Webdesign Waalwijk


Webdesign uit Waalwijk? Welkom bij Als een Rode Lap! Wij zijn gevestigd in Waalwijk en verzorgen in deze regio webdesign, webhosting, fotografie en meer. Bevindt u zich ook in de regio Waalwijk en wilt u een website laten maken? Dan staan wij zo bij u op de stoep: we maken graag een afspraak. Onder het genot van een bak koffie bespreken we dan vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden van webdesign uit Waalwijk.


In de regio Waalwijk verzorgen wij webdesign voor ZZP'ers, bedrijven, verenigingen, scholen, overheid, stichtingen en natuurlijk particulieren. Dit doe ik met het Joomla CMS of Wordpress CMS als basis en ontwerp op maat. Hiermee kunt u zelf uw website bijwerken en actueel houden.

Joomla en Wordpress webdesign Waalwijk


Als een Rode Lap is uw partner bij uitstek in de regio Waalwijk als het gaat om webdesign, onderhoud of hosting met/voor Joomla en Wordpress. Gebruikt u Joomla of Wordpress en zit u in de regio Waalwijk? Dan zijn wij uw specialist bij uitstek. Bij Joomla webdesign en Wordpress webdesign verzorgen we van a-tot-z uw website. We bespreken uw wensen, het tijdspad en u krijgt een vrijblijvende offerte. Wanneer u daarmee akkoord gaat verzorgen we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een volledige Joomla website of Wordpress website waarvan het ontwerp geheel op maat voor u ontworpen wordt.

Waarom een website bij ons?

Omdat we met Joomla en Wordpress werken hebben we enorm veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website, terwijl het u de mogelijkheid geeft om zelfstandig uw website te actualiseren. Als u dat wilt natuurlijk, want wij doen het ook graag voor u.

Om dezelfde reden hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

  • Meestal binnen 4 weken opgeleverd
  • Zelf nieuwe content toevoegen
  • Op elk schermformaat even mooi
  • Uw website wordt in de cloud gehost
  • Een contactpersoon voor uw vragen
  • Een maand lang backups.

Toegevoegde waarde webdesign Waalwijk

Wij behoren tot de beste Waalwijkse webdesigners. Maar we doen meer: prachtig fotografie met innovatief gebruik van een drone en 360-graden camera en we hebben een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien. We maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud voor onze klanten. Dat heet Waalwijkse service.

We kunnen met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Kosten van webdesign Waalwijk


Wij realiseren o.a. webdesign in Waalwijk voor een zeer marktconform tarief. Een volledige website heeft u bij ons namelijk al voor een prijs vanaf €500 á €1000 afhankelijk van de complexiteit. Professioneel Joomla webdesign of Wordpress webdesign uit Waalwijk was nog nooit zo betaalbaar!

Blogberichten


Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw