Hosting en domeinnamen

Zorgeloze cloud

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Dat kost iets meer, maar het levert u zorgeloosheid op.

Hosting en domeinnamen

Een snelle website zorgt voor een goede gebruikservaring en goede conversie.

Welkom bij de webhoster die verstand heeft van de techniek, maar ook van marketing en user experience. Een onmisbare combinatie voor succes. Wij weten niet alleen hoe we een website snel en vloeiend maken, maar ook hoe we hem aantrekkelijk maken.

Domeinnaam vrij?

Onze webhosting pakketten


Basis

2.000MB ruimte
10.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP5 en PHP7, MySQL (MariaDB)
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€120 /jaar

Bestellen

Pro

6.000MB ruimte
50.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP5 en PHP7, MySQL (MariaDB)
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€480 /jaar

Bestellen

Inter

30.000MB ruimte
150.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP5 en PHP7, MySQL (MariaDB)
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€960 /jaar

Bestellen

Extra's


.nl domeinnaam: €15,- per jaar.
.com domeinnaam: €15,- per jaar.
Andere extensies, ook exotische, op aanvraag.
Comodo PositiveSSL certificaat (groen slotje): 250,- per jaar.
Neem contact op voor aanvraag.

Hosting en domeinnamen

Hoogwaardige webhosting in een Nederlands datacentrum met hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw website is belangrijk om bezoekers te informeren of om nieuwe klanten te werven, wij begrijpen dat als geen ander. Uw website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm getoverd worden.

Waarom bij ons?


STABIELE HOSTING

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat met 1 van de peers. Vooruitlopend op Europeesche richtlijnen wordt er géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van het Nederlandse DCG datacenter in Amsterdam met rechtstreekse lijntjes naar internetknooppunt AMS-IX.

SNELLE HOSTING

In tegenstelling tot veel goedkopere concurenten wordt bij ons enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers tevoorschijn komt. Geen webserver achter een ADSL lijntje of in een Amerikaans datacenter, maar een redundant servercluster in een Nederlands datacenter. En is uw website geschikt voor PHP7? Dan kunt u profiteren van extra snelheidsvoordelen.

VEILIGE HOSTING

Om het kwaadwillenden zo lastig mogelijk te maken om aan uw en onze digitale eigendommen te komen hebben wij alles gedaan om deze te beveiligen. Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten, voor veel klanten ontwerpen we ook de website. De kans dat er malware op onze servers terecht komt is hierdoor miniem.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup die tot 4 weken blijft bestaan. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Informeer naar de mogelijkheden. Een veilig idee, toch? Heeft u toch graag zelf een kopie in handen? Via Directadmin download u op ieder moment van de dag gratis een actuele backup naar uw eigen PC, die u ook zelf weer op ieder moment kunt terugzetten.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle email adressen die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u op elke locatie, ook in het buitenland, bekijken via een beveiligde webmail omgeving via de link onderaan deze website. Deze omgeving is versleuteld (https, groen slotje in adresbalk) zoals bijvoorbeeld banken hun website ook versleutelen. In de beveiligde webmail leest en stuurt u eenvoudig emails en beschikt u ook over tools om email te forwarden, vakantieberichten te maken, etc.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl domeinnaam kost €12,- per jaar en .com of .net domeinnamen €15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat, of zelfs uw eigen door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw website of applicatie een pakket of server samenstellen.

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw