Welkom

Uw partner uit Waalwijk voor succesvolle websites, hosting, grafisch ontwerp, fotografie en videoproductie. Wij weten hoe we uw doelgroep in beweging moeten brengen en doen dat ook nog eens voordelig.

Voorwaarden, privacy en gegevens

Wij hechten veel belang aan duidelijke algemene voorwaarden en spelregels. Daarnaast vinden wij uw privacy net zo belangrijk als die van onszelf. Wanneer u diensten van ons afneemt spreken we af dat we ons allebei houden aan de algemene voorwaarden en ons privacy statement. 

Algemene voorwaarden

Download onze algemene voorwaarden in handig PDF formaat door op de onderstaande link te klikken. Onze algemene voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder ons dossiernummer.

Download: https://www.alseenrodelap.nl/AlgemeneVoorwaardenAERL.pdf

Privacy Statement en gegevensverwerking

 • Wij tellen bezoekers door middels van plaatsing van een eigen Cookie; daarvoor gebruiken we het open-source programma 'Matomo' dat wij in eigen beheer hebben. Wij delen uw gegevens dus NIET met Google (of Google Analytics) en NIET met social media. Daarnaast wordt uw IP adres geanonimiseert (2 bytes worden verwijderd), respecteren wij eventuele 'do not track' voorkeuren en bewaren wij uw bezoek maximaal 6 maanden, met als doel het bijhouden van populaire pagina's en het verbeteren van pagina's waarvan wij zien dat veel bezoekers hier afhaken, zodat wij een betere gebruikerservaring kunnen bieden en onze website kunnen optimaliseren voor zoekmachines.

 • Wanneer uw ons contactformulier invult ontvangen wij uw e-mail adres, uw naam, eventuele bedrijfsnaam en uw opmerkingen. Deze gebruiken wij alleen om contact met u te kunnen opnemen om uw vragen te kunnen beantwoorden en eventueel een offerte te kunnen sturen. Deze gegevens komen in onze mailbox terecht en worden voor onbepaalde tijd bewaard.

 • Wanneer u klant bent bij ons bewaren wij uw gegevens met als doel contact met u te kunnen opnemen, facturen en offertes naar u te kunnen sturen en om te voldoen aan de verplichtingen die de belastingdienst stelt aan onze administratie. Onze administratie voeren wij in het programma 'Hostfact'. Gegevens in onze administratie blijven ten behoeve van de belastingdienst tenminste 7 jaar bewaard na de laatste factuur. Dit betreffen:

  • Uw naam, achternaam, adres, geslacht (t.b.v. de aanhef in onze communicatie).
  • Contactgegevens: taalvoorkeur, e-mail adres, telefoonnummer, website.
  • Bedrijfsgegevens: bedrijfsnaam, rechtsvorm, KvK nummer, BTW nummer.

 • Wanneer er onverhoopt een datalek ontstaat door bijvoorbeeld (digitale) inbraak of wanneer op andere wijze gegevens uitlekken, stellen wij u hiervan op de hoogte zodra wij zelf op de hoogte zijn. Uiteraard lichten wij ook de politie in en het meldpunt datalekken van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 • Om uw gegevens te beveiligen hebben wij een SSL certificaat op onze website geïnstalleerd die gegevensverkeer tussen onze website en uw apparaat versleuteld.

 • Uw gegevens worden onversleuteld op onze server bewaard, eventuele wachtwoorden worden wel versleuteld bewaard.

 • Onze server staat in Amsterdam, Nederland. In het TransIP datacentrum.

 • Gegevens die u bewaard op uw webhostingpakket worden in het algemeen onversleuteld opgeslagen. Voor gevoelige informatie dient u zelf zorg te dragen voor encryptie.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Wilt u dat wij geen cookies plaatsen om uw bezoek te tellen?