Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Beste gratis Joomla template

Beste gratis Joomla template

Gratis Joomla templates zijn er in overvloed. Over het algemeen zijn gratis Joomla templates niet erg mooi, heel generiek en slecht aanpasbaar aan je eigen huisstijl. Dat dat ook anders kan ontdekten we toen we Joomla template 'master 2' tegenkwamen.

Beste gratis Joomla template

Natuurlijk is smaak altijd subjectief en is wat wij mooi vinden niet persé gelijk aan wat jij mooi vind. Maar de Joomla template 'Master 2', gemaakt door Joomla template ontwikkelaar Yootheme, komt vast in de buurt en is per definitie een van de beste gratis Joomla templates. Zeker tussen andere gratis Joomla templates. 'Master 2' werkt op het door Yootheme ontwikkelde framework Warp 7.3 waarmee je in de back-end, gewoon in Joomla dus, live aanpassingen kunt doen via een customizer. In de basis is het een vrij kaal template en dat is ideaal: het is qua stijl niet vooraf gericht op een kantoorbedrijf, groenteboer of supermarkt. Omdat het zo makkelijk aan te passen is kun je het na installatie in een handomdraai vormgeven naar je eigen stijl. Of je nou ZZP'er bent, groenteboer, kapper of timmerman. Dat is waarom wij dit op dit moment de beste gratis Joomla template vinden.

Downloaden

Het gratis Joomla template is hier te downloaden: Yootheme.

Joomla template hulp

Heb je hulp nodig bij het customizen van de beste gratis Joomla template? Of bij de installatie? Wij helpen je graag. Neem direct contact met ons op en vraag om ondersteuning. Natuurlijk kunnen wij, wanneer een gratis template niet volstaat of als je zelf geen tijd hebt om ermee aan de slag te gaan, ook een template op maat voor je ontwerpen.

 Direct contact 

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.