Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Een excellente website brengt u verder.


Webdesign

Met onze jarenlange ervaring bouwen wij prachtige moderne websites. Organisaties, kleine en grote ondernemers kloppen bij ons aan.
Zij hebben allemaal iets gemeen: de zoektocht naar kosteneffectief maar toch professioneel webdesign waarmee ze hun concurrentie het nakijken geven.
Webdesign

Lage kosten

We horen wel eens verhalen over 10.000 euro voor een website. Zogenaamd wel echt een hele goeie... Onze websites zijn ook heel goed maar dan voor een eerlijke prijs. Wij hebben geen duur kantoorpand, werken digitaal met moderne middelen en gebruiken bouwstenen zoals Joomla en Wordpress.

Joomla en Wordpress?

Joomla en Wordpress zijn CMS'en: een fundering waarop we uw website bouwen met de mogelijkheid om zelf uw website te kunnen aanpassen. Joomla is wat stabieler en uitgebreider maar aan Wordpress bent u wellicht al gewend. We adviseren u graag.

Op maat ontworpen

Al onze websites worden op maat ontworpen. In de eerste fase verkennen we uw wensen en voorkeuren en ook tijdens het bouwen is er voldoende ruimte om feedback te geven.

Website op maat ontworpen

Uniek

U wilt dat uw bezoekers uw website onthouden. Daarom mag er geen tweede website zoals die van u zijn. Uw website moet zich onderscheiden van die van uw concurrentie. Daarom bouwen wij onze websites geheel op maat. We zorgen ervoor dat deze afgestemd is op uw doelgroep en op uw content.

Onze stijl

Wij bouwen moderne, rustig ogende websites met de nadruk op uw content. Typografie en mooi beeldmateriaal hebben hierin een belangijke rol. Daarnaast denken we samen met u na over de primaire en secundaire kleuren met uw huisstijl als basis.

Webdesign kosten

Wat webdesign kost is afhankelijk van uw wensen, maar voor elk budget maken wij iets moois. We hebben ook een basispakket dat vaak voldoet inclusief 1 jaar gratis webhosting cadeau.

Webdesign kosten

Basispakket: €699,-

Ons basis webdesign pakket bevat alles wat een gemiddelde onderneming of organisatie nodig heeft voor een prima aanwezigheid op het internet. Uw website wordt geheel op maat vormgegeven en geleverd met Joomla of Wordpress. We vullen alvast 10 pagina's en zetten een contactformulier op.

Meer wensen dan het basispakket? Een groter of kleiner budget? We hebben altijd een goede oplossing op maat.

Inbegrepen

  • Vormgeving op maat
  • Joomla of Wordpress CMS
  • Eerste 10 pagina's
  • Contactformulier met anti-spam
  • 1 jaar gratis basispakket hosting

Extra diensten

En we doen nog meer! Door alles in-house te verzorgen gaat de kwaliteit omhoog en heeft u maar 1 aanspreekpunt voor alles rondom uw website. Dat is zowel fijn als kosteneffectief.

Website extra diensten

Uw nieuwe website moet gehost worden op een snelle webserver en gekoppeld worden aan een domeinnaam. En misschien moeten er ook nieuwe foto's of video's gemaakt worden en u wilt natuurlijk op een legale (GDPR) manier uw bezoekers tellen. Misschien wilt u uw positie in Google ook laten verbeteren. Wij verzorgen het allemaal voor u, neem contact op.

Zij gingen u allemaal voor

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook de reviews op Trustpilot.

En dat is niet voor niets. Wij steken veel energie in klanttevredenheid en stoppen niet voordat u helemaal tevreden bent. Dat doen we voor een eerlijke prijs.

Webdesign tevredenheid