Toegankelijkheid

Skip to main content

Diensten

Van fotografie tot webdesign, van video's tot webhosting. Alles zit bij ons onder 1 dak. Neem snel contact met ons op.

Duizendpoten met ervaring en kennis

All-in dienstverlening.

Diensten

Van webdesign tot fotografie, van webhosting tot onderhoud. Omdat wij zo breed georiënteerd zijn kunnen wij uw hele project in-house realiseren en heeft u 1 aanspreekpunt en alles op 1 factuur.

Webdesign

De kunst van vindbaarheid en verleiding

Webdesign

Sinds 2011 verzorgen wij webdesign met Joomla of Wordpress voor grote en kleine bedrijven en organisaties. We nemen graag elke bouwsteen voor onze rekening zoals het ontwerp op maat, het CMS, webhosting en de domeinnaam.

Wij leveren vaak een all-in pakket. Dat betekend dat wij het ontwerp en de bouw van de website realiseren en ook zorgdragen voor webhosting, de domeinnaam en onderhoud. We kunnen alles op elkaar afstemmen en u kunt voor al uw vragen rondom webdesign bij ons terecht.

Webhosting

Hoe snel is snel genoeg?

Webhosting

Onderschat nooit het belang van een snelle en stabiele website! Wij verstaan de kunst van webhosting en helpen uw website graag vooruit. Wij hebben een hekel aan trage websites en zijn echte nerds op het gebied van webservers.
Vanaf onze state-of-the-art servers in het Amsterdamse datacenter van TransIP verzorgen wij de webhosting behoeften van kleine tot grote bedrijven en organisaties. Een sterke combinatie, zeker met onze webdesign diensten.

Fotografie

Een fotograaf met visie.

Fotografie

Van portretfoto's tot aan bedrijfsfoto's, van bruiloften tot aan stadsfotografie. We zijn erg flexibel en kunnen in allerlei situaties prima uit de voeten met onze professionele apparatuur en oog voor detail. Succes gegarandeerd.
We hebben geïnvesteerd in de allerbeste apparatuur zoals fullframe camera's van Sony. Ook hebben we ruime ervaring opgedaan en we hebben de mensenkennis om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen voor onze lens.

Videografie

Van opnames tot montage.

Videografie

Met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben de kennis en het materiaal in huis voor unieke films en video's die de aandacht trekken van de kijker. Wij zijn gespecialiseerd in korte hippe films.
Met een video raak je je doelgroep. Beter dan met foto's of een tekst. Vertel iets over je bedrijf. Laat je product zien, neem kijkers mee in je verhaal. Een video trekt de kijker beter mee dan een foto of tekst, maar kost wel meer inspanning. Wij helpen je en verzorgen de volledige productie.