Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Uw website vlot en snel? Dat lukt ons wel.


Webhosting

Als webdesigner weten we precies waar webhosting in moet uitblinken. We kicken op snelheid en optimalisatie maar waren nergens tevreden. We zijn het uiteindelijk zelf gaan doen en blijken er goed in te zijn! We zijn snel, goedkoop en weten van de hoed en de rand.

Webhosting

Snel en betrouwbaar

Met snelle processors en veel geheugen zodat websites en e-mail ook op piekmomenten snel werken. Daarnaast is alles redundant uitgevoerd en maken we dagelijks backups. Een snelle website werkt fijner voor uw bezoekers en is goed voor uw positie in de zoekresultaten van Google. Wij zijn klaar met trage websites. U ook?

Joomla en Wordpress

Joomla en Wordpress zijn de meest gebruikte CMS'en ter wereld. Daarnaast zijn wij zelf ook nog eens Joomla en Wordpress expert, dus het lag voor de hand om onze webhosting pakketten te optimaliseren voor Joomla en Wordpress. Zoekt u Joomla webhosting of Wordpress webhosting? Kijk dan niet verder.

Onze webhosting is high-speed. betrouwbaar. klaar voor Wordpress. klaar voor Joomla.

Aan de slag.

Webhosting met
snelheid. betrouwbaarheid. Wordpress. Joomla.

Aan de slag.

Webhosting pakketten

Onze 3 pakketten bieden voor ieder wat wils tegen een eerlijke prijs. Het basispakket is prima geschikt voor kleine organisaties en bedrijven terwijl ons 'Inter' pakket plek heeft voor de meest veeleisende websites en webshops. Welke smaak kiest u?

Webhosting pakketten

Functionaliteit

Al onze pakketten beschikken tenminste over PHP 7.4, PHP 8, Apache 2 met een Nginx reverse proxy, MySQL (MariaDB), Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Debian Linux, Plesk, webmail, Installatron, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en een applicatiefirewall. Bij betaling met iDEAL wordt uw webhosting pakket direct opgeleverd zodat u snel aan de slag kunt.

Meer nodig?

Kosten voor onverwachte overschrijding van uw pakket: dataverkeer €10,- per eenheid van 10GB, opslag €10,- per eenheid van 1 GB. Upgraden is goedkoper:

 • 6GB extra opslag op uw Basis pakket:
  €60,- /jaar extra
 • 20GB extra opslag op uw Pro pakket:
  €240,- /jaar extra
 • 60GB extra opslag op uw Inter pakket:
  €480,- /jaar extra

Domeinnamen

Een goed gekozen domeinnaam zorgt ervoor dat uw klanten u beter kunnen onthouden en weten te vinden en is veel professioneler dan bijvoorbeeld Gmail. Een domeinnaam met keywords erin helpt u ook nog eens hoger in de zoekresultaten van Google.

Domeinnamen

Uw adres op het internet

Wij registreren of verhuizen graag uw domeinnaam en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Bij betaling met iDeal zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .eu en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze uw eigendom zijn.

Domeinnaam kosten

 • .nl domeinnaam: €15,- per jaar
 • .com domeinnaam: €15,- per jaar
 • .eu domeinnaam: €15,- per jaar
 • .net domeinnaam: €22,- per jaar
 • .org domeinnaam: €22,- per jaar

SSL certificaten

Een certificaat op uw domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

SSL certificaten

Vrijblijvend informatie

Vertel ons uw wensen! Wij komen graag met u in contact.

Van websites tot fotografie, van hosting tot grafisch ontwerp. Wij verzorgen het voor u.

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact