Welkom

Website bouwer Waalwijk

Zoekt u een website bouwer in Waalwijk? Welkom bij ons! Als een Rode Lap is uw website bouwer uit Waalwijk die naast webdesign ook domeinnamen, webhosting, fotografie en meer verzorgt. Wij werken voor grote en kleine organisaties en bouwen uw complete website.

Website bouwer Waalwijk

Wij bouwen moderne websites op basis van Joomla en Wordpress. Daarmee kunt u na oplevering zelfstandig uw pagina's up-to-date houden, dat bespaart geld. Onze websites voldoen aan de eisen die moderne browsers en zoekmachines aan een website stellen. Ook besteden wij extra aandacht aan hoe bezoekers een website navigeren en hoe ze richting uw contactpagina of webshop te bewegen zijn.

Het design van onze websites

Onze stijl is clean, overzichtelijk en opgeruimd. Een goed website ontwerp trekt de aandacht niet naar zichzelf maar naar uw content: uw teksten, afbeeldingen en uw verhaal. Wij zijn fan en reseller van o.a. Yootheme. Vaak gebruiken we hun thema's als basis om een ontwerp op maat voor u te maken.

Website geschikt voor mobiele telefoons

Elke website die wij bouwen is geschikt voor grote en kleine schermen. Onze websites werken dus op computers, laptops, tablets en telefoons. Zonder dat u zelf iets hoeft te doen zorgen wij ervoor dat uw website zich aanpast aan het formaat van het scherm. Dat is belangrijk want Google let hier ook op!

Vindbaarheid in zoekmachines

Omdat wij ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de eisen die zoekmachines en browsers aan een moderne website stellen is uw website goed vindbaar in Google. Eventueel kunnen we ook extra Search Engine Optimalisation (SEO) voor u verrichten. Dat bestaat o.a. uit het schrijven van extra content, landingspagina's en linkbuilding.

Kosten

Wij doen niet geheimzinnig over de prijs van onze websites. De meeste websites kunnen wij realiseren voor een totaalprijs van €699,- excl. btw. Daarbij krijgt u ook nog eens een jaar lang webhosting gratis en kunt u gratis uw website laten verhuizen.

Neem contact op met deze website bouwer uit Waalwijk en wij voorzien u snel en vrijblijvend van een offerte op maat.

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden