteursrechten.

  • Onze rechtenvrije stockmuziek is niet duur en we hanteren een eenvoudig licentiemodel. Voor maar €49,- excl. btw. ontvang je hoge kwaliteit muziek die je onder 1 product mag gebruiken. Bijvoorbeeld 1 bedrijfsvideo. Ongeacht hoeveel views of bezoekers.

  • Kies hieronder een van onze rechtenvrije stockmuziek nummers en klik op bestellen. Betaal met iDeal en binnen een dag ontvang je per e-mail het geluidsbestand.

Webdesign

Naast het maken van websites, foto's en video's maken wij ook zelf rechtenvrije stockmuziek. Hoogwaardige stockmuziek van Nederlandse bodem die niet al in miljoenen video's te horen is, goedkoop en met een eenvoudig licentiemodel die je rechtstreeks bij de artiest koopt.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Rechtenvrije muziek

Stockmuziek is muziek waar u voor een klein bedrag de rechten voor publicatie van ontvangt. Voor maar €49,- excl. btw. ontvangt u het gekozen nummer in hoge kwaliteit en vrij van rechten. 

U kunt rechtenvrije muziek gebruiken in uw video's, presentaties, op Youtube, etc.

Binnenkort publiceren wij hier onze zelf gemaakte rechtenvrije stockmuziek.

Webdesign informatie
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren