Webhosting

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Alles voor een snelle website.


Inleiding

Als webdesigner weten we precies waar een webhosting platform in moet uitblinken. We kicken daarnaast op snelheid en optimalisatie. Omdat we nergens helemaal tevreden waren zijn we het zelf gaan doen.

Onze service en snelle webhostingpakketten blijken in de smaak te vallen bij klanten. Webhosting is dan ook meer dan alleen wat webspace; het is het creëren van een veilige en snelle online omgeving waarop uw website ultiem goed functioneert.

Webhosting pakketten

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
Max 1 domeinnaam

€ 120 /jaar

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt domeinnamen

€ 480 /jaar

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt domeinnamen

€ 960 /jaar

Al onze pakketten beschikken over PHP 7.4, PHP 8, Apache 2 met een Nginx reverse proxy, MySQL (MariaDB), Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Debian Linux, Plesk, webmail, Installatron, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en een applicatiefirewall.

Meer opslagruimte nodig?
- 6GB extra opslag op uw Basis pakket: €60 p/jaar extra.
- 40GB extra opslag op uw Pro pakket: €120 p/jaar extra.
- 60GB extra opslag op uw Inter pakket: €240 p/jaar extra.

Prijzen excl. 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.
Kosten voor overschrijding van uw pakket: dataverkeer €10,- per eenheid van 10GB - SSD ruimte €10,- per eenheid van 1 GB.


Snel en betrouwbaar

Onze servers zijn optimaal ingericht om snel te werken. Zo hebben we een grote marge in processorkracht, zodat websites en e-mail ook op piekmomenten snel werken. Daarnaast is alles redundant uitgevoerd en maken we dagelijks offsite backups.

Dit is belangrijker dan u wellicht denkt. Een snelle website werkt namelijk fijner voor uw bezoekers en uit diverse onderzoeken blijkt dat bezoekers veel langer op een snelle website blijven browsen dan op een trage website. Wij hebben daarom voor u geïnvesteerd in state-of-the-art hardware en netwerk. Uw website heeft nog nooit eerder zo snel gewerkt.


Geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress

Joomla en Wordpress zijn de meest gebruikte CMS'en ter wereld. Daarnaast zijn wij zelf ook nog eens Joomla en Wordpress expert, dus het lag voor de hand om onze webhosting pakketten te optimaliseren voor Joomla en Wordpress. Zoekt u Joomla webhosting of Wordpress webhosting? Kijk dan niet verder.

Concreet zorgen we dat u in uw webhosting pakket altijd uit meerdere PHP versies kunt kiezen. Werken uw plug-ins en extensies op de nieuwste PHP versie? Schakel die dan in voor de meeste snelheid. Is uw website wat ouder? Schakel dan een oudere PHP versie in voor meer compatibiliteit.

Daarnaast werken we met MariaDB, een drop-in replacement voor MySQL die bewezen een hogere snelheid biedt wanneer gebruikt in combinatie met Joomla of Wordpress. U hoeft hier verder niks voor in te stellen.

U kunt Joomla of Wordpress bij ons installeren via Installatron. Daarmee installeert u apps zonder via FTP en MySQL handmatig handelingen uit te moeten voeren.


Domeinnamen

Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Bij betaling met iDeal zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register uw eigendom is.

.nl domeinnaam: €15,- per jaar
.com domeinnaam: €15,- per jaar

SSL Certificaten

Een certificaat op uw domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

U kunt in Plesk een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor u.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Waarom bij ons?

Stabiel

Performance
Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

Snel

High speed data
In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt. Ook gebruiken we TLS 1.3.

Veilig

Wij bewaken uw website
Een slimme firewall, TLS 1.3, moderne software, etc. En: we kennen onze klanten. We richten ons op de nichemarkt en kennen we onze klanten persoonlijk; daar zitten géén rotte appels tussen die het voor de rest verpesten.

Back-ups

Off-site back-ups
Elke nacht wordt alle data opgeslagen in backups. Foutje gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Plesk ook een back-up downloaden.

Beveiligde webmail

Afluisteren onmogelijk
Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via beveiligde webmail met versleutelde verbinding via webmail.uwdomein.nl.

Domeinnamen

Goedkope domeinnamen
Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.