Videoproductie

Opname, bewerking en montage.

Wilt u met kracht en op innovatieve wijze een boodschap overbrengen? Wij hebben daarvoor alle know-how en materialen in huis. We zijn gespecialiseerd in pakkende promo's en korte films die uw boodschap treffend overbrengen. Meer weten? Neem contact op!Videoproductie

Welkom bij deze videograaf uit Waalwijk

Korte films maken waarin op verpletterende wijze indruk wordt gemaakt; dat doen we hier. We ontwikkelen samen met u een script/scenario waarin naar boven komt wat u wilt overbrengen aan uw klanten. Vervolgens worden met professionele apparatuur opnames gemaakt en monteren we deze in-house af zodat uw boodschap op treffende wijze wordt overgebracht op uw doelgroep. Eventueel kunnen we ook nog van dienst zijn bij de publicatie op social media of in een eigen cloud.

Laat ons weten wat voor video u wilt.

Impressie

Klik op de afbeelding en bekijk op Youtube een korte film die wij verzorgd hebben voor Regio Hart van Brabant, als teaser voor het jaarlijkse congres van gemeentesecretarissen in Tilburg in 2018.
Videoproductie VGS congres 2018

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een prikkelende film hoeft niet veel te kosten. We zijn gespecialiseerd in de wat kortere films die voor de meeste organisaties budgettair binnen handbereik liggen.

Uiteraard zijn de kosten voor een bedrijfsfilm afhankelijk van uw wensen zoals de duur van de video, de opnamelocatie en meer. Een bedrijfsfilm kost gemiddeld €2000,- tot €3000,- inclusief twee opnamedagen, productie, een verbeterings- feedbackronde en oplevering. Dan hebben we het wel over een volwaardige bedrijfsfilm; simpelere producties zijn goedkoper. 

Eventueel horen ook animaties tot de mogelijkheden.

Bedrijfsfilm laten maken

Laat ons een bedrijfsfilm voor u maken. Bijvoorbeeld eentje van enkele minuten met beelden van uw medewerkers, uw pand en waarin u uw visie uitlegd. Van tevoren maken we een script en vervolgens maken we op professionele wijze de opnames. In de montage heeft u inspraak en het eindresultaat is een prachtige bedrijfsfilm. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!