Gespecialiseerd in websites die werken.


Onze websites worden geleverd met het Joomla of Wordpress CMS waarmee u zelf uw website kunt actualiseren. Al onze websites werken op grote en kleine schermen (responsive design) en we bieden vele extra mogelijkheden waaronder webhosting, zoekmachine optimalisatie (SEO), huisstijl ontwikkeling, illustraties en fotografie. Het geheel is daardoor vele malen waardevoller dan de som der delen.

Een website? Een webshop? Bedrijfspagina of iets anders?

We kunnen vrijwel elk soort website realiseren. Met of zonder extra plugins die uw website extra functionaliteit geven. Bij elk project geven we veel aandacht aan het ontwerp op maat, waarbij we werken vanuit de smaak van u en uw doelgroep.

Waarom een website bij ons?

Omdat we met Joomla en Wordpress werken hebben we enorm veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website, terwijl het u de mogelijkheid geeft om zelfstandig uw website te actualiseren. Als u dat wilt natuurlijk, want wij doen het ook graag voor u.

Om dezelfde reden hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.

  • Meestal binnen 4 weken opgeleverd
  • Zelf nieuwe content toevoegen
  • Op elk schermformaat even mooi
  • Uw website wordt in de cloud gehost
  • Een contactpersoon voor uw vragen
  • Een maand lang backups.

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van websites die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van een 360-graden camera. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Wat kost een website?


De prijs voor een website begint vanaf €599,- voor de meest simpele variant met enkele pagina's en een simpele opmaak. Voor een professionele website met ontwerp op maat moet u rekenen op een prijs vanaf €899,-. Voor een meerprijs verzorgen we ook dynamische plug-ins zoals een webshop met iDeal, gallerij, formulieren, bewegende elementen, klantportalen et cetera. De prijs hiervan wordt bepaald door de complexiteit van het gevraagde.
Hoe dan ook zijn onze prijzen concurrerend en zult u tevreden zijn over de prijs/kwaliteit verhouding.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.

Joomla of Wordpress cursus


Joomla en Wordpress zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, intimiderend zijn om ermee te werken. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u digitaal mee door alle schermen en voor u relevante opties.

Aanvullende diensten

TRANSPARANTE TARIEVEN


Webhosting

Biedt de ruimte voor uw website.
Vanaf €99,-

+

Domeinnamen

Maken uw website bereikbaar.
Vanaf €15,-

+

Fotografie

Foto's vertellen uw verhaal.
Vanaf €50,- p/uur

+

Video's

Video's houden bezoekers langer vast.
Vanaf €50,- p/uur

+

Onderhoud

Maak uw website minder gevoelig voor bugs.
Vanaf €379,- p/jaar

+

Adverteren

Wij helpen u op Social media en Google.
Vanaf €50,- p/uur

+

Blogberichten


load more hold SHIFT key to load all load all

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw