Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Joomla onderhoud

Vanuit de Joomla ontwikkelaars worden regelmatig Joomla updates uitgebracht. Die zorgen ervoor dat kwetsbaarheden worden opgelost, bugs worden verwijderd en features worden toegevoegd aan Joomla. Vooral vanwege de veiligheidsproblemen die telkens worden opgelost is het van groot belang dat uw Joomla website up-to-date is.

Waarom Joomla onderhoud?

Het risico van het niet onderhouden van uw Joomla website is dat deze op enig moment gehacked wordt. Hiervoor hoeft uw website niet eens het doelwit te zijn; veel hackers hacken op geautomatiseerde wijze tienduizenden kwetsbare websites per dag waarop ze dan hun eigen bericht zetten of waarmee ze vervolgens spam en malware verspreiden.

Joomla onderhoud: Joomla onderhoudscontract

Sluit bij ons een Joomla onderhoudsabonnement af en zorg er zo voor dat uw website steeds binnen no-time up-to-date is wanneer er een nieuwe patch wordt uitgebracht. Met Joomla onderhoud verkleint u het risico dat uw website gehackt wordt en hoeft u zich over Joomla updates niet meer druk te maken! Voor een vast bedrag per jaar.

Joomla onderhoud jaarlijks abonnement of eenmalig Joomla onderhoud

Normaliter sluiten wij met onze klanten een jaarlijks contract af voor Joomla onderhoud, jaarlijks krijgt u dan een factuur en wij zorgen er vervolgens wekelijks voor dat uw website up-to-date is. U kunt echter ook kiezen voor eenmalig Joomla onderhoud waarbij we eenmalig uw website voor een vooraf afgesproken prijs up-to-date brengen.

Offerte Joomla onderhoud uit Waalwijk

Lees meer over technisch onderhoud of vraag direct een prijsopgave aan voor Joomla onderhoud.

 Offerte aanvragen 

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.