Welkom

Logo animeren

Uw logo is waarschijnlijk het meest herkenbare onderdeel van uw huisstijl. Door uw logo te laten animeren trekt u nog meer de aandacht. U kunt een bewegend logo bijvoorbeeld gebruiken op uw website, in filmpjes en op social media. Laat uw bestaande logo animeren door ons!

Laat uw Logo animeren

Wij zijn al jaren specialist als het gaat om grafisch ontwerp. We ontwerpen allerlei grafische producten waaronder animaties. Nieuwe ontwikkelingen maken het steeds makkelijker om prachtige maar subtiele animaties aan te brengen aan bestaande logo's. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is uw logo in hoge kwaliteit. Wij knippen het vervolgens in verschillende stukjes of lagen uit elkaar waarna we allerlei animaties kunnen toepassen. Uw logo kan bewegen, ingetekend worden, verschijnen of verdwijnen, alles is mogelijk als u door ons een logo animatie laat maken. Laat uw logo bewegen!

Voorbeeld logo animatie

Een voorbeeld van het animeren van een logo is ons eigen logo. En ook voor schoonheidssalon Elegant hebben we het logo geanimeerd. Een geanimeerd logo is te gebruiken bedrijfsfilms, op social media of op een website. Een logo kan ingesteld worden op 1x afspelen zodat het net zoals op onze eigen website 1x afspeelt na het laden van de pagina.

Logo animatie Elegant Hedel:
Logo animeren


Logo animatie Als een Rode Lap:

Logo animeren

Meer informatie

De kosten van het laten bewegen van uw logo, oftewel uw logo animeren, zijn afhankelijk van de complexiteit van uw logo en van uw wensen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor logo animatie!

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

Vul uw e-mail adres in.
Vul uw bericht in
Invalid Input

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden