Webdesign.

  • Behoefte aan een nieuwe website? Eentje die niet alleen mooi is, maar minstens net zo effectief en goed vindbaar in zoekmachines? Eentje die prima werkt op alle schermformaten en die qua uitstraling precies past bij uw bedrijf? Dat kan, zelfs voor een hele vriendelijke prijs!

  • Onze websites komen met Joomla of Wordpress. Allebei prima, al is Joomla wat flexibeler en Wordpress wat gebruiksvriendelijker. Met het CMS voegt u zelfstandig nieuwe pagina's toe of wijzigt u bestaande pagina's. Eventueel inclusief Joomla of Wordpress cursus.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Webdesign

Wij programmeren, ontwerpen en bouwen websites met Joomla of Wordpress. Onze websites zijn 'mobiel vriendelijk' (responsive webdesign) en klanten kunt ze zelf actueel houden met het meegeleverde CMS. En we doen meer; o.a. zoekmachine optimalisatie, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en webhosting. Neem contact op!

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Webdesign

We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met webdesign. Klanten blijven bij ons terugkomen voor grote websites, kleine websites, voor extra diensten zoals webhosting/domeinnaam of fotografie, etc. 

Wij bouwen websites die meer zijn dan alleen een uithangbord of een mooi affiche. Onze websites zijn een onweerstaanbare handreiking naar uw doelgroep. Op maat gemaakt naar uw huisstijl en met alle nodige functionaliteit om uw doelgroep te activeren en bedienen.

Vertel ons uw wensen en wij vertellen u de rest. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

Voor wie?
De meeste websites die wij ontwerpen zijn bedrijfswebsites. Wij verzorgen webdesign voor grote bedrijven of organisaties (zoals Regio Hart van Brabant of Sietar Nederland) maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (zoals Tiltechniek of BoVeSaw) en ook voor zelfstandige ondernemers (Fijnland of Hannah Producten). Kort gezegd: de lokale kapper of bakker kan bij ons terecht tot en met de overheid. Elk met hun eigen budget, wensen en eisen.

Wat voor websites bouwen wij?
We bouwen websites mét CMS (Joomla of Wordpress) of zonder CMS. Websites met e-commerce functionaliteit zoals een webshop, of zonder. We bouwen zakelijke websites die rendement moeten leveren, informatieve websites die alleen maar informeren, websites met functionaliteit zoals reserveren, betaling met iDeal, formulieren, et cetera. Vrijwel alles is mogelijk!

Webdesign

Recente websites

Hier worden websites worden geboren. De ene vertrekt naar het westen, de andere naar het oosten, maar de meeste blijven in de buurt van Waalwijk. Elke website is op maat vormgegeven, naar de wensen van de opdrachtgever en de doelgroep. Maar we zijn niet te flauw om onze opdrachtgevers, geholpen door vakkennis, soms een beetje bij te sturen.

Recente websites

Webdesign informatie

Hieronder beantwoorden wij graag vragen die we vaak krijgen. Tip: onze offertes zijn altijd vrijblijvend, neem contact op.

Webdesign werkwijze

Na uw aanvraag sturen we een vrijblijvende offerte. Na akkoord sturen we een beginfactuur (40% van de totaalprijs). We installeren Joomla of Wordpress, brengen beveiliging aan, richten de pagina- en menustructuur in, installeren functionaliteit en ontwerpen de layout. U kunt steeds feedback geven. Pas na publicatie wordt de resterende 60% gefactureerd.

Hoe komt de vormgeving tot stand?

Webdesign vormgeving wordt vooral bepaald door uw wensen. Heeft u een huisstijl? Geeft u websites als voorbeeld? Houdt u van modern of juist wat traditioneler? Tijdens het vormgeven van de website kunt u mee kijken en feedback geven. Wij houden zelf van modern/strak, grote vlakken, felle hoofdkleuren en pastel accentkleuren met een belangrijke rol voor typografie.

Wat kost een website?

Het is lastig om zonder informatie een algemene prijs te noemen. De kosten voor webdesign zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit, de hoeveelheid pagina's en wensen qua opmaak. U kunt altijd rekenen op een prima prijs/kwaliteit verhouding. De kosten voor webdesign met ontwerp op maat en CMS beginnen bij ons tussen €500 en €1000.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Over het algemeen kunnen wij websites binnen 4 weken opleveren. Natuurlijk spelen er diverse factoren mee: hoe lang duurt het voordat wij uw feedback ontvangen? Hoe complex is de gewenste functionaliteit? Hebben we te maken met extreme drukte of niet? We beloven dat we proberen om sneller te zijn dan u verwacht en dat we niet achterover leunen totdat u tevreden bent.

Meerwaarde van een webdesigner

Iedereen kan Wordpress of Joomla installeren. Wat is dan nog de meerwaarde van een webdesigner? Een webdesigner ontwerpt uw website op maat, kijkt naar usability, combineert content met lay-out, beoordeelt uw doelgroep, zorgt voor een effectief pad van bezoeker naar lead en uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. We ontzorgen en realiseren een perfect eindproduct. Ook na de oplevering zijn wij uw vraagbaak.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management System. Er zijn veel verschillende CMS'en op de markt maar wij maken gebruik van Joomla en Wordpress (Joomla informatie en Wordpress informatie). Met het Joomla CMS of Wordpress CMS kunt u zonder html kennis en webdesigner de content op uw pagina's bewerken. Dat scheelt tijd en geld. Een CMS is uitbreidbaar met functionaliteit zoals een webshop, formulieren, widgets, et cetera.

Heb ik webhosting nodig?

Webhosting is een stukje op een server waarop u uw website draait. Webhosting maakt uw website i.c.m. een domeinnaam bereikbaar. Dit kunnen wij voor u verzorgen: wij bieden speciale Joomla webhosting en Wordpress webhosting. Webhosting bepaald mede de snelheid, uptime en veiligheid van uw website. Kwaliteit is dus belangrijk.

Is website onderhoud nodig?

Het internet is zeer dynamisch. Omstandigheden veranderen snel en software moet meeveranderen, anders vallen er zwakheden bloot. Hoe langer u software zoals het CMS niet update, hoe groter het risico op een succesvolle aanval op uw website. Dit gebeurd vaak op grote schaal zonder dat u specifiek doelwit bent. Wij kunnen als webdesigner het website onderhoud uit handen nemen om u te ontzorgen.

Hoe wordt mijn website vindbaar in zoekmachines?

Om uw website vindbaar te maken en hoog te scoren moet u aan Search Engine Optimalisation (SEO) doen. Een goede opbouw van uw website (trefwoorden, semantische opbouw, relevante info) en hoogwaardige inkomende links zijn belangrijk. Dit is iets dat constant aandacht vereist. U kunt SEO ook door ons laten doen. Als u SEO en uw content verwaarloost zien zoekmachies uw website al snel als verouderd.

Wat moet ik aanleveren?

Als u een logo en huisstijl heeft dan kunnen we die verwerken in de vormgeving. Nog geen logo waar u tevreden over bent? Dan kunnen wij het logo ontwerpen. U geeft aan aan welke pagina's er op uw website moeten komen inclusief de content. U kunt later zelf nog content toevoegen of wijzigen. Teksten kunnen wij evt. ook voor u schrijven.

Zijn jullie websites responsive?

Alle websites die wij maken zijn responsive; wij doen aan responsive webdesign. Op elk schermformaat, dus ook dat van mobiele telefoons, wordt de weergave automatisch geoptimaliseerd zodat lezen en navigeren plezierig blijft. U heeft daardoor geen aparte mobiele versie van uw website nodig.

Hoe voer ik wijzigingen door?

Via het Joomla CMS of Wordpress CMS kunt u zonder html kennis en zonder onze hulp de pagina's op uw website aanpassen en pagina's toevoegen. Heeft u hier geen zin in of tijd voor? Dan doen wij het graag voor u. Wijzigingen in de vormgeving doen wij graag voor u. Incidentele kleine wijzigingen doen we gratis.


Offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over webdesign? Informatie over webdesign krijgen?
Webdesign informatie

Joomla of Wordpress cursus

Na oplevering van uw Joomla website of Wordpress website is het belangrijk dat u weet hoe u moet omgaan met het CMS, ookal kunnen wij wijzigingen ook voor u doorvoeren. Wij bieden daarom een Joomla cursus of een Wordpress cursus aan voor maar €199,- excl. btw. bij u op locatie. We leren u binnen een dagdeel hoe u pagina's aanpast, afbeeldingen en bestanden plaatst, nieuwe pagina's toevoegt, en hoe u deze aan een menuknop koppelt. Vraag snel informatie aan over onze Joomla cursus of Wordpress cursus.
Cursus
  • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

  • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

  • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

  • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

  • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.