Over de klant

Als hét samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant fungeert Midpoint Brabant als schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Ze helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en brengen deze in een stroomversnelling naar de markt.

De samenwerking

Midpoint Brabant komt bij ons voornamelijk voor grafisch ontwerp waaronder de vormgeving van jaarrapporten en voor fotografie. Ondermeer door onze binding met de regio weten wij precies de juiste snaar te raken.

De klant

Materiaal

Fotoboek

Voor het boek 'Waar het hart vol van is' hebben wij belangrijke input geleverd voor de opmaak en voorzagen wij in een groot deel van de foto's.

Vormgeving

Kale jaarrapporten maken wij door onze opmaak aantrekkelijk en makkelijk leesbaar.
(helaas niet te downloaden)
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

H. de Kort namens Midpoint Brabant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden