Hosting en domeinnamen

Zorgeloze cloud

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Dat kost iets meer, maar het levert u zorgeloosheid op.

Hosting en domeinnamen

Een snelle website zorgt voor een goede gebruikservaring en goede conversie.

Welkom bij de webhoster die verstand heeft van de techniek, maar ook van marketing en user experience. Een onmisbare combinatie voor succes. Wij weten niet alleen hoe we een website snel en vloeiend maken, maar ook hoe we hem aantrekkelijk maken.

Domeinnaam vrij?

Onze webhosting pakketten

Basis

4.000MB SSD ruimte
10.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€120 /jaar

Bestellen

Pro

20.000MB SSD ruimte
50.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€480 /jaar

Bestellen

Inter

60.000MB SSD ruimte
150.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€960 /jaar

Bestellen

Extra's


.nl of .com domeinnaam: €15,- per jaar.
Andere extensies, ook exotische, op aanvraag.
Comodo PositiveSSL certificaat (groen slotje): 250,- per jaar.
Neem contact op voor aanvraag.

Hosting en domeinnamen

Hoogwaardige webhosting in een Nederlands datacentrum met hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw website is belangrijk om bezoekers te informeren of om nieuwe klanten te werven, wij begrijpen dat als geen ander. Uw website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm getoverd worden.

Waarom bij ons?


STABIELE HOSTING

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat met 1 van de peers. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNELLE HOSTING

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers tevoorschijn komt.

VEILIGE HOSTING

Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost €15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw website of applicatie een pakket of server samenstellen.

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant