Webdesign

Behoefte aan een nieuwe website? Eentje die niet alleen mooi is, maar minstens net zo effectief en goed vindbaar in zoekmachines? Eentje die prima werkt op alle schermformaten? Dat kan, zelfs voor een hele vriendelijke prijs!
Webhosting & domeinnamen

Wij programmeren, ontwerpen en bouwen websites met Joomla of Wordpress. Onze websites zijn 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en klanten kunt ze zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. En we doen meer; o.a. zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting. Neem contact op!

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Wij maken met plezier mooie, succesvolle websites die ondernemers en organisaties in staat stellen om hun publiek te bereiken. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en combineren innovaties met bewezen technieken.

Onze klanten blijven terugkomen vanwege de fijne samenwerking en de geleverde kwaliteit. Onze websites zijn meer dan een digitaal uithangbord; ze zijn een onweerstaanbare handreiking naar uw doelgroep. We ontwerpen uw website op maat, bouwen alle functionaliteit in en nemen ook achteraf graag alle zorgen uit handen.

Voor wie?

De meeste van onze websites zijn zakelijk van aard. Wij verzorgen webdesign voor grote organisaties (zoals Regio Hart van Brabant of Sietar Nederland) maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (zoals Tiltechniek of BoVeSaw) en ZZP'ers (zoals Fijnland). Of u nu de lokale bakker bent, een groot installatiebedrijf of zelfs een overheidsorgaan: wij helpen u verder en hebben dat bij andere klanten ruim bewezen.

Wat voor websites?

We bouwen websites mét CMS (Joomla of Wordpress) of zonder CMS. Websites met e-commerce functionaliteit zoals een webshop met iDeal, of zonder. We bouwen zakelijke websites die rendement moeten leveren, informatieve websites die informeren, websites met functionaliteit zoals reserveren, betaling met iDeal, formulieren, et cetera. Vrijwel alles is mogelijk!

Relevante blogs


Heeft u maar een klein budget? Kijk dan eens naar ons budget webdesign pakket voor webdesign vanaf €200.


Webdesign

Referenties

 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

 • 3D Echo Barendrecht

  Vanwege een storing binnen Joomla, contact opgenomen met Alseenrodelap.nl om dit op te kunnen lossen. Wel voornemens een nieuwe layout van te website te willen laten maken, dit is in een stroomversnelling gekomen door de adequate reactie van Elco en het vertrouwen dat werd gegeven tijdens het contact. Binnen zeer korte tijd was de nieuwe layout gemaakt en online. Tussentijds allerlei aanpassingen en wensen doorgegeven, welke binnen de mogelijkheden zijn aangepast.

 • Elegant Hedel

  Alseenrodelap.nl is een serieuze partner die weten waar ze over praten en die met je meedenken. Ik ben zeer tevreden over de webshop die ze hebben ontworpen voor mijn schoonheidssalon Elegant. Ook in de toekomst kan ik met mijn vragen bij hen terecht wat voor mij een grote meerwaarde heeft.

 • Luz Azul Trainingen

  We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

 • Regio Hart van Brabant / Midpoint Brabant

  Elco van Berkel (Als een Rode Lap) heeft voor ons congres de website ingericht en filmmateriaal gemonteerd. Hij werkt snel en denkt goed mee. Hij is realistisch in het managen van verwachtingen: dit kan wel, dat is mogelijk niet haalbaar, maar we kunnen het wel zo en zo oplossen - wat de samenwerking heel prettig maakt. Bovendien doet hij dit allemaal voor een heel scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut aan te raden!

 • Coatcontrol

  Fijn persoonlijk contact, die goed naar ons geluisterd heeft wat wij met de website willen weergeven. De site is zelf op ieder moment aan te passen. Mocht je tegen een probleem aanlopen heb je zo antwoord of wordt het opgelost.

 • Bluebirdy

  Van ontwerp bedrijfslogo, opzetten webpagina, webdesign tot voor mij zeer waardevolle allerhande adviezen. Deze startende ondernemer had geen beter start van zijn bedrijf kunnen wensen met "alseenrodelap".

Klanten

Recente projecten

Hier worden websites worden geboren. De ene vertrekt naar het westen, de andere naar het oosten, maar de meeste blijven in de buurt van Waalwijk. Elke website is op maat vormgegeven, naar de wensen van de opdrachtgever en de doelgroep. Maar we zijn niet te flauw om onze opdrachtgevers, geholpen door vakkennis, soms een beetje bij te sturen.

Recente websites
Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

Op zoek naar webdesign?

Wij bouwen succesvolle websites zodat u uw klanten op professionele wijze kunt verleiden tot zaken doen. Onze websites zijn mooi, modern, snel en toch heel voordelig.

Hier leest u het antwoord op veelgestelde vragen, maar het beste is om gewoon even contact te zoeken!


Meer over:

Webdesign informatie

Veelgestelde vragen

Webdesign werkwijze

U neemt contact met ons op en vraagt om een webdesign offerte. We verstrekken u alle nodige informatie en na akkoord sturen we een beginfactuur (40% van de totaalprijs). We installeren Joomla of Wordpress, brengen beveiliging aan, richten de pagina- en menustructuur in, installeren functionaliteit en ontwerpen de layout. U kunt op geijkte momenten feedback geven. Pas wanneer u tevreden bent en na publicatie wordt de resterende 60% gefactureerd.

Hoe komt de vormgeving tot stand?

Het uiterlijk van uw website wordt bepaald door uw wensen. Heeft u een huisstijl? Geeft u websites als voorbeeld? Houdt u van modern of juist wat traditioneler? Tijdens het vormgeven van de website kunt u mee kijken en feedback geven. Wij houden zelf van modern/strak, grote vlakken, pastel accentkleuren met een belangrijke rol voor typografie.

Wat kost een website?

Het is lastig om zonder informatie een antwoord te geven op de vraag 'wat kost een website'. De kosten voor webdesign zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit, de hoeveelheid pagina's en wensen qua opmaak. U kunt bij ons altijd rekenen op een prima prijs/kwaliteit verhouding. De kosten voor webdesign met ontwerp op maat en CMS vallen mee, een website kost vanaf €500 tot €1000 voor de basis.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Hoe lang duurt webdesign? Over het algemeen kunnen wij websites binnen 4 weken tijd opleveren. Natuurlijk spelen er diverse factoren mee: hoe lang duurt het voordat wij uw feedback ontvangen? Hoe complex is de gewenste functionaliteit en vormgeving? Hebben we te maken met een drukke periode? We beloven dat we proberen om om uw website sneller te bouwen dan u verwacht en dat we niet achterover leunen totdat u tevreden bent.

Meerwaarde van een webdesigner

Iedereen kan Wordpress of Joomla installeren. Wat is dan nog de meerwaarde van een webdesigner? Een webdesigner ontwerpt uw website op maat, kijkt naar usability, combineert content met lay-out, beoordeelt uw doelgroep, zorgt voor een effectief pad van bezoeker naar lead en uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. We ontzorgen en realiseren een perfect eindproduct. Ook na de oplevering zijn wij uw vraagbaak. Een webdesigner bouwt zoveel websites dat de standaard valkuilen handig ontweken worden en het proces vele malen fijner verloopt dan bij iemand die het er een beetje bij doet.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management System. Er zijn veel verschillende CMS'en op de markt maar wij maken gebruik van Joomla en Wordpress (Joomla informatie en Wordpress informatie). Met het Joomla CMS of Wordpress CMS kunt u zonder html kennis en webdesigner de content op uw pagina's bewerken. Dat scheelt tijd en geld. Een CMS is uitbreidbaar met functionaliteit zoals een webshop, formulieren, widgets, et cetera.

Heb ik webhosting nodig?

Webhosting is een stukje op een server waarop u uw website draait. Webhosting maakt uw website i.c.m. een domeinnaam bereikbaar. Dit kunnen wij voor u verzorgen: wij bieden speciale Joomla webhosting en Wordpress webhosting. Uw webhosting pakket bepaald mede de snelheid, uptime en veiligheid van uw website. Kwaliteit is dus belangrijk.

Is website onderhoud nodig?

Op de vraag of uw website een onderhoudspakket nodig heeft is het antwoord vrijwel altijd ja. Het internet is zeer dynamisch. Omstandigheden veranderen snel en software moet meeveranderen, anders vallen er zwakheden bloot. Daarom komen er regelmatig updates vrij voor uw CMS. Hoe langer u het CMS niet update, hoe groter het risico op een succesvolle aanval op uw website. Dit gebeurt vaak op grote schaal zonder dat u specifiek doelwit bent. Wij kunnen als webdesigner het website onderhoud uit handen nemen om u te ontzorgen.

Hoe wordt mijn website vindbaar in zoekmachines?

Om uw website vindbaar te maken en hoog te scoren moet u aan Search Engine Optimalisation (SEO) doen. Een goede opbouw van uw website (trefwoorden, semantische opbouw, relevante info) en hoogwaardige inkomende links zijn belangrijk. Dit is iets dat constant aandacht vereist. U kunt SEO ook door ons laten doen, dan zorgen we ervoor dat het goed gedaan wordt. Als u SEO verwaarloost zien zoekmachies uw website al snel als verouderd en daalt uw positie in de zoekresultaten.

Wat moet ik aanleveren?

Als u een logo en huisstijl heeft dan kunnen we die verwerken in de vormgeving. Nog geen logo waar u tevreden over bent? Dan kunnen wij het logo ontwerpen. U geeft aan aan welke pagina's er op uw website moeten komen inclusief de content. U kunt later zelf nog content toevoegen of wijzigen. Teksten kunnen wij evt. ook voor u schrijven.

Zijn jullie websites responsive?

Alle websites die wij maken zijn responsive; wij doen altijd aan responsive webdesign. Op elk schermformaat, dus ook dat van mobiele telefoons, wordt de weergave automatisch geoptimaliseerd zodat lezen en navigeren plezierig blijft. U heeft daardoor geen aparte mobiele versie van uw website nodig.

Hoe voer ik wijzigingen door?

Via het Joomla CMS of Wordpress CMS kunt u zonder html kennis en zonder onze hulp de pagina's op uw website aanpassen en pagina's toevoegen. Heeft u hier geen zin in of tijd voor? Dan doen wij het graag voor u. Wijzigingen in de vormgeving doen wij graag voor u. Incidentele kleine wijzigingen doen we gratis.


Offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over webdesign? Informatie over webdesign krijgen?
Webdesign informatie

Joomla of Wordpress cursus

Na oplevering van uw Joomla website of Wordpress website is het belangrijk dat u weet hoe u moet omgaan met het CMS, ookal kunnen wij wijzigingen ook voor u doorvoeren. Wij bieden daarom een Joomla cursus of een Wordpress cursus aan voor maar €199,- excl. btw. bij u op locatie. We leren u binnen een dagdeel hoe u pagina's aanpast, afbeeldingen en bestanden plaatst, nieuwe pagina's toevoegt, en hoe u deze aan een menuknop koppelt. Vraag snel informatie aan over onze Joomla cursus of Wordpress cursus.
Cursus
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.