Webdesign

Websites die werken

Onze websites worden geleverd met het Joomla of Wordpress CMS waarmee u zelf uw website kunt actualiseren. Al onze websites werken op grote en kleine schermen (responsive), worden op maat ontworpen en we bieden vele extra's.

Joomla en Wordpress webdesign uit Waalwijk

Een website of webshop? Bedrijfspagina of landingspagina?

We kunnen vrijwel elk soort website realiseren. Met of zonder extra plugins die uw website extra functionaliteit geven. Bij elk project geven we veel aandacht aan het ontwerp op maat, waarbij we werken vanuit de smaak van u en uw doelgroep.

Waarom wij?

Joomla en Wordpress geven veel flexibiliteit tijdens het bouwen van de website, terwijl het u de mogelijkheid geeft om zelfstandig uw website te actualiseren. Als u dat wilt natuurlijk, want wij doen het ook graag voor u.

Met Joomla en Wordpress hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Dat scheelt tijd, dus geld. Met Wordpress kunnen we snel een eenvoudige website lanceren terwijl we op Joomla complexe multifunctionele websites realiseren waarvan nu en in de toekomst veel verlangt wordt.


  • Snelle bouw en oplevering
  • Zelf nieuwe content toevoegen
  • Op elk schermformaat even mooi
  • In een veilige Nederlandse cloud gehost
  • Altijd dezelfde contactpersoon voor uw vragen
  • Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten

Werkwijze

Alles begint met het contactverzoek waarin u ons vertelt wat uw wensen zijn. Indien mogelijk sturen we u binnen een dag een offerte toe. We komen natuurlijk ook graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om uw wensen en de offerte te bespreken. 

Na uw akkoord kunnen we meestal binnen 4 weken uw website kant-en-klaar opleveren. In de tussentijd stemmen we regelmatig de vorderingen met u af.

Graag zouden we het CMS (Joomla of Wordpress) van uw website vervolgens ook up-to-date blijven houden voor de veiligheid en voor uw gemak. Eventueel kunnen we uw website na oplevering ook goed vindbaar maken in zoekmachines zoals Google.

Recente websites

960x960 Samenzienwemeer
960x960 Sietar
960x960 Station88
960x960 Tillift
960x960 Tt
960x960 Pd
960x960 Jurivies
960x960 Rhvb
960x960 Coatcontrol
960x960 Fijnland
960x960 Formuliermetideal
960x960 Hannah
960x960 Caribbeanmusthaves
960x960 Bad Koning

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van websites die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van een drone. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Wat kost een website?

De prijs voor een website begint vanaf €599,- voor de meest simpele variant met enkele pagina's en een simpele opmaak. Voor een professionele website met ontwerp en functionaliteit op maat moet u denken aan een prijs vanaf €1500. Extra functionaliteit kan bijvoorbeeld bestaan uit een webshop met iDeal, gallerij, formulieren, bewegende elementen, klantportalen et cetera. De prijs hiervan is afhankelijk van de complexiteit.

Hoe dan ook zijn onze prijzen concurrerend met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn zelf niet tevreden met minder dan het beste of mooiste.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.

Joomla of Wordpress cursus

Joomla en Wordpress zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, intimiderend zijn om ermee te werken. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u digitaal mee door alle schermen en voor u relevante opties.

Aanvullende diensten

TRANSPARANTE TARIEVEN

Webhosting

De ruimte voor uw website.
Vanaf €120,- p/jaar

lees meer

Domeinnamen

Een uniek adres voor uw website.
Vanaf €15,- p/jaar

lees meer

Fotografie

Foto's vertellen het verhaal.
Vanaf €50,- p/uur

lees meer

Video's

Video's houden bezoekers langer vast.
Vanaf €50,- p/uur

lees meer

Onderhoud

Maak uw website minder gevoelig voor hacks.
Vanaf €379,- p/jaar

lees meer

Adverteren

Wij helpen u op Social media en Google.
Vanaf €50,- p/uur

lees meer

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant