Videoproductie

Wilt u met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben alle know-how en materialen in huis en zijn gespecialiseerd in pakkende promo's die uw boodschap bijvoorbeeld overbrengen.

Videoproductie

Welkom bij deze videograaf uit Waalwijk

Korte films maken waarin op verpletterende wijze indruk wordt gemaakt; dat doen we hier. We ontwikkelen samen met u een script/scenario waarin naar boven komt wat u wilt overbrengen aan uw klanten. Vervolgens wordt met professionele apparatuur opnames gemaakt waarin uw pand, de locatie, uw personeel en uw producten/diensten op een leuke manier aan bod komen.

Laat weten wat voor video u wilt.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een prikkelende film hoeft niet veel te kosten. We zijn gespecialiseerd in de wat kortere films die voor de meeste organisatie budgettair binnen handbereik liggen.
Uiteraard zijn de kosten voor een bedrijfsfilm afhankelijk van uw wensen, de duur van de video, de opnamelocatie en meer. Een bedrijfsfilm kost gemiddeld €2000,- tot €3000,- voor twee opnamedagen, productie, een verbeterings- feedbackronde en oplevering. Dan hebben we het wel over een volwaardige bedrijfsfilm; simpelere producties zijn goedkoper.

Wordt u ook een tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant