Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Website op maat laten maken

Er zijn veel verschillende manieren om een website te (laten) bouwen. U kunt zelf aan de slag, u kunt een standaardtemplate gebruiken of u kunt door een professional een website op maat laten maken.

Voordeel van website op maat laten maken

Het voordeel van een website op maat laten maken door een professional is dat uw website geheel wordt afgestemd op de behoeften van uzelf en die van uw doelgroep. Als professional weten we precies wat wel en niet werkt en kunnen we u gevraagd en ongevraagd adviseren. 

Een website die op maat wordt gemaakt is uniek; er is er geen tweede van terwijl wanneer u zelf aan de slag gaat in een 'zelfbouw' omgeving, of gebruik maakt van een standaard template voor bijvoorbeeld Joomla of Wordpress, u vast zit aan bepaalde kaders waar wellicht honderden andere websites ook aan vast zitten. Het gevolg: uw website is niet onderscheidend en wordt niet onthouden.

Joomla website op maat laten maken

Wij zijn zeer ervaren met het Joomla CMS, u kunt bij ons uw Joomla website op maat laten maken geheel naar uw wensen. We zijn zeer ervaren met het gebruik van basistemplates zoals die van Rockettheme of Yootheme voor webdesign op maat en gebruiken die als stevig technisch fundament om uw website geheel op maat te ontwerpen. Uw bezoeker ziet aan de voorzijde niet dat uw website op Joomla draait, maar u heeft wel het gemak van Joomla en kunt zelf uw website actueel houden met nieuwe content. Wilt u uw website op maat laten maken door ons? Lees meer over webdesign of neem direct contact op.

Wordpress website op maat laten maken

Ook met Wordpress hebben wij veel ervaring. Op basis van Wordpress kunnen wij uw website geheel op maat maken; webdesign op maat is een van onze specialiteiten. Ook voor Wordpress webdesign op maat gebruiken wij als technisch fundament een basistemplate van Rockettheme of Yootheme waarna we uw website geheel op maat vormgeven. Dat uw website op Wordpress draait ziet uw bezoeker niet vanwege het ontwerp op maat, maar u heeft wel het voordeel van zelf uw website actueel kunnen houden. Lees meer over webdesign of neem contact op.

 MORGEN EEN OFFERTE IN UW MAIL 

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.