Videoproductie


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van korte, pakkende videoproducties ter promotie van uw bedrijf of organisatie. Wilt u met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben alle know-how en materialen in huis. Denk aan een HD spiegelreflex filmcamera, een gestabiliseerde 4K DJI Osmo en een 360-graden camera. Genoeg om vanuit elk perspectief prachtige beelden vast te leggen. Eventueel kunnen we met een partner ook een drone laten vliegen.

Betrek uw doelgroep op een nieuwe manier bij uw boodschap


Korte films maken waarin op verpletterende wijze indruk wordt gemaakt; dat doen we hier. We ontwikkelen samen met u een script/scenario waarin naar boven komt wat u wilt overbrengen aan uw klanten. Vervolgens wordt met professionele apparatuur opnames gemaakt waarin uw pand, de locatie, uw personeel en uw producten/diensten op een leuke manier aan bod komen.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een prikkelende film hoeft niet veel te kosten. We zijn gespecialiseerd in de wat kortere films die voor de meeste organisatie budgettair binnen handbereik liggen.
Uiteraard zijn de kosten voor een bedrijfsfilm afhankelijk van uw wensen, de duur van de video, de opnamelocatie en meer. Een bedrijfsfilm kost gemiddeld €2000,- tot €3000,- voor twee opnamedagen, productie, een verbeterings- feedbackronde en oplevering. Dan hebben we het wel over een volwaardige bedrijfsfilm; de prijs voor een korte webvideo van enkele minuten begint al vanaf grofweg €600,- excl. btw.

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw