Uw website vlot en snel? Dat lukt ons wel.

Webhosting

Wij weten precies waar webhosting in moet uitblinken. We kicken op snelheid en veiligheid. Heeft u al gemerkt hoe snel onze website werkt? Dat kan ook met die van u!

Webhosting

Snel en betrouwbaar

Met high-end processors en veel geheugen zodat websites en e-mail ook op piekmomenten snel werken. Daarnaast is alles redundant uitgevoerd en maken we dagelijks backups. Een snelle website werkt fijner voor uw bezoekers en is goed voor uw positie in de zoekresultaten van Google. Wij zijn klaar met trage websites. U ook?

U bent kritisch, dus u zoekt een webhoster met focus op snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Joomla en Wordpress

Joomla en Wordpress zijn de meest gebruikte CMS'en ter wereld. Daarnaast zijn wij zelf ook nog eens Joomla en Wordpress expert, dus het lag voor de hand om onze webhosting pakketten te optimaliseren voor Joomla en Wordpress. Zoekt u Joomla webhosting of Wordpress webhosting? Kijk dan niet verder.

Veiligheid

In deze tijd worden websites en servers continu aangevallen. Wij weren ons met een IP-based firewall, fail2ban, een applicatiefirewall en zorgen ervoor dat we cutting-edge software gebruiken. We houden regelmatig audits en houden onze attack surface zo klein mogelijk.

Onze webhosting is high-speed. betrouwbaar. veilig.

Neem contact op.

Webhosting met
snelheid. betrouwbaarheid. Wordpress. Joomla.

Aan de slag.

Webhosting pakketten

We hebben 3 standaardpakketten. Het basispakket is prima geschikt voor kleine organisaties en bedrijven terwijl ons 'Inter' pakket plek heeft voor de meest veeleisende websites en webshops. Welke smaak kiest u?

Webhosting pakketten

Functionaliteit

Al onze pakketten beschikken tenminste over PHP 7.4, PHP 8, Apache 2 met een Nginx reverse proxy, MySQL (MariaDB), Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Debian Linux, Plesk, webmail, Installatron, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en een applicatiefirewall. Bij betaling met iDEAL wordt uw webhosting pakket direct opgeleverd zodat u snel aan de slag kunt.

Meer nodig?

Kosten voor onverwachte overschrijding van uw pakket: dataverkeer €10,- per eenheid van 10GB, opslag €10,- per eenheid van 1 GB. Upgraden is goedkoper:

 • 6GB extra opslag op uw Basis pakket:
  €60,- /jaar extra
 • 20GB extra opslag op uw Pro pakket:
  €240,- /jaar extra
 • 60GB extra opslag op uw Inter pakket:
  €480,- /jaar extra

Domeinnamen

Een goed gekozen domeinnaam zorgt ervoor dat uw klanten u beter kunnen onthouden en weten te vinden en is veel professioneler dan bijvoorbeeld Gmail. Een domeinnaam met keywords erin helpt u ook nog eens hoger in de zoekresultaten van Google.

Domeinnamen

Uw adres op het internet

Wij registreren of verhuizen graag uw domeinnaam en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Bij betaling met iDeal zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .eu en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze uw eigendom zijn.

Domeinnaam kosten

 • .nl domeinnaam: €15,- per jaar
 • .com domeinnaam: €15,- per jaar
 • .eu domeinnaam: €15,- per jaar
 • .net domeinnaam: €22,- per jaar
 • .org domeinnaam: €22,- per jaar

SSL certificaten

Een certificaat op uw domeinnaam versleutelt het verkeer tussen uw website en uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in Google en is wettelijk verplicht als er persoonsgegevens worden verstuurd.

SSL certificaten

U kent zo'n SSL certificaat waarschijnlijk al van bijvoorbeeld de website van uw bank: u ziet dan een slotje in de adresbalk wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is.

Als u een contactformulier heeft op uw website dan verwerkt u in feite persoonsgegevens en is een SSL certificaat wettelijk verplicht. Wij verzorgen dit graag voor u op uw webhosting pakket.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact