Webhosting

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Alles voor een snelle website.

Inleiding

Als webdesigner weten we precies waar een webhosting platform in moet uitblinken. We kicken daarnaast op snelheid en optimalisatie. Omdat we nergens helemaal tevreden waren zijn we het zelf gaan doen.

Geoptimaliseerd

Webhosting is meer dan wat webspace en dataverkeer; het vlot serveren van websites en creëren van een veilige online omgeving is een vak apart. We verzorgen webhosting, domeinnamen, joomla hosting en wordpress hosting.

Dat doen we ondermeer door voor de hardware, het netwerk en het datacenter te vertrouwen op partner TransIP. Eén van de grootste maar vooral meest kwaliteitgerichte netwerkproviders in dit segment met 24/7 personeel op locatie voor als er iets mis gaat. Voor de service, software en updates gebruiken we onze eigen expertise. Dat blijkt al jarenlang een gouden combinatie te zijn.


Snel en betrouwbaar

Onze servers zijn optimaal ingericht om snel te werken. Zo hebben we een grote marge in processorkracht, zodat websites en e-mail ook op piekmomenten snel werken. Daarnaast is alles redundant uitgevoerd en maken we dagelijks offsite backups.

Dit is belangrijker dan u wellicht denkt. Een snelle website werkt namelijk fijner voor uw bezoekers en uit diverse onderzoeken blijkt dat bezoekers veel langer op een snelle website blijven browsen dan op een trage website. Wij hebben daarom voor u geïnvesteerd in state-of-the-art hardware en netwerk. Uw website heeft nog nooit eerder zo snel gewerkt.


Geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress

Joomla en Wordpress zijn de meest gebruikte CMS'en ter wereld. Daarnaast zijn wij zelf ook nog eens Joomla en Wordpress expert, dus het lag voor de hand om onze webhosting pakketten te optimaliseren voor Joomla en Wordpress. Zoekt u Joomla webhosting of Wordpress webhosting? Kijk dan niet verder.

Concreet zorgen we dat u in uw webhosting pakket altijd uit meerdere PHP versies kunt kiezen. Werken uw plug-ins en extensies op de nieuwste PHP versie? Schakel die dan in voor de meeste snelheid. Is uw website wat ouder? Schakel dan een oudere PHP versie in voor meer compatibiliteit.

Daarnaast werken we met MariaDB, een drop-in replacement voor MySQL die bewezen een hogere snelheid biedt wanneer gebruikt in combinatie met Joomla of Wordpress. U hoeft hier verder niks voor in te stellen.

U kunt Joomla of Wordpress bij ons installeren via Installatron. Daarmee installeert u apps zonder via FTP en MySQL handmatig handelingen uit te moeten voeren.


Webhosting pakketten

Onze pakketten werken met de nieuwste software en bevatten PHP 7.2, PHP 7.4, Apache 2, MySQL (MariaDB), Zend Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Centos Linux, Directadmin, Beveiligde webmail, Installatron met apps, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en de bewezen Comodo applicatiefirewall.

Prijzen excl. 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.
Incl. verhuizing van Joomla of verhuizing van Wordpress.

Extra veel snelle SSD opslagruimte nodig voor uw website en e-mail?
Basis pakket met 6GB extra (10GB) opslag: €180 p/jaar.
Pro pakket met 20GB extra (40GB) opslag: €600 p/jaar.
Inter pakket met 60GB extra (120GB) opslag: €1200 p/jaar.


Domeinnamen

Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Bij betaling met iDeal zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register uw eigendom is.

.nl domeinnaam: €15,- per jaar

.com domeinnaam: €15,- per jaar


SSL Certificaten

Een certificaat op uw domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

U kunt in Directadmin een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor u.

Neem nu contact opContact

Waarom bij ons?

Stabiel

Performance
Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

Snel

High speed data

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

Veilig

Wij bewaken uw website
Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

Back-ups

Off-site back-ups

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

Beveiligde webmail

Afluisteren onmogelijk

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

Domeinnamen

Goedkope domeinnamen
Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden