Over Wordpress

 • Wordpress is een CMS dat werkt aan de 'achterzijde' van uw website. U kunt hierop inloggen en de pagina's van uw website beheren. Upload foto's en video's, schrijf een blog, voeg pagina's toe en publiceer!

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Over Wordpress

Wordpress is misschien wel het meest gebruiksvriendelijke CMS beschikbaar. Omdat het wat minder flexibel is dan Joomla, is het juist wel iets gebruiksvriendelijker voor beginners. Wordpress gebruiken we daarom voornamelijk voor websites die relatief eenvoudig van opzet zijn of voor klanten die specifiek om Wordpress vragen. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Informatie over Wordpress

Hoe werkt Wordpress?

Wordpress is voornamelijk gebouwd om te werken als Blog of als simpele website. Met Wordpress kunt u op eenvoudige wijze artikelen, pagina's en media toevoegen aan uw website zonder dat u daarvoor bijzondere kennis moet bezitten. Door de eenvoud onderscheid Wordpress zich van bijvoorbeeld Joomla. Wordpress werkt op basis van PHP, MySQL als database en kan draaien op zowel Windows als Linux servers. Wij werken met Linux omdat dat naar onze mening de meeste functionaliteit, stabiliteit en flexibiliteit geeft.

De geschiedenis van Wordpress

Wordpress bestaat sinds 2003 toen het zich afsplitste van B2/Cafelog. Sindsdien wordt het ontwikkeld door een team ontwikkelaars en door gebruikers die regelmatig code doneren en waardoor er regelmatig updates worden uitgebracht die functionaliteit toevoegd of problemen oplost.

Voor wie is Wordpress geschikt?

Wordpress onderscheid zich van andere systemen door zijn eenvoudige interface die gebruikers zonder veel poespas in staat stelt om hun content toe te voegen. Omdat het systeem zo simpel werkt is het voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites en voor gebruikers die geen of weinig kennis hebben van het werken met websites.

Hoewel elk systeem natuurlijk een leercurve heeft, is de leercurve van Wordpress door zijn eenvoudige interface veel minder steil dan die van bijvoorbeeld Joomla. De interface van Wordpress is zo eenvoudig omdat het ook minder functionaliteit heeft dan bijvoorbeeld Joomla. Voor kleine websites is dit een voordeel omdat de gebruiker niet door functies heen hoeft die hij toch niet gebruikt. Maar voor middelgrote of grote websites mist Wordpress in vergelijking met Joomla wel functionaliteit en flexibiliteit. Wel zijn er voor veel functies (betaalde) extensies beschikbaar die functionaliteit aan Wordpress toevoegen.

Informatie over Wordpress

HOE WERKT WORDPRESS?

Nadat wij uw website hebben opgeleverd krijgt u van ons een link, gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen in Wordpress, via een scherm dat er grofweg alsvolgt zal uitzien:

Wordpress login scherm

Na inloggen krijgt men het dashboard te zien.

Wordpress dashboard

U kunt bestaande 'berichten' openen of nieuwe berichten maken in een editorscherm dat er alsvolgt uitziet:

Wordpress WYSIWYG editor

WAT KAN IK NOG MEER IN WORDPRESS?

Wordpress geeft u de mogelijkheid om vrijwel alle aspecten van uw website zelf te beheren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alles door ons te laten beheren. Wordpress geeft u o.a. de volgende mogelijkheden:

 • nieuws, producten of aanbiedingen zijn volledig aanpasbaar,
 • zelf pagina's (artikelen) toevoegen, bewerken, verwijderen, etc.,
 • een (bedrijfs)blog bijhouden,
 • widgets toevoegen middels drag-and-drop,
 • menuknoppen toevoegen, bewerken, verwijderen, etc.,
 • mediabibliotheek; upload uw afbeeldingen en documenten,
 • hierachie: onbeperkt werken met secties, categoriën en niveaus,
 • print en deel mogelijkheden voor elke pagina,
 • social media integratie,
 • meta zoekwoorden en omschrijvingen beheren (SEO),
 • modules en componenten installeren en beheren.
Hoe werkt Wordpress?

Laat uw Wordpress website door ons bouwen

Er zijn vele webdesigners die met Wordpress werken. Maar weinigen hebben een zo lange ervaring met Wordpress als wij (sinds 2011). Dat merkt u in het proces: minder gedoe, snellere oplevering en we benutten elke functie van het systeem optimaal. Daarnaast kunnen we met ons bijzondere Wordpress webhosting platform de perfecte randvoorwaarden realiseren.

 • Snelle bouw en oplevering
 • Wordpress cursus beschikbaar
 • Wordpress hosting
 • Altijd dezelfde contactpersoon voor uw vragen
 • Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten
Wordpress website laten bouwen
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten

Recente websites

Recente websites

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van Wordpress websites die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van een drone. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Toegevoegde waarde

Wordpress cursus

Heeft u uw Wordpress website door ons laten bouwen? Dan leren we u vervolgens graag hoe Wordpress werkt en hoe u zelf uw pagina's kunt beheren. Wordpress is eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, een drempel zijn om ermee te beginnen. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u mee door alle schermen en kunt u na afloop zelfstandig uw website actualiseren; ook als u niet handig bent met computers.
Wordpress cursus
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur .Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Bedoelt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan uw verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heeft u zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit uw handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • U heeft veel tijd, moeite en geld gestoken in uw website maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is uw website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer u begint met ondernemen, of wanneer uw onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Overige diensten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren