Contact.

 • Zowel binnen als buiten kantooruren reageren wij snel op berichten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel lastige vragen. Wij doen onze uiterste best om binnen 1 dag te reageren. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of vul het onderstaande formulier in. Alvast bedankt voor uw bericht!

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Contact
Vul uw naam in
Vul een correct email adres in
Invalid Input
Vul uw bericht in

Als een Rode Lap
Putstraat 114
5142 RN Waalwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK: 53581792
BTW: NL165622131B02
Voorwaarden en privacy

Tel: 013-3029448
Wij prefereren een e-mail of het formulier; op locatie bij klanten zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar.

Formulier
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!


Tevreden klanten