Over de klant

Het Wanroijs Actie Comité is voortgekomen uit een initiatief van een aantal actieve mensen uit Wanroij en Landhorst. Zij ontplooien, coördineren en ondersteunen initiatieven en activiteiten op sociaal, cultureel en recreatief gebied ten behoeve van de gemeenschap van Wanroij en van Landhorst op een zodanige wijze dat er een positieve bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van deze gemeenschappen.

De samenwerking

De stichting was op zoek naar een manier om leden zichzelf te laten inschrijven voor evenementen en daarbij direct een iDeal betaling te verrichten.

Dat konden wij realiseren middels onze formule 'formulier met iDeal'. Met de ingrediënten Joomla, Mollie en JD iDeal konden we een digitaal systeem ontwikkelen dat door de stichting gebruikt wordt om inschrijvingen en betalingen grotendeels te automatiseren.

De klant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden