Webdesign

Laat ons uw nieuwe website bouwen! Eentje die mooi is, effectief en goed vindbaar in zoekmachines. Eentje die prima werkt op alle schermformaten.

Inleiding

Met onze jarenlange ervaring bouwen wij prachtige moderne websites. Organisaties, kleine en grote ondernemers kloppen bij ons aan voor het verzorgen van hun digitale aanwezigheid.

Alles onder 1 dak

Het is een goede keuze om ons uw website te laten bouwen. Vanwege de kwaliteit, maar ook omdat we alles in eigen huis verzorgen. Van webdesign tot webhosting tot domeinnamen en e-mail. We zijn zowel creatief als technisch onderlegd en toch niet duur.

Hoogwaardig

Ongeacht uw budget gaan we voor kwaliteit. Ons motto "wat we doen, doen we goed" geldt altijd. Elke website uit onze koker is responsive, op maat ontworpen en voldoet aan moderne technische eisen. Onze websites zijn goed vindbaar en makkelijk in gebruik.


Op maat ontworpen

Al onze websites worden op maat ontworpen. In de eerste fase verkennen we uw wensen. U kunt dus aangeven wat uw voorkeuren zijn. Tijdens het proces krijgt u regelmatig de mogelijkheid om feedback te geven.

Onze stijl

Wij houden van moderne, rustig ogende websites waarin de nadruk op de content ligt. Typografie heeft hierin een belangrijke rol. Mooi beeldmateriaal zoals foto's zijn een goede manier om body te geven aan een website. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren, altijd met uw huisstijl als basis.

Opbouw

Onze websites hebben een duidelijke structuur. Van belangrijke hoofdteksten en grote titels naar kleinere subteksten. Zo creëeren we een goede mix tussen aandacht trekken en informatieverstrekking. Een goede semantische opbouw helpt ook bij het vindbaar maken van uw website in zoekmachines.


Joomla / Wordpress

Onze websites worden geleverd met Joomla of Wordpress. Hiermee kunt u uw website zelfstandig actueel houden en voorzien van nieuwe content en pagina's, mocht u dat willen. Wij kunnen dit ook voor u doen.

Joomla CMS

Joomla

Joomla is een zeer populair open-source CMS voor websites die eenvoudig te beheren moeten zijn maar waar flexibiliteit, uitbreidbaarheid en functionaliteit ook belangrijke factoren zijn. Joomla is in onze ervaring wat stabieler en beter uit te breiden dan Wordpress maar wordt door sommigen minder makkelijk in gebruik gevonden. Lees meer over het Joomla CMS.

Wordpress CMS

Wordpress

Wordpress is een van de meest gebruikte CMS'en voor het bouwen van relatief simpele websites. Wordpress draait primair om gebruiksgemak waardoor het met Wordpress zeer makkelijk is om content toe te voegen. Ook zijn eenvoudig plug-ins toe te voegen voor extra functionaliteit. Wel is Wordpress in onze ervaring wat foutgevoeliger dan Joomla. Lees meer over het Wordpress CMS.

Cursus

Na oplevering krijgt u een speciale link waarmee u kunt inloggen op uw website. Vervolgens kunt u alle pagina's op uw website bewerken, toevoegen of verwijderen. Ongeacht Joomla of Wordpress is dit helemaal niet moeilijk. Bent u toch nog onzeker? Wij geven graag een dagdeel een Wordpress- of Joomla cursus voor maar €199,- excl. btw. bij u op locatie.


Wat kost een website

De kosten voor webdesign zijn afhankelijk van uw wensen, maar we durven te stellen dat we voor elk budget een uitstekende oplossing hebben. Webdesign heeft dus geen vaste prijs, maar we hebben wel een basispakket waarbij u ook nog eens 1 jaar gratis webhosting krijgt.

Basispakket: €699,-

Ons standaard webdesign pakket heeft alles wat uw organisatie of onderneming nodig heeft voor een prima aanwezigheid op het internet. Uw website wordt geheel op maat vormgegeven en u krijgt uiteraard uitgebreid de gelegenheid om uw wensen aan te geven en tussentijds bij te sturen.

Inbegrepen

  • Vormgeving op maat
  • Joomla of Wordpress CMS
  • Eerste 10 pagina's door ons gevuld
  • Contactformulier met anti-spam
  • Eerste jaar gratis hosting en domeinnaam

Heeft u meer wensen dan het basispakket? Of juist een kleiner budget? Geen probleem, we hebben altijd een goede oplossing op maat.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Hosting & domein

Snelle webhosting is vitaal voor een goede bezoekerservaring. Daarnaast zijn stabiliteit, moderne software en back-ups erg belangrijk. Wij hebben alles alvast top-notch voor u geregeld vanuit het TransIP datacenter.

Bij webdesign hoort webhosting. U kunt webhosting elders regelen, maar het heeft veel voordelen om alles onder 1 dak te hebben. Daarnaast is onze webserver geoptimaliseerd voor Wordpress en Joomla. Ook krijgt u bij het webdesign basispakket 1 jaar gratis het webhostingpakket 'basis' en een .nl of .com domeinnaam.

  • Basis: 4GB SSD opslagruimte, 10GB dataverkeer - €120,- per jaar.

  • Pro: 20GB SSD opslagruimte, 50GB dataverkeer - €480,- per jaar.

  • Inter: 60GB SSD opslagruimte, 150GB dataverkeer - €960,- per jaar.

.nl domeinnaam: €15,- per jaar

.com domeinnaam: €15,- per jaar


Webshop en iDeal

Ook wanneer u een webshop wilt implementeren in uw website bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen goed werkende vlotte webshops met iDeal betaalmogelijkheid ingebouwd.

Laat u een website door ons bouwen maar heeft u ook behoefte aan een digitaal verkoopkanaal? Dan is onze webshop met iDeal ideaal voor u. We integreren de webshop namelijk in uw website zodat u in 1 systeem zowel uw pagina's kunt bijwerken als producten kunt toevoegen. Voor onze webshops gebruiken we Wordpress in combinatie met de WooCommerce plug-in. Deze combinatie is in de loop van de tijd het meest flexibel en stabiel gebleken en is tevens eenvoudig in gebruik.

Heeft u behoefte aan een iDeal betaalmogelijkheid maar is een webshop te ingewikkeld? Dan bieden we ook een bestelformulier met iDeal.


Recente projecten

Hier worden websites worden geboren. De ene vertrekt naar het westen, de andere naar het oosten. Hieronder een klein overzichtje van recente projecten.

Overige informatie

Bouwtijd

De bouwtijd van een website is erg afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld kunnen we stellen dat webdesign vier weken in beslag neemt.

Zoekmachine optimalisatie

Om de positie van uw website in de zoekresultaten te verbeteren kunnen we na webdesign ook zoekmachine optimalisatie toepassen. Daarbij herschrijven we uw content en bouwen we landingspagina's voor keywords. Informatie opvragen

Adwords

Wilt u direct bovenaan de zoekresultaten staan voor bepaalde keywords? Dan zijn zoekmachine advertenties zoals Adwords van Google een optie. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Informatie opvragen

Updates en onderhoud

Zowel Joomla als Wordpress moeten periodiek updates krijgen alsook de geïnstalleerde plug-ins. Dit is belangrijk om veiligheidsproblemen op te lossen, anders loopt u meer risico. Wij kunnen dit verzorgen. Meer over onderhoud.

Betaling

Wij vragen voor webdesign normaliter 40% van het totaalbedrag vooraf te voldoen. De resterende 60% wordt pas na oplevering van uw website gefactureerd.

Meerwerk

Webdesign doen we op basis van een vaste pakketprijs zodat u nooit voor verrassingen staat. Heeft u gedurende het proces extra wensen? We zijn coulant met meerwerk. Mochten er toch extra kosten zijn dan vragen we expliciet eerst uw toestemming.

Klanten

Logo Den Bosch
Logo Avans
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel