Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Een excellente website brengt u verder.


Webdesign

Met onze jarenlange ervaring bouwen wij prachtige websites. Organisaties, kleine en grote ondernemers kloppen bij ons aan. Allemaal zoeken ze een website die de concurrentie voor is.

Webdesign

Lage kosten

Er zijn concurrenten die duizenden euro's vragen voor een basiswebsite. Laat u niet foppen. Onze websites zijn erg functioneel en ook nog eens op maat ontworpen voor een eerlijke prijs. Wij hebben geen duur kantoorpand en gebruiken hiervoor bouwstenen zoals Joomla en Wordpress.

Joomla en Wordpress?

Joomla en Wordpress zijn CMS'en: funderingen waarop we uw website bouwen en waarmee u zelf uw website kunt aanpassen. Joomla is stabieler en uitgebreider maar aan Wordpress bent u wellicht gewend. Voor beide CMS'en zijn er veel plug-ins die extra functionaliteit toevoegen. We adviseren u graag.

Een website met Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Een website met
Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Die maken we.

Ontwerp op maat

Onze websites worden op maat ontworpen. In de eerste fase verkennen we uw wensen. U kunt ons sturen of juist de vrije hand geven en tijdens het bouwen is er voldoende voor feedback.

Website op maat ontworpen

Uniek

U wilt dat uw bezoekers uw website onthouden. Daarom mag er geen tweede website zoals die van u zijn. U wilt onderscheiden van uw concurrentie. Daarom bouwen wij onze websites geheel op maat en zorgen we ervoor dat deze afgestemd is op uw doelgroep en op uw content. Met een uniek vormgegeven website maximaal rendement.

Onze stijl

Wij bouwen moderne, rustig ogende websites met de nadruk op uw content. Typografie en beeldmateriaal spelen een belangijke rol. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren met uw huisstijl als basis. Zo ontstaat er 1 geheel waarin de bezoeker makkelijk navigeert en snel de weg vindt.

Extra diensten

We hebben geleerd dat de kwaliteit enorm omhoog gaat als we alles in-house verzorgen en zelf onze creativiteit combineren met technische hoogstandjes. Kies voor het beste.

Website extra diensten

Alles onder 1 dak

Misschien heeft u ook foto's of video's nodig worden en u wilt natuurlijk uw bezoekers tellen conform de GDPR/AVG. Misschien wilt u uw positie in Google ook laten verbeteren. Wij verzorgen het allemaal voor u.

Website kosten

Wat een website kost is afhankelijk van uw wensen, maar voor elk budget maken wij iets moois. We hebben een basispakket dat vaak voldoet inclusief ontwerp op maat en 1 jaar gratis webhosting.

Webdesign kosten

Basispakket: €699,-

Ons basis webdesign pakket bevat alles voor een prima aanwezigheid op het internet. Uw website wordt geheel op maat vormgegeven en geleverd met Joomla of Wordpress. We vullen alvast 10 pagina's en installeren een contactformulier met anti-spam. Meer wensen dan het basispakket? Een groter of kleiner budget? We hebben altijd een goede oplossing op maat.

All Inclusive

 • Vormgeving op maat
 • Joomla of Wordpress CMS
 • Eerste 10 pagina's
 • Contactformulier met anti-spam
 • 1 jaar gratis basispakket hosting

Zij gingen u voor

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Webdesign tevredenheid
 • Meer websites
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies

Vrijblijvend informatie

Vertel ons uw wensen! Wij komen graag met u in contact.

Van websites tot fotografie, van hosting tot grafisch ontwerp. Wij verzorgen het voor u.

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact