Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Webdesign Waalwijk

Op zoek naar Webdesign in Waalwijk? Wij verzorgen webdesign in Waalwijk evenals webhosting, fotografie, grafisch ontwerp en meer.


Webdesign Waalwijk

In de regio Waalwijk verzorgen wij webdesign voor ZZP'ers, bedrijven, verenigingen, scholen, overheid, stichtingen en natuurlijk particulieren. Dit doen we met Joomla of Wordpress. Ons webdesign is over het algemeen geheel op maat en met het CMS kunt u zelf uw website actueel houden.
Webdesign Waalwijk: wij adviseren, denken met u mee, hebben brede kennis en maken van elk project maatwerk. U zult bij ons geen verborgen kosten ontdekken, transparantie en onze lokale roots zijn onze kracht.

We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met webdesign. Klanten uit de regio Waalwijk blijven bij ons terugkomen voor grote en kleine websites, voor extra diensten zoals webhosting/domeinnaam of fotografie, etc.

Wij werken voor kleine en grote bedrijven en allerlei organisaties. Ongeacht uw budget gaan we voor kwaliteit en snelle levering. We zijn servicegericht en staan in de omgeving van Waalwijk zo bij u op de stoep voor een bak koffie en kennismaking.


Voor wie?

De meeste websites die wij ontwerpen zijn bedrijfswebsites. Wij verzorgen webdesign voor grote bedrijven of organisaties (zoals Regio Hart van Brabant of Sietar Nederland) maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (zoals Tiltechniek of BoVeSaw) en ook voor zelfstandige ondernemers (Fijnland of Hannah Producten). Kort gezegd: van lokale bakker tot aan de overheid, ze kunnen allemaal bij ons terecht. Elk met hun eigen budget, wensen en eisen. 

Bij elke website die we bouwen houden we ook rekening met vindbaarheid in Google, kleine (telefoon)schermen en uiteraard met uw doelgroep.


Wat voor websites bouwen wij?

We bouwen websites mét CMS (Joomla of Wordpress) of zonder CMS. Websites met e-commerce functionaliteit zoals een webshop, of zonder. We bouwen zakelijke websites die rendement moeten leveren, informatieve websites die alleen maar informeren, websites met functionaliteit zoals reserveren, betalen, formulieren, et cetera.

Webdesign Waalwijk impressie


Joomla of Wordpress

Bij Joomla webdesign Waalwijk en Wordpress webdesign Waalwijk verzorgen we van a-tot-z uw website en bouwen we deze op het Joomla of Wordpress CMS. We bespreken eerst uw wensen, het tijdspad en u krijgt een vrijblijvende offerte. Na akkoord leveren we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een volledige Joomla website of Wordpress website op waarvan het ontwerp geheel op maat voor u ontworpen wordt.

Joomla CMS

Joomla

Joomla wordt geroemd om de uitbreidbaarheid, stabiliteit en het gebruiksgemak. Joomla gebruiken wij voornamelijk voor de wat grotere of complexere websites. Lees meer over het Joomla CMS.

Wordpress CMS

Wordpress

Wordpress is in onze ervaring wat gevoeliger voor bugs en storingen dan Joomla maar wordt door klanten vaak wat gebruiksvriendelijker gevonden. We gebruiken Wordpress voornamelijk voor de wat kleinere websites. Lees meer over het Wordpress CMS.


Wat kost webdesign Waalwijk?

Wij bouwen websites voor elk budget. Maar vaak is ons basispakket prima geschikt voor de wensen van klanten. Met webdesign op maat en een ervaren bouwer bent u klaar voor de toekomst. Is uw budget net wat krapper? Dan hebben we budget webdesign.

Basispakket: €699,-

Een professionele website met webdesign op maat? Dan gaat u voor ons basispakket. Dat is de betaalbare maar professionele oplossing als u zoekt naar webdesign in Waalwijk.

Inbegrepen

  • Vormgeving op maat
  • Joomla of Wordpress CMS
  • Eerste 10 pagina's door ons gevuld
  • Contactformulier met anti-spam
  • Eerste jaar gratis hosting en domeinnaam

Heeft u meer wensen dan het basispakket? Of juist een kleiner budget? Geen probleem, we hebben altijd een goede oplossing op maat.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Webdesign Waalwijk informatie

Omdat we met Joomla en Wordpress werken hebben we enorm veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website en dat merkt u aan het geheel op maat gemaakte resultaat. Daarnaast kunt u met Joomla of Wordpress helemaal zelf uw website actueel houden, nieuwe pagina's toevoegen of verwijderen en afbeeldingen uploaden.We werken we met zeer concurrerende tarieven. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

Kent u Joomla en Wordpress nog niet? Dat zijn systemen die aan de 'achterzijde' van een website zitten waarmee u zelfstandig, zonder dat u ons nodig heeft, pagina's kunt aanpassen. Lees meer over Joomla of over Wordpress.

Wat kost webdesign Waalwijk?

Laat ons uw webdesign wensen weten via de contactpagina en we vertellen u wat het kost. Over het algemeen kost webdesign op maat zo'n €1000,- maar we kunnen voor elk budget iets betekenen.

Hoe lang duurt het bouwen?

Meestal kunnen we websites binnen 4 weken opleveren, maar dat hangt af van verschillende factoren. Soms lukt het ons om binnen 3 weken een website op te leveren. Neem contact op voor webdesign Waalwijk, dan kunnen we u vertellen hoe lang uw project zou duren.

Wat is een CMS?

Bij webdesign Waalwijk krijgt u van ons over het algemeen ook een CMS. Die afkorting staat voor Content Management System. Wij maken gebruik van Joomla en Wordpress (Joomla informatie en Wordpress informatie). Met het Joomla CMS of Wordpress CMS bij webdesign Waalwijk kunt u zonder html kennis of hulp van een webdesigner de content op uw pagina's bewerken. Dat scheelt tijd en geld.

Hoe wordt mijn website vindbaar?

Binnen webdesign Waalwijk zorgen we standaard dat uw website geoptimaliseerd is voor vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast moet u er zelf voor zorgen dat uw teksten geoptimaliseerd zijn en dat externe websites naar uw website linken. U kunt SEO ook door ons laten doen.

Zijn jullie websites responsive?

Binnen webdesign Waalwijk zijn alle websites responsive. De weergave van uw website wordt op elk scherm geoptimaliseerd, klein of groot. U heeft daardoor geen aparte mobiele versie van uw website nodig.

Hoe voer ik wijzigingen door?

Via Joomla of Wordpress kunt u zonder html kennis en zonder onze hulp de pagina's op uw website aanpassen en pagina's toevoegen. Heeft u hier geen zin in of tijd voor? Dan doen wij het graag voor u. Wijzigingen in de vormgeving doen wij graag voor u. Incidentele kleine wijzigingen doen we gratis.

Kom in contact

Wat kunnen we voor u betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Vul het formulier in voor snel contact met ons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact