Webhosting

Op ons serverplatform loopt voorop op het gebied van snelheid, stabiliteit en veiligheid. Onze basisprincipes: redundantie, overcapaciteit, off-site backups. Dit levert zorgeloosheid op en een prettige gebruikservaring.
Webhosting & domeinnamen

Als webdesigner weten we precies waar een webhosting platform in moet uitblinken. We kicken daarnaast op snelheid en optimalisatie. Omdat we nergens helemaal tevreden waren zijn we het zelf gaan doen. Ons webhosting platform is geoptimaliseerd voor o.a. Joomla en Wordpress en is vooraanstaand qua snelheid en stabiliteit voor een voordelig tarief. Oja, en we verhuizen gratis uw Joomla of Wordpress website! Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Webhosting is meer dan wat webspace en dataverkeer; het vlot serveren van websites en creëren van een veilige online omgeving is een vak apart. We verzorgen webhosting, domeinnamen, joomla hosting en wordpress hosting.

Dat doen we ondermeer door voor de hardware, het netwerk en het datacenter te vertrouwen op partner TransIP. Eén van de grootste maar vooral meest kwaliteitgerichte netwerkproviders in dit segment met 24/7 personeel op locatie voor als er iets mis gaat. Voor de service, software en updates gebruiken we onze eigen expertise. Dat blijkt al jarenlang een gouden combinatie te zijn.

Gratis verhuizing Joomla / Wordpress

We maken overstappen makkelijk: wij verhuizen gratis uw Joomla of Wordpress website naar ons.

Hosting pakketten

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

€ 120 /jaar

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

€ 480 /jaar

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

€ 960 /jaar

Onze pakketten werken met de nieuwste software en bevatten PHP 7.2, Apache 2, MySQL (MariaDB), Zend Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Centos Linux, Directadmin, Beveiligde webmail, Installatron met apps, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups, Comodo applicatiefirewall.

Prijzen excl. 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.
Incl. verhuizing van Joomla of verhuizing van Wordpress.

Extra veel snelle SSD opslagruimte nodig voor website en e-mail?
Basis pakket met 10GB opslag: €180 p/jaar.
Pro pakket met 40GB opslag: €600 p/jaar
Inter pakket met 120GB opslag: €1200 p/jaar

Webhosting pakketten

Domeinnaam vrij?

.nl: €15,- excl. btw. per jaar.
.com: €15,- excl. btw. per jaar.
Andere extensies: op aanvraag.

Domeinnaam
 • Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Als je met iDeal betaalt zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op je (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register jouw eigendom is. Vraag stellen?

 • Joomla hosting betalen met iDeal

  Bestel je je webhosting pakket via ons online bestelformulier en betaal je met iDeal? Dan wordt je webhostingpakket na betaling direct opgeleverd en je domeinnaam direct geregistreerd. Wil je liever eerst contact? Vraag stellen.

 • Een certificaat op je domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van je bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

  Je kunt in Directadmin een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor je. Vraag stellen?

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Voordelen

Hosting en domeinnamen

Hoogwaardige webhosting in een Nederlands datacentrum met hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Je website is belangrijk, wij begrijpen dat als geen ander. Hij website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm van bezoekers verschijnen.
Nederlands datacentrum

Referenties

 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

 • 3D Echo Barendrecht

  Vanwege een storing binnen Joomla, contact opgenomen met Alseenrodelap.nl om dit op te kunnen lossen. Wel voornemens een nieuwe layout van te website te willen laten maken, dit is in een stroomversnelling gekomen door de adequate reactie van Elco en het vertrouwen dat werd gegeven tijdens het contact. Binnen zeer korte tijd was de nieuwe layout gemaakt en online. Tussentijds allerlei aanpassingen en wensen doorgegeven, welke binnen de mogelijkheden zijn aangepast.

 • Elegant Hedel

  Alseenrodelap.nl is een serieuze partner die weten waar ze over praten en die met je meedenken. Ik ben zeer tevreden over de webshop die ze hebben ontworpen voor mijn schoonheidssalon Elegant. Ook in de toekomst kan ik met mijn vragen bij hen terecht wat voor mij een grote meerwaarde heeft.

 • Luz Azul Trainingen

  We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

 • Regio Hart van Brabant / Midpoint Brabant

  Elco van Berkel (Als een Rode Lap) heeft voor ons congres de website ingericht en filmmateriaal gemonteerd. Hij werkt snel en denkt goed mee. Hij is realistisch in het managen van verwachtingen: dit kan wel, dat is mogelijk niet haalbaar, maar we kunnen het wel zo en zo oplossen - wat de samenwerking heel prettig maakt. Bovendien doet hij dit allemaal voor een heel scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut aan te raden!

 • Coatcontrol

  Fijn persoonlijk contact, die goed naar ons geluisterd heeft wat wij met de website willen weergeven. De site is zelf op ieder moment aan te passen. Mocht je tegen een probleem aanlopen heb je zo antwoord of wordt het opgelost.

 • Bluebirdy

  Van ontwerp bedrijfslogo, opzetten webpagina, webdesign tot voor mij zeer waardevolle allerhande adviezen. Deze startende ondernemer had geen beter start van zijn bedrijf kunnen wensen met "alseenrodelap".

Klanten

Waarom bij ons?

Stabiel

Voorspelbare performance
Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

Snel

High speed data
In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat je website op elk moment snel op het scherm van je bezoekers verschijnt.

Veilig

Wij bewaken uw website
Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

Back-ups

Off-site back-ups
Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heb je een foutje gemaakt op je website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kun je via Directadmin ook een back-up downloaden.

Beveiligde webmail

Afluisteren onmogelijk
Alle inbox'en die je binnen je webhosting pakket aanmaakt kun je vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

Domeinnamen

Goedkope domeinnamen
Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.
Waarom bij ons?
Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met je mee en kunnen eventueel een pakket of server op maat samenstellen die voldoet aan de eisen van je applicatie.
Pakket op maat

Hosting met Installatron

Hosting voor Joomla met Installatron

Installatron wordt in elk hosting pakket meegeleverd. Hiermee kun je eenvoudig scripts zoals Joomla en Wordpress installeren en updaten. Dat scheelt veel gedoe. Naast Joomla en Wordpress zijn ook andere scripts inbegrepen zoals phpBB, Drupal, Magento, Prestashop, Owncloud en nog veel meer. Je vind installatron in Directadmin. Vraag stellen?

Hosting met Let's Encrypt

Joomla hosting met Let's Encrypt

Elk hosting pakket is voorbereid op certificaten van Let's Encrypt. In Directadmin kun een Let's Encrypt certificaat installeren op je hosting pakket. Na installatie wordt je website geserveerd via een versleutelde verbinding (https, groen slotje). Dat heeft voordelen voor de positie in de Google zoekresultaten en is verplicht wanneer bezoekers de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te vullen. Eventueel kunnen wij het installeren en verlengen van het certificaat je ook uit handen nemen. Vraag stellen?

Installatron & Let's Encrypt

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.