Over de klant

Luz Azul Trainingen verzorgt maatwerk trainingen, workshops, advies en coaching binnen het thema cultuur. Het bedrijf wordt gedreven door Y. van der Pol, ontwikkelingssocioloog en interculturalist.

De samenwerking

Vanuit Luz Azul Trainingen was er behoefte aan een modernisering van de vormgeving en een overstap naar een betrouwbare onderhoudspartner. Omdat er door matig/slecht werk van de vorige webdesigner veel fouten in de Wordpress website geslopen waren hebben we heel de website en template opnieuw opgebouwd en ontworpen. We zijn met een hele schone lei begonnen voor het wordpress webdesign. Ook verzorgen wij nu het onderhoud en de Wordpress webhosting.

De klant

Materiaal

Voor Luz Azul Trainingen verzorgen wij webhosting, technisch onderhoud en het webdesign.

Webdesign

De website is helemaal opnieuw opgebouwd en ontworpen in 2018.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

E. Slagt, Luz Azul Trainingen

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden