Webdesign Waalwijk

  • Op zoek naar Webdesign in Waalwijk? Wij verzorgen webdesign in Waalwijk, evenals webhosting, fotografie, grafisch ontwerp en meer. Webdesign Waalwijk? Wij adviseren, denken mee en bouwen graag uw website.

  • Onze websites komen met Joomla of Wordpress. Allebei prima, al is Joomla wat flexibeler en Wordpress wat gebruiksvriendelijker. Met het CMS voegt u zelfstandig nieuwe pagina's toe of wijzigt u bestaande pagina's. Eventueel inclusief Joomla of Wordpress cursus.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Webdesign

Webdesign Waalwijk

In de regio Waalwijk verzorgen wij webdesign voor ZZP'ers, bedrijven, verenigingen, scholen, overheid, stichtingen en natuurlijk particulieren. Dit doen we met het Open Source Joomla CMS of Wordpress CMS. Ons webdesign wordt over het algemeen geheel op maat vormgegeven en met het CMS kunt u zelf uw website actueel houden.

Webdesign Waalwijk: wij adviseren, denken met u mee, hebben brede kennis en maken van elk project maatwerk. U zult bij ons geen verborgen kosten ontdekken, transparantie en onze lokale roots zijn onze kracht.

We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met webdesign Waalwijk. Klanten uit de regio Waalwijk blijven bij ons terugkomen voor grote en kleine websites, voor extra diensten zoals webhosting/domeinnaam of fotografie, etc. Zoekt u webdesign Waalwijk? Laat ons uw wensen weten en wij vertellen u de rest. Voor elk budget hebben wij een passende webdesign oplossing.

Voor wie bouwen wij websites?
De meeste websites die wij ontwerpen zijn bedrijfswebsites. Wij verzorgen webdesign voor grote bedrijven of organisaties (zoals Regio Hart van Brabant of Sietar Nederland) maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (zoals Tiltechniek of BoVeSaw) en ook voor zelfstandige ondernemers (Fijnland of Hannah Producten). Kort gezegd: de lokale kapper of bakker kan bij ons terecht tot en met de overheid. Elk met hun eigen budget, wensen en eisen.

Wat voor websites bouwen wij?
We bouwen websites mét CMS (Joomla of Wordpress) of zonder CMS. Websites met e-commerce functionaliteit zoals een webshop, of zonder. We bouwen zakelijke websites die rendement moeten leveren, informatieve websites die alleen maar informeren, websites met functionaliteit zoals reserveren, betalen, formulieren, et cetera. 

Webdesign Waalwijk

We zijn gespecialiseerd in het programmeren, ontwerpen en bouwen van websites met Joomla of Wordpress. Ons webdesign uit Waalwijk is 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en je kunt alles zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. En we doen meer; je kunt bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting.

Wie zijn wij

Webdesigner uit Waalwijk

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met webdesign, grafisch ontwerp en fotografie. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Joomla webdesign Waalwijk

Wordpress webdesign Waalwijk

Bij Joomla webdesign Waalwijk en Wordpress webdesign Waalwijk verzorgen we van a-tot-z uw website en bouwen we deze op het Joomla of Wordpress CMS. We bespreken eerst uw wensen, het tijdspad en u krijgt een vrijblijvende offerte. Na akkoord leveren we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een volledige Joomla website of Wordpress website op waarvan het ontwerp geheel op maat voor u ontworpen wordt.

Bekijk ons portfolio voor recente voorbeelden van ons webdesign uit Waalwijk of neem direct contact op.
Webdesign Waalwijk CMS

Recente websites

Hier worden websites worden geboren. De ene vertrekt naar het westen, de andere naar het oosten, maar de meeste blijven in de buurt van Waalwijk. Wij geven elke website die wij maken vorm naar de wensen van de klant, maar zijn niet te flauw om u geholpen door onze jarenlange ervaring een beetje te helpen. Zo zit u voor webdesign Waalwijk bij ons echt het beste.

Recente websites

Webdesign Waalwijk informatie

Omdat we met Joomla en Wordpress werken hebben we enorm veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website en dat merkt u aan het geheel op maat gemaakte resultaat. Daarnaast kunt u met Joomla of Wordpress helemaal zelf uw website actueel houden, nieuwe pagina's toevoegen of verwijderen en afbeeldingen uploaden.We werken we met zeer concurrerende tarieven. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

Kent u Joomla en Wordpress nog niet? Dat zijn systemen die aan de 'achterzijde' van een website zitten waarmee u zelfstandig, zonder dat u ons nodig heeft, pagina's kunt aanpassen. Lees meer over Joomla of over Wordpress.

Wat kost webdesign Waalwijk?

Laat ons uw webdesign wensen weten via de contactpagina en we vertellen u wat het kost. Over het algemeen kost webdesign op maat zo'n €1000,- maar we kunnen voor elk budget iets betekenen.

Hoe lang duurt het bouwen?

Meestal kunnen we websites binnen 4 weken opleveren, maar dat hangt af van verschillende factoren. Soms lukt het ons om binnen 3 weken een website op te leveren. Neem contact op voor webdesign Waalwijk, dan kunnen we u vertellen hoe lang uw project zou duren.

Wat is een CMS?

Bij webdesign Waalwijk krijgt u van ons over het algemeen ook een CMS. Die afkorting staat voor Content Management System. Wij maken gebruik van Joomla en Wordpress (Joomla informatie en Wordpress informatie). Met het Joomla CMS of Wordpress CMS bij webdesign Waalwijk kunt u zonder html kennis of hulp van een webdesigner de content op uw pagina's bewerken. Dat scheelt tijd en geld. Een CMS is uitbreidbaar met functionaliteit zoals een webshop, formulieren, widgets, et cetera.

Hoe wordt mijn website vindbaar?

Binnen webdesign Waalwijk zorgen we standaard dat uw website geoptimaliseerd is voor vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast moet u er zelf voor zorgen dat uw teksten geoptimaliseerd zijn en dat externe websites naar uw website linken. U kunt SEO ook door ons laten doen.

Zijn jullie websites responsive?

Binnen webdesign Waalwijk zijn alle websites responsive. De weergave van uw website wordt op elk scherm geoptimaliseerd, klein of groot. U heeft daardoor geen aparte mobiele versie van uw website nodig.

Hoe voer ik wijzigingen door?

Via het Joomla CMS of Wordpress CMS kunt u zonder html kennis en zonder onze hulp de pagina's op uw website aanpassen en pagina's toevoegen. Heeft u hier geen zin in of tijd voor? Dan doen wij het graag voor u. Wijzigingen in de vormgeving doen wij graag voor u. Incidentele kleine wijzigingen doen we gratis.


Offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over webdesign? Informatie over webdesign krijgen?
Webdesign Waalwijk informatie

Joomla of Wordpress cursus

Na oplevering van uw Joomla website of Wordpress website is het belangrijk dat u weet hoe u moet omgaan met het CMS, ookal kunnen wij wijzigingen ook voor u doorvoeren. Wij bieden daarom een Joomla cursus of een Wordpress cursus aan voor maar €199,- excl. btw. bij u op locatie. We leren u binnen een dagdeel hoe u pagina's aanpast, afbeeldingen en bestanden plaatst, nieuwe pagina's toevoegt, en hoe u deze aan een menuknop koppelt. Vraag snel informatie aan over onze Joomla cursus of Wordpress cursus.
Cursus
  • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

  • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

  • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

  • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

  • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.