Webdesign Brabant

Professioneel webdesign Brabant

Op zoek naar een professionele webdesigner uit Brabant? Welkom bij Als een Rode Lap. Met behulp van het Joomla of Wordpress CMS, ons oog voor mooi ontwerp en onze ervaring maken we de mooiste websites. Zoek niet verder voor een Brabantse webdesigner, neem contact op. Meer weten? Neem contact op! 

We zijn gespecialiseerd in het programmeren, ontwerpen en bouwen van websites met Joomla of Wordpress. Onze websites zijn 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en je kunt ze zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. En we doen meer; je kunt bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting. Welkom bij webdesign uit Brabant.

 

Wie zijn we

De naam Als een Rode Lap werd geboren in de zoektocht naar een pakkende naam die stond voor uitdagendheid, gedrevenheid. Onze diensten brengen doelgroepen in beweging zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Het bedrijf wordt door één professional gedreven: Elco. Om hem heen bevind zich een netwerk van specialisten die diverse disciplines tot in de puntjes beheersen, die per project ingevlogen kunnen worden. Denk daarbij aan tekstschrijvers, grafisch vormgevers, sparringpartners, videobewerkers.

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, Brabant.

Webdesigner uit Waalwijk

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die reeds door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. Je hebt altijd 1 contactpersoon die op de hoogte is en die je project van binnen en van buiten kent.

Alle kennis is opgedaan in het 'veld' en we hebben absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak hard aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Bekijk ons portfolio of wat klanten schrijven.

Over ons

Webdesigner Brabant

Professionele webdesigner uit Brabant

U bent op zoek webdesigner uit Brabant. Grote kans dat u al een website heeft maar hierover niet volledig tevreden bent of dat u net bent begonnen met uw onderneming of organisatie en zoekt naar een webdesigner uit Brabant voor een nieuwe website. Het is belangrijk dat u uw website laat maken of vernieuwen door een webdesigner waarin u volledig kunt vertrouwen, een bedrijf uit de regio Brabant waarmee u eventueel ook persoonlijk contact kunt hebben en snel kunt schakelen. Welkom bij uw webdesigner uit Brabant.

Waarom deze Brabantse webdesigner?

Binnen Brabant zijn wij de 'go to' webdesigner voor webdesign met Joomla of Wordpress. Deze CMS'en zijn open-source en geven veel flexibiliteit tijdens het bouwen terwijl ze u in staat stellen om zelfstandig content toe te voegen of te wijzigen.

Met Joomla en Wordpress hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website of een complexe webshop lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

 • Snelle bouw en oplevering
 • Zelf nieuwe content toevoegen in het CMS
 • Op elk schermformaat even mooi
 • In een veilige Nederlandse cloud gehost
 • Altijd dezelfde contactpersoon voor uw vragen
 • Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten

Webdesign met een Brabants tintje

Brabant is van oudsher een provincie met veel (detail)handel. De uiteenlopende streekproducten, aantrekkelijke economische ruimte, goede bereikbaarheid en perfecte ligging tussen randstad en het buitenland spelen hierin een rol. In de toekomst gaat het gros van deze handel via online kanalen lopen en daarin wil Als een Rode Lap een ondersteunende rol spelen. Wij zijn de technische en creatieve partner voor ondernemers uit Brabant die online hun producten willen verkopen. Webdesign Brabant was nog nooit zo betaalbaar, bereikbaar en hoogwaardig.

Onze roots liggen in Brabant; de Brabantse webdesigner Elco is er geboren en getogen. In Waalwijk om precies te zijn, vlakbij Tilburg en Den Bosch. Vlakbij Kaatsheuvel en de Efteling. Hij begon 15 jaar geleden met het ontwerpen van websites en het experimenteren met CMS'en. In die 15 jaar leerde hij hoe je zonder veel gedoe en in kort tijdsbestek succesvolle websites en webshops kunt ontwerpen.

De meeste van onze klanten bevinden zich in Waalwijk en omgeving (Breda, Tilburg, Den Bosch) dus voornamelijk in het Hart van Brabant.

Webdesign Brabant

Werkwijze

Van aanvraag tot oplevering.

 • Je aanvraag
  • Haalbaarheid bepalen.
  • Inventarisatie van functionaliteit en plug-ins.
  • Onderzoek naar doelgroep.
  • Offerte.
 • Offerte akkoord
  • Beginfactuur (40%).
  • Installeren hostingpakket en CMS.
  • Joomla of Wordpress configureren / beveiligen.
  • Pagina- en menustructuur aanbrengen.
  • Functionaliteit implementeren.
  • Optie 1: template installeren.
  • Optie 2: ontwerp op maat maken.
  • Content plaatsen op de pagina's.
  • Progressie voorleggen aan opdrachtgever.
  • Eventuele wijzigingen doorvoeren.
 • Oplevering
  • Optioneel: oude website vervangen door nieuwe.
  • Opdrachtgever toegang geven tot het CMS.
  • Eindfactuur (60%) en eventuele nacalculatie.
  • Optioneel: wij houden uw website up-to-date.
Werkwijze

Brabantse webdesigner met meer kwaliteiten

Deze Brabantse webdesigner doet meer dan websites bouwen. We maken namelijk ook erg mooie foto's, we verzorgen hosting die aan alle moderne eisen voldoet en die geschikt is voor Joomla en Wordpress, we verzorgen technisch onderhoud aan websites en we produceren prachtige video's die uw bedrijf in een goed licht zetten. Dat is dus Brabants webdesign met grote meerwaarde.

Wat kost Brabants webdesign?

Websites zijn er in alle soorten en maten, het is daarom lastig om zonder extra informatie een prijs te noemen. De prijs is afhankelijk van de gewenste functionaliteit (zoals een webshop met iDeal, gallerij, formulieren, bewegende elementen, klantportalen et cetera), de hoeveelheid pagina's, wensen qua opmaak en wat je eventueel zelf wil doen. Je kunt altijd rekenen op een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.

Joomla of Wordpress cursus

Joomla en Wordpress zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, een drempel zijn. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u mee door alle schermen en kunt u na afloop zelfstandig uw website actualiseren; ook als u niet handig bent met computers.
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Bedoelt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan uw verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heeft u zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit uw handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • U heeft veel tijd, moeite en geld gestoken in uw website maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is uw website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer u begint met ondernemen, of wanneer uw onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.