Webdesign Brabant

Webdesign Brabant

Webdesign Brabant

Zoekt u een webdesigner uit Brabant? Welkom bij Als een Rode Lap. Met behulp van Joomla of Wordpress, oog voor mooi ontwerp en ervaring maken we de mooiste websites.

We zijn gespecialiseerd in het programmeren, ontwerpen en bouwen van websites met Joomla of Wordpress. Onze websites werken op elk schermformaat en u kunt ze zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor webhosting, fotografie en meer.

Wie zijn wij

De naam Als een Rode Lap werd geboren in de zoektocht naar een pakkende naam die stond voor uitdagendheid, gedrevenheid. Onze diensten brengen doelgroepen in beweging zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Het bedrijf wordt door één professional gedreven: Elco. Om hem heen bevind zich een netwerk van specialisten die diverse disciplines tot in de puntjes beheersen, die per project ingevlogen kunnen worden. Denk daarbij aan tekstschrijvers, grafisch vormgevers, sparringpartners, videobewerkers.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die reeds door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. Je hebt altijd 1 contactpersoon die op de hoogte is en die je project van binnen en van buiten kent.

Alle kennis is opgedaan in het 'veld' en we hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak hard aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, Brabant.

Op maat ontworpen websites

Als u op zoek bent naar webdesign in Brabant dan zit u hier goed. Binnen Noord-Brabant staan we zo bij u op de stoep om de mogelijkheden te bespreken en voor ondersteuning. Daarnaast zijn we niet zomaar een webdesign bureau; u heeft bij ons vanalles onder 1 dak zoals webhosting, fotografie en grafisch ontwerp. En al onze websites worden op maat ontworpen.

Onze stijl

Wij houden van moderne, rustig ogende websites waarin de nadruk op de content ligt. Typografie heeft hierin een belangrijke rol. Mooi beeldmateriaal zoals foto's zijn een goede manier om body te geven aan een website. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren, altijd met uw huisstijl als basis.

Opbouw

Onze websites hebben een duidelijke structuur. Van belangrijke hoofdteksten en grote titels naar kleinere subteksten. Zo creëeren we een goede mix tussen aandacht trekken en informatieverstrekking. Een goede semantische opbouw helpt ook bij het vindbaar maken van uw website in zoekmachines.

Joomla / Wordpress

Binnen Brabant zijn wij de 'go to' webdesigner voor webdesign met Joomla of Wordpress. Deze CMS'en zijn open-source en geven veel flexibiliteit tijdens het bouwen terwijl ze u in staat stellen om zelfstandig content toe te voegen of te wijzigen.

Met Joomla en Wordpress hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website of een complexe webshop lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

Wat kost webdesign uit Brabant?

Wat een website kost is erg afhankelijk van de gestelde wensen. Wat is de doelgroep? Wat is het doel van de website? Welke funcionaliteit is er vereist en hoe moet het uiterlijk vormgegeven worden? Dat heeft allemaal invloed op hoeveel tijd het bouwen van de website kost.

Basispakket: €699,-

De meeste websites passen qua wensen, doelgroep en vormgeving in ons basispakket. Dit is een op maat vormgegeven website met Joomla of Wordpress die we alvast met 10 pagina's voor u inrichten, inclusief contactpagina met een anti-spam formulier.

Inbegrepen

  • Webdesign op maat
  • CMS: Wordpress of Joomla
  • Eerste 10 pagina's door ons gevuld
  • Contactformulier met anti-spam
  • Eerste jaar gratis hosting en domeinnaam

Alles onder 1 dak

Naast Brabants webdesign doen we nog veel meer. We maken namelijk ook erg mooie foto's, we verzorgen hosting die de moderne eisen overstijgt en die geschikt is voor Joomla en Wordpress, we verzorgen technisch onderhoud aan websites en we produceren prachtige video's die uw bedrijf in een goed licht zetten. Dat is dus Brabants webdesign met grote meerwaarde.

Webdesign Brabant

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op en u krijgt snel een reactie.

Contact

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.