Filmpjes

Wilt u met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben daarvoor alle know-how en materialen in huis. We zijn gespecialiseerd in pakkende promo's en korte films die uw boodschap treffend overbrengen.
Webhosting & domeinnamen

Filmpjes zijn helemaal hip: zet ze op Youtube, Vimeo, Dailymotion, andere social media en op uw website om extra betrokkenheid te genereren bij bezoekers. Een goede video werkt beter dan een lap tekst en past helemaal in deze tijd van 'luie' mediaconsumptie: met weinig moeite veel informatie krijgen. Neem contact met ons op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Mooie filmpjes die indruk maken

Korte films waarin op verpletterende wijze indruk wordt gemaakt; die maken doen we hier. We ontwikkelen samen met u een script/scenario waarin naar boven komt wat u wilt overbrengen aan uw klanten. Vervolgens worden met professionele apparatuur opnames gemaakt en monteren we deze in-house af zodat uw boodschap op treffende wijze wordt overgebracht op uw doelgroep. Eventueel kunnen we ook nog van dienst zijn bij de publicatie op social media of in een eigen cloud.

Onze filmpjes zijn te gebruiken als bedrijfsfilm, als reclame, voor evenementen (samenvattend of documenterend), wat u maar wilt.

Laat ons weten wat voor video u wilt.

Video productie

Impressie

Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS)

In 2018 gaf Regio Hart van Brabant ons de opdracht om het landelijke congres van de VGS op beeld vast te leggen. Met meerdere camera's, montage, huisstijl, etc.

#Roadtohartvanbrabant

Een film inclusief diverse animaties over #Roadtohartvanbrabant, een thema binnen Regio Hart van Brabant als voorbereiding op het VGS congres.

Impressie

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een prikkelende film hoeft niet veel te kosten. We zijn gespecialiseerd in de wat kortere films die voor de meeste organisaties budgettair binnen handbereik liggen.

Uiteraard zijn de kosten voor een bedrijfsfilm afhankelijk van uw wensen zoals de duur van de video, de opnamelocatie en meer. Een bedrijfsfilm kan gemaakt worden voor €500 en voor €5000; het ligt allemaal aan het aantal opnamedagen, de gewenste animaties, de hoeveelheid camerastandpunten, etc. Maar het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend!

Kosten bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

Laat ons een bedrijfsfilm voor u maken. Bijvoorbeeld eentje van enkele minuten met beelden van uw medewerkers, uw pand en waarin u uw visie uitlegd. Van tevoren maken we een script en vervolgens maken we op professionele wijze de opnames. In de montage heeft u inspraak en het eindresultaat is een prachtige bedrijfsfilm. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsfilm laten maken
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.