Welkom

Uitgebreider contactformulier in Joomla

In Joomla bevind zich standaard de mogelijkheid om een eenvoudig contactformulier te maken en die op een contactpagina te publiceren. Het standaard contactformulier biedt echter geen mogelijkheid tot het online bewaren/opslaan van ingevulde gegevens, heeft geen custom fields of velden en ook geen verplicht vinkje voor bijvoorbeeld akkoord met algemene voorwaarden.

Beter contactformulier Joomla

Wij installeren daarom meestal de Joomla extensie 'RSForm!Pro' van RSJoomla. Daarmee is een veel beter contactformulier te maken dan het standaard contactformulier in Joomla. Met deze Joomla plugin kunt u helemaal zelf uw contactformulier ontwerpen met uw eigen invoervelden, eigen volgorde, checkboxes (aanvink vakjes) en meer. Ook kunt u aangeven dat bepaalde velden verplicht ingevuld moeten worden en gelijk een check laten uitvoeren of bijvoorbeeld het e-mail adres goed is ingevuld. U kunt (moet) zelf instellen hoe de mail eruit ziet die u zelf ontvangt, en u kunt instellen dat uw klant een bevestigingsmail krijgt. Ook worden alle ingevulde contactformulieren online opgeslagen in de database.

Joomla Contactformulier laten maken

U kunt ons uw betere Joomla contactformulier laten bouwen. We installeren dan RSForm!Pro, stellen de mails in die naar u en eventueel naar uw klant gestuurd worden en we maken alle velden aan die u maar wilt. Eventueel bouwen we zelfs een iDeal betaalmogelijkheid in. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een uitgebreider contactformulier in Joomla.

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden