Toegankelijkheid

Skip to main content

Hosting en domeinnamen

Uw website vlot en snel? Dat lukt ons wel! Vooruitstrevend, veilig en met de focus op kwaliteit.

Webhosting voor websites en mail

Focus op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Snel en betrouwbaar

Wij weten precies waar webhosting in moet uitblinken. We kicken op snelheid en veiligheid. Heeft u al gemerkt hoe snel onze website werkt? Dat kan ook met die van u!

Met high-end processors, NVMe SSD's en veel geheugen zorgen we dat websites en e-mail ook op piekmomenten snel werken. Vrijwel alles is redundant uitgevoerd en we maken dagelijks backups. Een snelle website werkt fijn voor uw bezoekers en is goed voor uw positie in de zoekresultaten van Google. Ook is dit noodzakelijk om te werken met de 3-30-3 regel.

Veiligheid

In deze tijd worden websites en servers continu aangevallen. Wij weren ons met een IP-based firewall, fail2ban, een applicatiefirewall en zorgen ervoor dat we up-to-date software gebruiken. We houden regelmatig audits en houden onze attack surface zo klein mogelijk.

Afgestemd op Joomla en Wordpress

Joomla en Wordpress zijn de meest gebruikte CMS'en ter wereld. Daarnaast zijn wij zelf ook nog eens Joomla en Wordpress experts, dus het lag voor de hand om onze webhosting pakketten te optimaliseren voor het Joomla CMS en Wordpress CMS.

Volledig managed

U kunt bij ons zelfstandig wijzigingen doorvoeren via uw webhosting controlepaneel (Plesk, link onderaan de website). Maar misschien stuurt u liever gewoon een mailtje met de gewenste wijziging? Dat kan ook. Voor al onze klanten bieden wij service tot het uiterste.

Webhosting pakketten

Wat mag het zijn?

Basis pakket

Geschikt voor een normale website.

4GB NVMe opslag
10GB dataverkeer
PHP 8.x
MySQL
Plesk controlepaneel
Let's Encrypt SSL
Back-ups
Joomla, Wordpress, etc.
Installatron
Spamfilter

€ 135,-
ex. btw. per jaar

Pro pakket

Geschikt voor een grote of meerdere websites.

20GB NVMe opslag
50GB dataverkeer
PHP 8.x
MySQL
Plesk controlepaneel
Let's Encrypt SSL
Back-ups
Joomla, Wordpress, etc.
Installatron

Spamfilter

€ 530,-
ex. btw. per jaar

Inter pakket

Geschikt voor meerdere grote websites.

60GB NVMe opslag
150GB dataverkeer
PHP 8.x
MySQL
Plesk controlepaneel
Let's Encrypt SSL
Back-ups
Joomla, Wordpress, etc.
Installatron
Spamfilter

€ 1050,-
ex. btw. per jaar

Ook pakketten op maat mogelijk.
Neem contact op om een webhostingpakket te bestellen.

Functionaliteit

Al onze pakketten beschikken tenminste over moderne PHP, Apache 2 met een Nginx reverse proxy, MySQL (MariaDB), Opcache, Ioncube, .htaccess, AlmaLinux, Plesk, webmail, Installatron, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en een applicatiefirewall.

Elke GB aan opslag wordt gereserveerd op een platform met extreem snelle, kostbare NVMe SSD's. De data wordt tevens in meervoud gekopieerd naar een externe backup waardoor we voor elke GB die u gebruikt zo'n 30GB ruimte nodig hebben. Dit betaalt zich vervolgens terug in snelheid en betrouwbaarheid.

Meer nodig?

U kunt altijd upgraden naar een groter pakket.

Verbruikt u onaangekondigd meer dan uw pakket? Dataverkeer kost €12,- per eenheid van 10GB, opslag €5,- per eenheid van 1 GB. Prijzen per maand.

U kunt ook vooraf extra opslagruimte en dataverkeer aan uw bestaande pakket koppelen voor wanneer u maar een beetje extra nodig heeft.

Tarieven voor extra data en opslag

Extra opslagruimte

 • 6GB extra NVMe SSD opslag op Basis pakket: €100,- /jaar extra.
 • 20GB extra NVMe SSD opslag op Pro pakket: €400,- /jaar extra.
 • 60GB extra NVMe SSD opslag op Inter pakket: €800,- /jaar extra.

Extra dataverkeer

 • 10GB extra dataverkeer: €15,- /jaar extra.
 • 50GB extra dataverkeer: €60,- /jaar extra.
 • 150GB extra dataverkeer: €150,- /jaar extra.

Domeinnamen

Registratie, verhuizingen en advies.

Uw digitale adres

Een goed gekozen domeinnaam zorgt ervoor dat uw klanten u beter kunnen onthouden en weten te vinden en is veel professioneler dan bijvoorbeeld Gmail. Een domeinnaam met keywords erin helpt u ook nog eens hoger in de zoekresultaten van Google.

Wij registreren of verhuizen graag uw domeinnaam en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Bij betaling met iDeal zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .eu en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze uw eigendom zijn.

 • .nl domeinnaam: €16,50 per jaar
 • .com domeinnaam: €25,- per jaar
 • .eu domeinnaam: €25,- per jaar
 • .net domeinnaam: €25,- per jaar
 • .org domeinnaam: €30,- per jaar

SSL certificaten

Encryptie van het browserverkeer.

Versleuteling

Een certificaat op uw domeinnaam versleutelt het verkeer tussen uw website en uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in Google en is wettelijk verplicht als er persoonsgegevens worden verstuurd.

U kent zo'n SSL certificaat waarschijnlijk al van o.a. de website van uw bank: u ziet dan een slotje in de adresbalk wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is.

Wettelijk verplicht

Als u een contactformulier heeft op uw website dan verwerkt u al snel persoonsgegevens en is een SSL certificaat wettelijk verplicht. Maar dat is geen probleem, wij verzorgen dit graag voor u op uw webhosting pakket.

SSL certificaten