Onderhoud

Websites draaien tegenwoordig op allerlei software. Van tijd-tot-tijd worden hierin kwetsbaarheden blootgelegd. Softwareontwikkelaars brengen periodiek updates uit die door specialisten zoals wij geïnstalleerd kunnen worden.
Webhosting & domeinnamen

Omdat onderhoud en updates een website langer veilig en bruikbaar houden, verdienen de kosten zichzelf terug. Natuurlijk moet het wel goed gebeuren, daarom legt u dit weg bij een betrouwbare en zeer ervaren partij die u tevens als supportlijn kunt gebruiken. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Onderhoud en beheer

Is uw website belangrijk voor u?

Een 100% veilige website bestaat niet maar u kunt wel de risico's op hacks, spam en verspreiding van virussen via uw website verkleinen door ervoor te zorgen dat een specialist uw website up-to-date houdt. Daarom hebben wij een all-inclusive onderhoudspakket voor Joomla en Wordpress dat u compleet ontzorgt; ideaal als u belang hecht aan uw website.

Wilt u uw website ook veilig houden?

Onderhoud en beheer

Referenties

 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

 • 3D Echo Barendrecht

  Vanwege een storing binnen Joomla, contact opgenomen met Alseenrodelap.nl om dit op te kunnen lossen. Wel voornemens een nieuwe layout van te website te willen laten maken, dit is in een stroomversnelling gekomen door de adequate reactie van Elco en het vertrouwen dat werd gegeven tijdens het contact. Binnen zeer korte tijd was de nieuwe layout gemaakt en online. Tussentijds allerlei aanpassingen en wensen doorgegeven, welke binnen de mogelijkheden zijn aangepast.

 • Elegant Hedel

  Alseenrodelap.nl is een serieuze partner die weten waar ze over praten en die met je meedenken. Ik ben zeer tevreden over de webshop die ze hebben ontworpen voor mijn schoonheidssalon Elegant. Ook in de toekomst kan ik met mijn vragen bij hen terecht wat voor mij een grote meerwaarde heeft.

 • Luz Azul Trainingen

  We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

 • Regio Hart van Brabant / Midpoint Brabant

  Elco van Berkel (Als een Rode Lap) heeft voor ons congres de website ingericht en filmmateriaal gemonteerd. Hij werkt snel en denkt goed mee. Hij is realistisch in het managen van verwachtingen: dit kan wel, dat is mogelijk niet haalbaar, maar we kunnen het wel zo en zo oplossen - wat de samenwerking heel prettig maakt. Bovendien doet hij dit allemaal voor een heel scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut aan te raden!

 • Coatcontrol

  Fijn persoonlijk contact, die goed naar ons geluisterd heeft wat wij met de website willen weergeven. De site is zelf op ieder moment aan te passen. Mocht je tegen een probleem aanlopen heb je zo antwoord of wordt het opgelost.

 • Bluebirdy

  Van ontwerp bedrijfslogo, opzetten webpagina, webdesign tot voor mij zeer waardevolle allerhande adviezen. Deze startende ondernemer had geen beter start van zijn bedrijf kunnen wensen met "alseenrodelap".

Klanten

Het onderhoudspakket

Een onderhoudspakket bestaat uit 3 componenten.

Technisch onderhoud: wanneer u een onderhoudspakket bij ons afsluit voor uw op Joomla of Wordpress gebaseerde website (dus ook uw Woocommerce webshop) dan checken wij wekelijks de ontdekte kwetsbaarheden en beschikbaar gekomen updates binnen uw softwareversie. Die passen we vervolgens op een veilige manier toe op uw website, zonder dat u of uw klanten dat merken. Hetzelfde doen we voor de plugins/extensies die op uw website zijn geïnstalleerd, al geldt in sommige (complexe) gevallen een jaarlijkse meerprijs voor de extra moeite.

Twee inzetbare uren: u krijgt bij elk onderhoudspakket jaarlijks 2 vrij in te zetten uren ten behoeve van de website waarop het onderhoudspakket is afgesloten, voor de volgende taken:

 • Wijzigingen doorvoeren in het ontwerp / layout.
 • Content toevoegen of wijzigen.
 • Functionaliteit toevoegen of wijzigen.
 • Sitestructuur wijzigen.
 • Back-ups terugplaatsen.

Ondersteuning per e-mail: onbeperkte (fair-use) ondersteuning per e-mail met betrekking tot de website waarop het onderhoudspakket is afgesloten. Hulp bij het gebruik, de invulling, technische vragen, etc.

Onderhoudspakket

De kosten voor het Joomla onderhoudspakket en het Wordpress onderhoudspakket bedragen voor bij ons gehoste websites maar €379,- excl. btw. per jaar en wordt per jaar afgesloten. Voor Joomla en Wiordpress websites die extern gehost zijn bedragen de kosten €579,- excl. btw.

Niet onbelangrijk om te vermelden; inbegrepen in het genoemde tarief zijn updates zolang die geen migratie of andere bijzondere handelingen vereisen. Dat is maatwerk op basis van uurtarief. Dit is in het verleden eens per enkele jaren voorgekomen, in dat geval worden vooraf de mogelijkheden met u besproken.


We hebben ook een budget onderhoudspakket, specifiek bedoelt voor bij budget webdesign. In dit prijsbewuste pakket is alleen het updaten van het CMS zonder extensies inbegrepen. Geen vrij inzetbare uren of extra ondersteuning. Dit pakket kost €99,- excl. btw. per jaar.
Onderhoudspakket kosten
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.