Over de klant

Schoonheidssalon Elegant bestaat al meer dan 30 jaar en verricht behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en huidverjonging. Elegant is aangesloten bij ANBOS, is Hannah reseller en is gevestigd in Hedel.

De samenwerking

Eigenaresse Marjo is al jarenlang klant voor grafisch ontwerp waaronder webdesign. Zo hebben we o.a. een webshop ontworpen voor de verkoop van Hannah producten. Ook maken we regelmatig filmpjes en foto's en verzorgen we technisch onderhoud voor www.elegant-hedel.nl. Hieronder vind u enkele van de eindproducten.

De klant

Materiaal

We verzorgen voor deze klant fotografie, filmpjes, webhosting, domeinnaamregistratie en onderhoud.

Film

binnenkort

Foto

binnenkort

WEBSITE

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Alseenrodelap.nl is een serieuze partner die weten waar ze over praten en die met je meedenken. Ik ben zeer tevreden over de webshop die ze hebben ontworpen voor mijn schoonheidssalon Elegant. Ook in de toekomst kan ik met mijn vragen bij hen terecht wat voor mij een grote meerwaarde heeft.

M. Erades, Elegant Hedel

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden