Duizendpoten met allerhande kwaliteiten.

Diensten

Van webdesign tot fotografie, van webhosting tot onderhoud. Omdat wij zo breed georiënteerd zijn kunnen wij uw hele project in-house realiseren en heeft u 1 aanspreekpunt en alles op 1 factuur. Dat komt ten goede aan het overzicht en aan de kwaliteit.


Webdesign

Sinds 2011 verzorgen wij webdesign met Joomla of Wordpress voor grote en kleine bedrijven en organisaties. We nemen graag elke bouwsteen voor onze rekening zoals het ontwerp op maat, het CMS, webhosting en de domeinnaam.

Webdesign

All Inclusive

Wij leveren vaak een all-in pakket. Dat betekend dat wij het ontwerp en de bouw van de website realiseren en ook zorgdragen voor webhosting, de domeinnaam en onderhoud. We kunnen alles op elkaar afstemmen en u kunt voor al uw vragen rondom webdesign bij ons terecht.

Webdesign op maat

Onze websites zijn responsive (geschikt voor elk schermformaat), snel, goed vindbaar en toegespitst op uw doelgroep. We maken uitsluitend gebruik van moderne techniek zodat uw website kwalitatief hoogwaardig is en jarenlang mee kan. Uw website wordt geheel op maat ontworpen.

Wij kunnen ook uw bestaande website opfrissen en weer bij de tijd brengen.


Webhosting

Onderschat nooit het belang van een snelle en stabiele website! Wij verstaan de kunst van webhosting en helpen uw website graag vooruit. Wij hebben een hekel aan trage websites en zijn echte nerds op het gebied van webservers.

Webhosting

State of the art

Vanaf onze state-of-the-art servers in het Amsterdamse datacenter van TransIP verzorgen wij de webhosting behoeften van kleine tot grote bedrijven en organisaties. Een sterke combinatie, zeker met onze webdesign diensten.

Kenmerken

 • Linux website hosting
 • Domeinnaam registratie
 • E-mail / spamfilter
 • Plesk controlepaneel
 • Voor Joomla, Wordpress en maatwerk
 • Installatron, Let's Encrypt en meer

Fotografie

Van portretfoto's tot aan bedrijfsfoto's, van bruiloften tot aan stadsfotografie. We zijn erg flexibel en kunnen in allerlei situaties prima uit de voeten met onze professionele apparatuur en oog voor detail. Succes gegarandeerd.

Fotografie

Professioneel

We hebben geïnvesteerd in de allerbeste apparatuur zoals fullframe camera's van Sony. Ook hebben we ruime ervaring opgedaan en we hebben de mensenkennis om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen voor onze lens.

Soorten fotografie

 • Love- en familieshoots
 • Portretfoto's
 • Bruiloften
 • Evenementen
 • Landschap en steden
 • Architectuur en makelaardij

Videografie

Met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben de kennis en het materiaal in huis voor unieke films en video's die de aandacht trekken van de kijker. Wij zijn gespecialiseerd in korte hippe films.

Videografie

Een video raakt je

Met een video raak je je doelgroep. Beter dan met foto's of een tekst. Vertel iets over je bedrijf. Laat je product zien, neem kijkers mee in je verhaal. Een video trekt de kijker beter mee dan een foto of tekst, maar kost wel meer inspanning. Wij helpen je en verzorgen de volledige productie.

Soorten videografie

 • Reclame en promo's
 • Bedrijfs- en productfilms
 • 360-graden films
 • Bruiloftfilms
 • Evenementen en congressen
 • Live streaming

360° producties

Nieuw in de wereld van marketing, websites, beeld en social media; 360° foto's en 360° film. Een gegarandeerde eye-catcher die de aandacht van uw bezoekers trekt en vasthoud. Met een speciaal soort camera kunnen we 360° filmen.

360° producties

Beeld rondom

Met onze speciale 360° camera kunnen we vanaf een statief alles filmen of fotograferen rondom de camera. Dat komt erg goed uit de verf voor een rondleiding in een woning, in uw bedrijf, of bijvoorbeeld tijdens transport of werkzaamheden.

Implementatie

Deze 360° beelden kunnen we middels nieuwe technieken omzetten naar reguliere video en foto en plaatsen op social media. U heeft het vast wel eens gezien, zo'n foto of filmpje waarin u met de muis kunt rondkijken. Ook kunnen we het op uw website plaatsen.


Grafisch ontwerp

Van logo ontwerp, huisstijl ontwerp, folders tot allerlei andere grafische kunstjes. We maken het allemaal en laten u goed voor de dag komen. We maken gebruik van moderne software en veel oefening om de mooiste graphics te ontwerpen.

Grafisch ontwerp

De basis

Grafisch ontwerp is de basis van alles. Een goede huisstijl kan doorgetrokken worden naar uw website, uw logo, uw video's, etc. Door alles bij 1 ontwerper te laten vormgeven weet u zeker dat alles een uniforme uitstraling krijgt.

Grafisch expert

Wij zijn expert in grafische vormgeving waarbij we voornamelijk gebruik maken van de Adobe Suite: Photoshop, Illustrator, After Effects e.d. Zo weet u zeker dat uw bestanden in de allerhoogste kwaliteit worden opgeleverd.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact