Webdesign

Websites die werken

Onze websites worden geleverd met het Joomla of Wordpress CMS waarmee u zelf uw website kunt actualiseren. Al onze websites werken op grote en kleine schermen (responsive), worden op maat ontworpen en we bieden vele extra's.

Joomla en Wordpress webdesign uit Waalwijk

Een website? Een webshop? Bedrijfspagina of iets anders?

We kunnen vrijwel elk soort website realiseren. Met of zonder extra plugins die uw website extra functionaliteit geven. Bij elk project geven we veel aandacht aan het ontwerp op maat, waarbij we werken vanuit de smaak van u en uw doelgroep.

Waarom wij?

Joomla en Wordpress geven veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website, terwijl het u de mogelijkheid geeft om zelfstandig uw website te actualiseren. Als u dat wilt natuurlijk, want wij doen het ook graag voor u.

Met Joomla en Wordpress hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.


  • Meestal binnen 4 weken klaar
  • Zelf nieuwe content toevoegen
  • Op elk schermformaat even mooi
  • In een veilige Nederlandse cloud gehost
  • Altijd dezelfde contactpersoon voor uw vragen
  • Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten

Werkwijze

Alles begint met het contactverzoek waarin u ons vertelt wat uw wensen zijn. Indien mogelijk sturen we u binnen een dag een offerte toe. We komen natuurlijk ook graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om uw wensen en de offerte te bespreken. 

Na uw akkoord kunnen we meestal binnen 4 weken uw website kant-en-klaar opleveren. In de tussentijd stemmen we regelmatig de vorderingen met u af.

Graag zouden we het CMS (Joomla of Wordpress) van uw website vervolgens ook up-to-date blijven houden voor de veiligheid en voor uw gemak. Eventueel kunnen we uw website na oplevering ook goed vindbaar maken in zoekmachines zoals Google.

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van websites die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van een 360-graden camera. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Wat kost een website?


De prijs voor een website begint vanaf €599,- voor de meest simpele variant met enkele pagina's en een simpele opmaak. Voor een professionele website met ontwerp en functionaliteit op maat moet u denken aan een prijs vanaf 1500 euro. Extra functionaliteit kan bijvoorbeeld zijn een webshop met iDeal, gallerij, formulieren, bewegende elementen, klantportalen et cetera. De prijs hiervan is afhankelijk van de complexiteit.

Hoe dan ook zijn onze prijzen concurrerend en zult u tevreden zijn over de prijs/kwaliteit verhouding.
U krijgt het beste van het beste.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.

Joomla of Wordpress cursus


Joomla en Wordpress zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, intimiderend zijn om ermee te werken. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u digitaal mee door alle schermen en voor u relevante opties.

Aanvullende diensten

TRANSPARANTE TARIEVEN


Webhosting

Biedt de ruimte voor uw website.
Vanaf €99,-

+

Domeinnamen

Maken uw website bereikbaar.
Vanaf €15,-

+

Fotografie

Foto's vertellen uw verhaal.
Vanaf €50,- p/uur

+

Video's

Video's houden bezoekers langer vast.
Vanaf €50,- p/uur

+

Onderhoud

Maak uw website minder gevoelig voor bugs.
Vanaf €379,- p/jaar

+

Adverteren

Wij helpen u op Social media en Google.
Vanaf €50,- p/uur

+

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw