Webdesign in Den Bosch

Welkom bij uw professionele webdesigner in Den Bosch. Wij verzorgen webdesign, domeinnamen, webhosting en meer in Den Bosch.
Webdesign Den Bosch

Webdesign in Den Bosch

Kwaliteit en vakmanschap voor een eerlijke prijs.

Vanuit Rosmalen verzorgen wij webdesign in heel regio Den Bosch.

Webdesign Den Bosch

Wij bestaan sinds 2011 en verzorgen sindsdien professioneel webdesign in Den Bosch voor allerlei bedrijven en organisaties. Groot en klein. Of u nu al heel goed weet wat u wilt of juist nog niet, wij helpen u verder met webdesign in Den Bosch. Daarnaast verzorgen we ook alle randvoorwaarden zoals webhosting, het CMS, onderhoud, etc.

Website laten bouwen in Den Bosch

Bent u gevestigd in de regio Den Bosch? Laat uw website dan bouwen door een webdesigner uit Den Bosch. We kennen de regio, de mensen, hebben hier een netwerk van specialisten en we combineren een hands-on mentaliteit met een bourgondische inslag. Voor webdesign in Den Bosch zit u goed bij ons.

Wij zorgen ervoor dat uw website bezoekers trekt, gevonden wordt en makkelijk bruikbaar is. Daarnaast moet uw website mensen verleiden tot actie. Namelijk het doen van een aankoop, contact opnemen of informatie opvragen. En dat ook nog eens allemaal binnen uw bestaande huisstijl. Het is daarom belangrijk dat er goed wordt nagedacht over het webdesign. Dat is waar vakmanschap zich uitbetaalt. Bent u gevestigd in regio Den Bosch? Neem dan contact op voor webdesign in Den Bosch.

Responsive webdesign

Webdesign in Den Bosch voor elk schermformaat.

Mensen gebruiken hun laptop, telefoon of zelfs TV om te browsen. Op alle schermformaten moet uw website goed werken. Responsive webdesign zorgt hier voor. Binnen de webdesigners in Den Bosch zijn wij één van de responsive webdesigners.

Welk CMS kiest u?

Met een CMS kunt u zelf uw website bijwerken.

In Den Bosch zijn wij de specialist voor Joomla en Wordpress. Allebei zijn dat CMS'en waarop uw website gebouwd kan worden en waarmee u na oplevering van het webdesign uw website zelf actueel kunt houden. Lees meer in ons artikel over Joomla en Wordpress.

Responsive webdesign
Een website met Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Een website met
Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Webdesign op maat

Webdesign in Den Bosch naar uw wensen.

Op maat voor uw wensen en doelgroep

Bijna al onze websites worden geheel op maat gemaakt. Uw bestaande huisstijl is de basis. Heeft u nog geen huisstijl? Dan leggen wij de basis. Met de tools die we gebruiken kunnen we al onze creativiteit in een technisch meesterwerkje stoppen.

Uw bedrijf is uniek en dat mag ook best blijken uit uw website. Zo trekt u het beste de aandacht van uw doelgroep. Daarnaast kijken wij ook naar de samenstelling van uw doelgroep. Oud? Jong? Voorkeuren? Elke doelgroep stelt andere eisen aan wat zij een mooie website vinden en wij passen daar het webdesign op aan.

Modern en effectief

Webdesign in Den Bosch

Onze websites zijn functioneel, modern en hebben over het algemeen een rustige en overzichtelijke uitstraling. Zo leggen we de nadruk op uw content en brengen we uw boodschap over. We zorgen voor een heldere navigatie en brengen met duidelijke cta's uw klant naar waar u die wilt hebben. Kortom: voor modern webdesign in Den Bosch zit u goed bij ons.

Webdesign kosten

Wat kost webdesign in Den Bosch?
De kosten voor webdesign zijn afhankelijk van uw wensen. Heeft u een klein bedrijf en wilt u een basiswebsite? Of bestuurt u een grote organisatie en vereist u speciale functionaliteit? (Bijna) alles is mogelijk. Onze webdesign pakketten geven een indicatie voor de kosten van webdesign in Den Bosch.
Webdesign op maat

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999
Meest gekozen

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999
Meest gekozen

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Contact

Welk pakket u ook kiest, we denken graag met u mee. Betrek ons in een vroeg stadium al bij uw project.

Joomla Den Bosch

Joomla is ons favoriete CMS voor middelgrote en grote websites met basisfunctionaliteit. Joomla is bewezen zeer stabiel, werkt voorspelbaar en Joomla vergt geen plug-ins voor basis functionaliteit waar dat bij Wordpress bijvoorbeeld wel zo is. Er zijn voor Joomla wel minder plug-ins beschikbaar dan voor bijvoorbeeld Wordpress. Laat u daarom adviseren door deze Joomla specialist in Den Bosch.

Wordpress Den Bosch

Wordpress is erg flexibel en er zijn vele kwalitatief hoogwaardige plug-ins voor beschikbaar. Maar het laakt juist weer eigen basisfuncties als daarvoor geen plug-ins worden geïnstalleerd. We gebruiken Wordpress daarom voornamelijk voor websites die veel speciale functionaliteit nodig hebben. Zoals webshops bijvoorbeeld. Hoe dan ook: laat u adviseren door deze Wordpress specialist uit Den Bosch.

En we doen nog meer

Van a-tot-z volledig ontzorgd

Naast webdesign in Den Bosch verzorgen we ook webhosting, domeinnamen, zoekmachine optimalisatie, onderhoud, fotografie en videografie. Alles onder 1 dak.
Omdat u bij ons alles onder 1 dak heeft, hoeft u maar te communiceren met 1 aanspreekpunt. En alles staat op 1 factuur. Daarnaast bent u bij ons geen nummertje maar echt een klant. En klant is koning!

Zij gingen u voor

Allemaal tevreden klanten.

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Webdesign tevredenheid
 • Meer websites (openklappen)
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.