Website beheer

Uw website leeft. U plaatst content en er komen updates uit. Is uw website up-to-date, veilig en snel? Laat ons uw Joomla of Wordpress website onderhouden en beheren.


Website beheer en onderhoud

Gegevens van u en uw klanten moeten veilig zijn en uw website moet jarenlang probleemloos blijven werken, ook als software rondom uw website zoals PHP, Wordpress of Joomla worden geüpdate. Wij nemen graag het onderhoud uit uw handen en combineren dit met een servicepakket.

Waarom nodig?

Hackers zoeken op grote schaal naar websites die niet up-to-date zijn. Via verouderde software kunnen ze websites binnendringen. Ook stopt een verouderde website soms met werken als serversoftware zoals PHP vernieuwd wordt. Voor Joomla, Wordpress en plug-ins komen daarom periodiek updates uit die alles compatibel houden en die problemen oplossen. Het is belangrijk dat uw website up-to-date blijft.

Risico's

Na het binnendringen heeft een hacker uitgebreide toegang tot uw website. Een hacker kan vervolgens:

  • Uw e-mail wachtwoord achterhalen.
  • Opgeslagen data inzien en wijzigen.
  • Activistische content plaatsen.
  • Onder uw naam virussen verspreiden.
  • Spam versturen vanaf uw domeinnaam.
  • Uw website verwijderen.

Neem contact op voor een onderhoudspakket om deze risico's te beperken.


Website onderhoudspakket

Website onderhoud kan soms een nogal technische aangelegenheid zijn. Bestanden uploaden via FTP, compatibiliteit checken tussen Joomla/Wordpress en de geïnstalleerde plug-ins, back-ups maken. Wij zijn hier goed in en nemen dit graag uit handen.

Wat krijgt u?

Na het afsluiten van een onderhoudspakket zorgen wij (ongeveer) eens per twee weken voor een update van uw website. We updaten Joomla / Wordpress binnen de huidige hoofdversie, en indien compatibel ook de geïnstalleerde plug-ins of extensies. Elke keer maken we ook en back-up voor als een update niet goed verloopt, die we snel kunnen terugplaatsen.

U krijgt daarnaast jaarlijks 2 gratis inzetbare uren t.b.v. uw website. Bijvoorbeeld voor ondersteuning, het doorvoeren van aanpassingen in uw content of layout en meer.

Jaarlijkse kosten

Ons website onderhoudspakket is jaarlijks opzegbaar en kost per jaar:

€379,- excl. btw.

Neem direct contact op.

De genoemde prijs geldt voor websites op een webhosting pakket bij ons. 100% veiligheid bestaat niet. Wel verkleint ons onderhoudspakket de genoemde risico's significant.


Contentbeheer

Naast het technisch onderhoud kunnen wij ook contentbeheer verzorgen. U hoeft dan niet meer zelf in te loggen op uw website. Zo legt u het volledige website beheer bij ons neer.

Contentbeheer: het wijzigen of plaatsen van aangeleverde menuknoppen, teksten en afbeeldingen op uw website zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. U mailt ons de gewensde wijzigingen of nieuwe content en wij plaatsen die voor u op uw website.

De uren voor contentbeheer houden wij maandelijks bij in een overzicht en factureren we maandelijks achteraf aan u. Ons normale uurtarief bedraagt €65,- excl. btw. Wanneer u een onderhoudspakket bij ons heeft dan krijgt u voor contentbeheer €10,- korting op dit uurtarief dat dan dus nog maar €55,- excl. btw. bedraagt.

Jaarlijks zijn overigens 2 uur gratis inbegrepen in het onderhoudspakket.

Om aanspraak te maken op uw kortingstarief vermeld u dit expliciet in uw e-mail zodat wij de juiste kortingsregel toepassen.

Neem nu contact opContact

Overige informatie

Updates binnen 1 hoofdversie

Wij updaten uw website binnen de bestaande hoofdversie, zoals Joomla 3. Is een update naar een volgende hoofdversie, zoals Joomla 4, zonder veel meerwerk uit te voeren? Dan doen we dat ook. Zo niet dan treden we met u in contact.

2 gratis inzetbare uren

Heeft u bij ons een website onderhoudspakket? Dan kunt u ons ook jaarlijks 2 uur inzetten ten behoeve van de betreffende website. Om content te plaatsen, aanpassingen door te voeren of de layout aan te passen bijvoorbeeld.

Al ge-hacked?

Heeft u geen onderhoudspakket en is uw website ge-hacked? Wij kijken graag of we de hack kunnen herstellen. Neem contact op.

100% veiligheid bestaat niet

Ons onderhoudspakket is een inspanningsverplichting. We garanderen geen 100% veiligheid. Soms zijn er bijvoorbeld kwetsbaarheden in de software die nog niet opgelost of ontdekt zijn door de ontwikkelaars van Joomla of Wordpress.

Betaling / opzeggen

Het onderhoudspakket dient jaarlijkse vooraf voldaan te worden en is jaarlijks vrij opzegbaar door contact met ons op te nemen.

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden