Hosting en domein

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Dat kost iets meer, maar het levert u zorgeloosheid op.

Hosting en domeinnamen

Een snelle website zorgt voor een goede gebruikservaring en goede conversie.

Welkom bij de webhoster die verstand heeft van de techniek, maar ook van marketing en user experience. Een onmisbare combinatie voor succes. Wij weten niet alleen hoe we een website snel en vloeiend maken, maar ook hoe we hem aantrekkelijk maken.

Domeinnaam vrij?

Hosting pakketten

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 120 /jaar

Bestellen

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 480 /jaar

Bestellen

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 960 /jaar

Bestellen

 

Alle pakketten exclusief 21% btw.
Indien betaald met iDeal direct opgeleverd.

 • Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Als u met iDeal betaald zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register uw eigendom is. Vraag stellen?

 • Joomla hosting betalen met iDeal

  Bestelt u uw webhosting pakket via ons online bestelformulier en betaalt u met iDeal? Dan wordt uw webhostingpakket na iDeal betaling direct opgeleverd en uw domeinnaam direct geregistreerd. Wilt u liever eerst contact? Stel uw vraag.

 • Een certificaat op uw domeinnaam versleuteld het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waar persoonsgegevens worden verstuurd.

  U kunt in Directadmin gratis en zonder technische handelingen een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren maar ons dit ook voor u laten doen. Vraag stellen?

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Hosting en domeinnamen

In een betrouwbaar Nederlands datacentrum

Hoogwaardige webhosting in een Nederlands datacentrum met hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw website is belangrijk voor uw bedrijfsvoering, wij begrijpen dat als geen ander. Uw website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm van bezoekers verschijnen.
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Waarom bij ons?


STABIEL

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNEL

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

VEILIG

Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw website of applicatie een pakket of server samenstellen.

Hosting met Installatron

Hosting voor Joomla met Installatron

Installatron wordt in elk hosting pakket meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig scripts zoals Joomla en Wordpress installeren en updaten. Dat scheelt veel gedoe. Naast Joomla en Wordpress zijn ook andere scripts inbegrepen zoals phpBB, Drupal, Magento, Prestashop, Owncloud en nog veel meer. U vind installatron in Directadmin. Vraag stellen?

Hosting met Let's Encrypt

Joomla hosting met Let's Encrypt
Elk hosting pakket is voorbereid op certificaten van Let's Encrypt. In Directadmin kunt u gratis zonder technische kennis een Let's Encrypt certificaat installeren op uw hosting pakket. Na installatie, waarbij we u ook graag helpen, wordt uw website geserveerd via een versleutelde verbinding (https. groen slotje). Dat heeft voordelen voor uw positie in de Google zoekresultaten en is verplicht wanneer bezoekers de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te vullen. Vraag stellen?

Wordt u ook een tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant