Toegankelijkheid

Skip to main content

Webdesign Brabant

Welkom bij 'Als een Rode Lap', uw webdesigner uit Brabant. Onze naam staat vo...

Webdesign Brabant

Welkom bij 'Als een Rode Lap', uw webdesigner uit Brabant. Onze naam staat voor het feit dat we precies weten hoe we uw doelgroep in beweging moeten krijgen middels uw website. Wij bouwen prachtige moderne websites op basis van Joomla of Wordpress en verzorgen alles dat er omheen hoort zoals de domeinnaam, webhosting, onderhoud, monitoring, noem maar op!

Wij zijn gevestigd in Rosmalen, Noord-Brabant. Een plaats vlak boven het bourgondische Den Bosch. En dat blijkt ook uit onze aard: we zijn professioneel en tegelijkertijd persoonlijk in het contact. Vlot, maar niet gladjes. We hebben een hands-on mentaliteit en bouwen de mooiste websites. Daarom bent u voor webdesign in Brabant bij ons aan het juiste adres.

Onze webdesign stijl

Wij houden van (en bouwen) moderne, rustig ogende websites waarin de nadruk op de content ligt. Typografie heeft hierin een belangrijke rol. Mooi beeldmateriaal zoals foto's zijn een goede manier om body te geven aan een website. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren, altijd met uw huisstijl als basis.

Goed webdesign vestigt de aandacht niet op zichzelf, maar op uw content, uw bedrijf en uw boodschap.

Webdesign in Brabant bij ons

Waarom zou u door ons uw website laten bouwen? Immers zijn wij niet de enige webdesigner in Brabant. We leggen het hieronder puntsgewijs voor u uit.

• Alles omtrent uw website onder 1 dak

Hoe makkelijk is dat! Alles omtrent uw website bij 1 bedrijf. Niet langer hoeft u te schakelen tussen uw webhosting bedrijf, uw webdesigner en domeinboer. Wij verzorgen alles. Wij bouwen uw website, onderhouden deze, verzorgen snelle en op moderne technieken gebaseerde webhosting, etc.

• Zelf uw website bijwerken

Onze klanten kunnen helemaal zelfstandig hun website actueel houden. Het plaatsen van nieuwsberichten, het aanpassen van teksten en het maken van nieuwe pagina's is kinderspel. We bouwen onze websites namelijk op het Joomla CMS of Wordpress CMS zodat u en uw medewerkers zelfstandig kunnen inloggen.

• Open Source software

Wij werken voornamelijk met open-source software die reeds door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. Het voordeel van open source webdesign is dat u niet aan ons vast zit: u kunt bij enorm veel webdesigners terecht met uw website.

• Korte lijntjes

Wij zijn geen mega grote webdesign fabriek, maar een klein bedrijf. We houden van persoonlijk contact en we kunnen snel met u schakelen. Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden en dat we uw project van a-tot-z kennen zonder tussen allerlei afdelingen te moeten schakelen. U doet bij ons rechtstreeks zaken met degene die de website bouwt, niet met een verkoper of woordvoerder.

• Geen 9 tot 5 mentaliteit

Voor webdesign is een 9-tot-5 mentaliteit helemaal niet handig. Daarom zijn wij ook in de avonduren en weekenden vaak hard aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid. Mail ons en u heeft zelfs in het weekend vaak dezelfde dag nog antwoord.

Webdesign in Brabant en meer

Als u op zoek bent naar webdesign in Brabant dan zit u hier goed. Wij zijn we niet zomaar een webdesign bureau; naast webdesign verzorgen wij ook grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting. We zijn nooit ver weg! Daarnaast ondersteunt u, als u zelf ook in Brabant gevestigd bent, een lokale ondernemer in plaats van eentje ver weg.

Opbouw

Onze websites hebben een duidelijke structuur. Van belangrijke hoofdteksten en grote titels naar kleinere subteksten. Zo creëeren we een goede mix tussen aandacht trekken en informatieverstrekking. Een goede semantische opbouw helpt ook bij het vindbaar maken van uw website in zoekmachines. En door op de juiste plekken een call-to-action te plaatsen verleiden we uw bezoekers steeds tot contact opnemen, iets kopen, etc.

Joomla en Wordpress webdesign

Binnen Brabant zijn wij de 'go to' webdesigner voor webdesign met Joomla of Wordpress. Deze CMS'en zijn open-source en geven veel flexibiliteit tijdens het bouwen terwijl ze u in staat stellen om zelfstandig content toe te voegen of te wijzigen.

Met Joomla en Wordpress hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website of een complexe webshop lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

Wat kost webdesign uit Brabant?

Wat een website kost is erg afhankelijk van de gestelde wensen. Wat is de doelgroep? Wat is het doel van de website? Welke functionaliteit is er vereist en hoe moet het uiterlijk vormgegeven worden? Dat heeft allemaal invloed op hoeveel tijd het bouwen van de website kost. Al onze websites worden op maat gebouwd.

De snelste manier om er achter te komen hoeveel webdesign zou kosten is dus om contact op te nemen, wij sturen u graag een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact op voor webdesign in Brabant

Wilt u meer informatie? Of wilt u vooral weten wat een website zou kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op en binnen de korste keren heeft u alle nodige informatie. Hopelijk kunnen we snel voor u aan de slag, wij staan alvast te springen!

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wilt u meer informatie? Een offerte? Of heeft u vragen?

Webdesign Brabant

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact op.

Contact