Webdesign Waalwijk

Aansprekende digitale producties.

Op zoek naar Webdesign in Waalwijk? Wij verzorgen webdesign in Waalwijk, evenals webhosting, fotografie, grafisch ontwerp en meer. Webdesign Waalwijk? Wij adviseren, denken mee en bouwen graag uw website. Meer weten? Neem contact op! 

We zijn gespecialiseerd in het programmeren, ontwerpen en bouwen van websites met Joomla of Wordpress. Ons webdesign uit Waalwijk is 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en je kunt alles zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. En we doen meer; je kunt bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting.

 

Wie zijn we

De naam Als een Rode Lap werd geboren in de zoektocht naar een pakkende naam die stond voor uitdagendheid, gedrevenheid. Onze diensten brengen doelgroepen in beweging zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Het bedrijf wordt door één professional gedreven: Elco. Om hem heen bevind zich een netwerk van specialisten die diverse disciplines tot in de puntjes beheersen, die per project ingevlogen kunnen worden. Denk daarbij aan tekstschrijvers, grafisch vormgevers, sparringpartners, videobewerkers.

Webdesigner uit Waalwijk

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die reeds door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. Je hebt altijd 1 contactpersoon die op de hoogte is en die je project van binnen en van buiten kent.

Alle kennis is opgedaan in het 'veld' en we hebben absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak hard aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Bekijk ons portfolio of wat klanten schrijven.

Over ons

Webdesign Waalwijk

Welkom bij Als een Rode Lap

In de regio Waalwijk verzorgen wij webdesign voor ZZP'ers, bedrijven, verenigingen, scholen, overheid, stichtingen en natuurlijk particulieren. Dit doen we met het Open Source Joomla CMS of Wordpress CMS als basis en we maken het ontwerp geheel op maat. Hiermee kunt u zelf uw website bijwerken en actueel houden.

Websites worden hier geboren. Zoekt u webdesign Waalwijk? Welkom!

Wij adviseren, denken met u mee, hebben brede kennis en maken van elk project maatwerk. U zult bij ons geen verborgen kosten ontdekken: transparantie en onze lokale roots zijn onze kracht.

Joomla en Wordpress webdesign Waalwijk

Bij Joomla webdesign en Wordpress webdesign verzorgen we van a-tot-z uw website en bouwen we deze op het Joomla of Wordpress CMS. We bespreken eerst uw wensen, het tijdspad en u krijgt een vrijblijvende offerte. Na akkoord leveren we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een volledige Joomla website of Wordpress website op waarvan het ontwerp geheel op maat voor u ontworpen wordt.

Bekijk ons portfolio voor recente voorbeelden van ons webdesign uit Waalwijk of neem direct contact op.

Waarom webdesign Waalwijk bij ons?

Omdat we met Joomla en Wordpress werken hebben we enorm veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website en dat merkt u aan het geheel op maat gemaakte resultaat. Daarnaast kunt u met Joomla of Wordpress helemaal zelf uw website actueel houden, nieuwe pagina's toevoegen of verwijderen en afbeeldingen uploaden.

We werken we met zeer concurrerende tarieven. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

Kent u Joomla en Wordpress nog niet? Dat zijn systemen die aan de 'achterzijde' van een website zitten waarmee u zelfstandig, zonder dat u ons nodig heeft, pagina's kunt aanpassen. Lees meer over Joomla of over Wordpress.
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

 • Gemiddeld in 4 tot 6 weken opgeleverd
 • Zelf nieuwe content toevoegen
 • Op elk schermformaat even mooi
 • Uw website gehost in een veilige Nederlandse cloud
 • Eén contactpersoon voor al uw vragen

Toegevoegde waarde webdesign Waalwijk

Wij behoren tot de beste Waalwijkse webdesigners en u krijgt bij ons Waalwijks webdesign tegen zeer concurrerende tarieven. Maar we doen meer: prachtige fotografie met innovatief gebruik van een drone en we hebben een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien. We maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud voor onze klanten. Dat heet Webdesign Waalwijk met toegevoegde waarde.

We kunnen met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

En zoals onze naam betaamd werken onze websites als een rode lap op uw doelgroep. Ons webdesign brengt doelgroepen in beweging, motiveert mensen en verhoogt uw vindbaarheid, omzet en klantbinding.

 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur .Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Bedoelt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan uw verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heeft u zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit uw handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • U heeft veel tijd, moeite en geld gestoken in uw website maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is uw website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer u begint met ondernemen, of wanneer uw onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Kosten van webdesign Waalwijk

Wij realiseren o.a. webdesign in Waalwijk voor zeer marktconforme prijzen. Een volledige website heeft u bij ons namelijk al voor een prijs vanaf €500 voor een basiswebsite en vanaf €1000 voor een website met ontwerp op maat. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit, de gewenste functionaliteit en hoeveelheid content. Professioneel Joomla webdesign of Wordpress webdesign uit Waalwijk was nog nooit zo betaalbaar!
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!