Webdesign

Uw website is een springplank voor uw succes. Uw digitale multifuntionele uithangbord. Wij verzorgen alles onder 1 dak.
Webdesign

Mooie, effectieve websites

Spiegeltje, wie bouwt de mooiste websites van het land?

Webdesign uit Rosmalen

Voor grote en kleine bedrijven en organisaties. Betaalbaar en mooi webdesign.

Over ons

Sinds 2011 verzorgen wij webdesign voor organisaties, bedrijven en overheden. Ook alles wat er bij hoort zoals onderhoud en webhosting nemen we u uit handen. We zijn gevestigd in Rosmalen en combineren prachtig webdesign op maat met moderne techniek en met Joomla of Wordpress.

Webdesign

Uw website is meer dan een digitale pagina: het is uw uithangbord op het internet en een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Uw website moet voor u werken, niet andersom. Onze websites zijn erg functioneel, mooi, gebruiksvriendelijk en ook nog eens betaalbaar. Daarnaast kunt u onze websites na oplevering indien gewenst zelf actueel houden middels Joomla of Wordpress. We kijken graag vrijblijvend naar uw wensen. Kom in contact voor webdesign, stel uzelf even voor!

Joomla of Wordpress

Webdesign met een modern beheersysteem (CMS).

Wij maken graag gebruik van Joomla of Wordpress. Dat zijn allebei CMS'en: funderingen waarop we uw website bouwen en waarmee u na oplevering zelf uw website kunt aanpassen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Voor welk CMS kiest u? Zie onze vergelijking tussen Joomla en Wordpress.

Elk scherm is belangrijk

Responsive webdesign.

Een moderne website hoort goed te werken op elk schermformaat. Dat heet responsive webdesign. Alle websites die wij bouwen zijn op basis van responsive webdesign en worden getest op zowel kleine als grote schermen. Uw boodschap komt dus altijd goed over.

Responsive webdesign
Een website met Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Let's do that.

Een website met
Joomla? Wordpress? iDEAL? maatwerk?

Let's do that.

Op maat gemaakt

Speciaal voor u.

Webdesign op maat

Onze websites kunnen op maat gemaakt worden, helemaal op basis van uw wensen. U kunt ons hierin sturen of juist de vrije hand geven. Hoe dan ook zorgen we voor een unieke stijl die uw bezoekers beweegt naar het doel dat u voor ogen heeft.

Onderscheidend van de concurrentie

Er mag geen tweede website zoals die van u zijn. U wilt zich onderscheiden van uw concurrentie. Daarom verzorgen wij webdesign op maat en zorgen we ervoor dat het ontwerp afgestemd is op uw doelgroep en op uw content. Met een uniek vormgegeven website behaalt u het maximale rendement en wordt u onthouden door bezoekers. De website die de meeste indruk heeft gemaakt biedt tijdens het keuzemoment van uw klant een enorme voorsprong.

Uw website, uniek

Zet de toon.

Wij bouwen moderne, rustig ogende websites met de hoofdrol voor uw content. Typografie en beeldmateriaal spelen een belangijke rol. We denken samen met u na over de primaire en secundaire kleuren en bouwen uw huisstijl om naar een herkenbaar geheel waarin bezoekers snel hun de weg vinden.

Webdesign kosten

Voor elk budget een oplossing.

Onze pakketten geven een indicatie. Het verschil tussen de eerste 2 pakketten zit hem in het ontwerp op maat. U levert bij deze pakketten zelf de content voor de eerste 10 pagina's die wij voor u plaatsen. Bij het laatste pakket verzorgen wij ook uw content (tekst, foto, video) en kunnen we samen met u een strategiesessie houden.

Webdesign op maat

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999
Meest gekozen

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Basis

Vanaf €699

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. U kiest een Yootheme template naar keuze.

Op maat

Vanaf €999
Meest gekozen

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie en eerste vulling. We bouwen een ontwerp op maat voor u.

Compleet

€ op aanvraag

Website met Joomla of Wordpress CMS inclusief technische realisatie, content creatie en vulling, ontwerp op maat. Bijna alles is mogelijk.

Contact

Welk pakket u ook kiest, we denken graag met u mee. Betrek ons in een vroeg stadium al bij uw project.

Extra diensten

Van a-tot-z volledig ontzorgd

Door alles in-house te verzorgen brengen we de kwaliteit nog verder omhoog. Het stelt ons in staat om creativiteit te combineren met technische hoogstandjes.

Misschien heeft u ook foto's of video's nodig worden en u wilt natuurlijk uw bezoekers tellen conform de GDPR/AVG. Misschien wilt u uw positie in Google ook laten verbeteren. Wij verzorgen het allemaal onder 1 dak. Dat heeft als voordeel dat u alleen met ons afspraken hoeft te maken en dat we alles met elkaar kunnen integreren.

Zij gingen u voor

Allemaal tevreden klanten.

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Webdesign tevredenheid
 • Meer websites (openklappen)
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.